Vårens favoritter til hjemmet

Categories Interiør 🏡

Reklame | Homeroom.no

VÅRENS FAVORITTER TIL HJEMMET. 💛

Endelig skal vi prate litt interiør igjen, og endelig bugner butikkene av deilige farger og utvalg, selv om jeg skal innrømme at jeg ikke er den tøffeste på fargefronten. Hos Homeroom er utvalget fantastisk! Alt fra deilig sengetøy, til nye freshe håndklær, møbler og nipsnaps.

Jeg tenkte at jeg skulle komme med noen enkle tips til hva som enkelt kan freshe opp noen av rommene hjemme. Det er noe av det jeg liker så godt med Homeroom.no, nemlig at de både sørger for at man både kan gå for de små endringene, og de store.

– Koden MAR21MARTINE gir deg 20 % rabatt frem til 1.4 –

Rabattoden gjelder på alt uten om salget Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kitchen & Household, Barbecues & Outdoor kitchens, Pool & Spa, Garden tools, Exercise machines.

B A D E T

HÅNDKLE HER – DUFTLYS HER – BADEKÅPE HER

Vi trengte noen nye og freshe håndklær, og har gått for disse grønne selv. De finnes i flere fine farger, og jeg sikler faktisk litt på de lyserosa… Håndklærne er så mye, gode og eksklusive, til helt annen pris enn de som man veit er eksklusive!

SOVEROMMET

SPEIL HER – LAMPE HER – SENGETØY HER – SENGETEPPE HER (det finnes i mange farger!)

STUE

ULLPLEDD HER – GULL FAT HER + LYKT/VASE HER – SORT HÅND HER

OGSÅ LITT PUTER…

Det å skifte putetrekk på pynteputene rundt om i hjemmet, som for eksempel i sofaen er jo genialt. Det krever så lite, men gjør så mye. 🖤

SLANGE PUTETREKK HER – PUTETREKK MED FUGL HER – GRÅTT PUTETREKK HER – LEO PUTETREKK HER

Jeg gleder meg så til å ta fatt på dekoret hjemme i leiligheten vår i Asker, og i mens så får jeg bare sikle på alt det fine som er, hehe! Homeroom.no har enormt mye fint, i enhver kategori, og om du vil så kan du klikke deg inn HER for å komme til nettsiden – Og for å drømme deg bort. Det gjør alltid jeg. 

– Koden MAR21MARTINE gir deg 20 % rabatt frem til 1.4 –

Den gjelder på alt uten om salget Jotex, Rowico, Kay Bojesen, Torkelsons, Philips, Kitchen & Household, Barbecues & Outdoor kitchens, Pool & Spa, Garden tools, Exercise machines.

Gleder meg til å høre hva dere digger, og hva dere finner! Stor klem fra meg.💘

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Vårens favoritter til hjemmet

  1. Hei. Ikke at jeg skal komme med pekefingeren eller belære deg. Men jeg leste i avisen i dag at alle må på karantene hotell selv om de ha bolig i Norge. De som stod frem i avisen hadde tenkt til å kontakte advokat for å se om de hadde lov til å kreve dette, når de hadde et hjem i Norge.

    1. Hei! Dette gjelder unødvendige fritidsreiser, og for vår del er det jo snakk om flytting! 🙂 Men er for så vidt enig i at det vel må være bede å oppholde seg i egen bolig enn på hotell….

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *