I skjønnhetshjørnet

Categories Inspirasjon

Øyenskyggen jeg bruker finner du HER

Hei og velkommen til skjønnhetsbloggen! Den skjønnhetsbloggen som publiserer bilder av produkter med kjæresten sin boksershorts liggende i bakgrunnen, hehe 👋🏻

Jeg må alltid trekke på smilebåndet når jeg får spørsmål om ikke jeg kan dele mine sminketips, hva jeg har i sminkepungen eller hvilke produkter som er mine favoritter. Jeg er jo ikke akkurat en skjønnhetsblogger, og langt ifra en ekspert. Faktisk er det nesten litt stas når noen spør, for jeg tar det som et kompliment og håper det er greit, hehe!

Uansett, jeg gjør som jeg får beskjed om og varter opp med noen av mine favoritter akkurat nå. Det skal sies at jeg stadig vekk bytter ut eller tester nye produkter, men ofte så holder jeg meg til de gode og trofaste produktene jeg har. Som for eksempel når det kommer til øyenbryn, foundation og solpudder. 

Jeg tenkte hvert fall å dele noen av favorittproduktene mine fra sminkepungen, og de burde sikkert vært vasket før deling, men…:

La meg starte med den beste foundationen jeg noen gang har brukt. Ida, bestevenninnen min tipset meg om den og den er helt rå. Om du er ute etter en foundation med livets dekkevne, som blir jevn, har fin pris og som gir fin glød appåtil. HER har du den!

Jeg har både DENNE og en fra MakeUpMekka som jeg liker veldig godt! Glemte å ta bilde, og gadd ikke løfte på rumpa, HAHA!

Jeg ELSKER denne og som du kanskje ser så er den flittig brukt, hehe! Akkurat denne sverger jeg faktisk til, sommer som vinter. Den gir nemlig verdens fineste glød, har en fin pris, er drøy i bruk og er rett og slett helt prima. Det hender jeg bare bruker denne kombinert med en ansiktskrem, for da ser huden så fin, sunn og glødene ut! Den finner HER.

DETTE er det beste solpudderet jeg noen gang har brukt. Pia tipset meg om det og jeg tviler sterkt på at jeg noen gang kommer til å bytte det ut. Jeg har flere andre puddere som jeg bruker nå og da, men dette er min absolutte favoritt. Om jeg ikke er så keen på å ha på meg sminke en dag, så smører jeg inn fjeset mitt med en fuktighetskrem og bruker dette for litt farge – Og det blir superfint! Må kanskje skaffe meg en ny snart 😂

Mitt go to-produkt på leppene? Det er helt klart DENNE! Jeg har den liggende… Overalt!

Og hallo! Jeg har testet disse kostene noen uker og jeg er helt frelst? Det er de BESTE kostene jeg noen gang har brukt. Det ble plutselig enkelt å sminke seg? Gøy? HAHA! Du finner de børsten til venstre HER og børsten til høyre HER. Den til høyre anbefales speeeesielt!

Jeg bruker DENNE til å ramme inn fjeset og for å gi det et løft. Synes det er enklest når det er flytende og det “smelter” inn i de andre flytende produktene! 

 

Jeg har bestilt den såkalte TikTok-mascaraen, men jeg bestilte den hjem til Norge, så jeg har ikke fått den enda! Lillesøs har testet den, og hun synes den var råbra, så jeg gleder meg! Du finner den HER, og jeg tror den typ er utsolgt alle andre steder???
UPDATE: Jeg har testet den nå, og den er heeeelt rå!!

Jeg har blitt veldig glad i litt rough i en fin rosa tone, og nå bruker jeg DENNE

Brynene mine farger jeg med DENNE fargen, og jeg elsker DENNE som jeg bruker til å fylle de inn med. Jeg går alltid over tilslutt med DENNE øyenbrynsgeleen.

Nå tror jeg at jeg kaster inn håndkle som skjønnhetsblogger for denne gangen, men jeg håper du likte noen av favorittene mine. Om du skulle ha noen tips til meg, tar jeg det i mot med et stort takk tilbake💄

Klem fra meg!

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *