GOOOD LANGFREDAG💛🐣

Hvordan har du det? Jeg håper hvert fall av hele mitt hjerte at du har det fint der du er, med det du gjør og at sola varmer litt hos deg også!

Jeg tenkte at jeg skulle samle opp litt «hvor er det fra»-spørsmål jeg! Jeg blir jo helt kry hver gang noen lurer på hvor det jeg har er fra, så det er jo nærmest en glede å kunne tipse om det videre 😂 Noen er sånn at de nekter at andre skal ha det samme som de, mens jeg syntes det er så stas at noen i det hele tatt syntes det jeg har er fint at jeg nærmest roper ut hvor det kommer fra, haha!

Noe av det jeg har fått mest spørsmål om de siste ukene er hvor vesten min er fra. Jeg bruker jo den både når jeg trener og til hverdags om dagen! Min begynner å beste fall og bli eldgammel, men mamma har DENNE og den er knallfin den også. Tightsen min er HERFRA og genseren finner du HER.

Jeg digger jo skjortejakker og falt pladask for DENNE. Tightsen er den samme som over!

Jeg bor i sports-BHer og jeg tror faktisk ikle at jeg har brukt en vanlig BH på hvert fall over en måned… Ooooops 😅 DETTE er hvert fall den aller beste sports-BHen jeg veit om!

Ville bare tipse om dette settet også! Det er nemlig på salg nå og du finner det HER. Gulvteppet jeg står på finner du HER.

… Det samme med DETTE!

Takk for at du engasjerer deg, for at du leser, deler og heier! Det betyr mer enn du aner for denne dama som nå ikke har en eneste falsk vippe igjen 😂 Det får vi prate om litt senere – Men, jeg liker det faktisk!

Stooor klem fra meg!

6 kommentarer

6 thoughts on “Hvor er det fra?

  1. Alle som har peiling på merker ser at de er fake haha. Skriften skal være hvit og ikke svart på de hvite, og størrelsen står på feil sted. Så da burde du få tilbake pengene dine fra nettstedet du kjøpte de, hvis du virkelig tror de er ekte

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *