Status.

I dag har jeg hatt en helt ok dag, og ok syntes jeg jaggu ikke vi skal klage på💛

Jeg har hatt en (laaaang) to do-liste å følge i dag, og jeg har prøvd å krysse av så mange punkter som mulig. Jeg klarer stort sett aldri det, så noe sier meg at jeg kanskje må senke forventingene mine til at jeg skal rekke alt på et blunk og være hvert fall bittelitt realistisk. Det er jo kanskje bedre å dele det opp og gjøre litt av gangen, enn å gjøre alt på en gang.

Jeg skal prøve det neste gang.

Mannen i mitt liv ligger og sover i sofaen, Home And Away surrer på TV-en i bakgrunnen og selv om jeg bare har gløttet bort mellom hamringen på tastaturet, så får jeg like lyst til å se på det nå som da jeg gikk på barneskolen og hadde det som rutine etter skolen hver dag. One Three Hill også Home And Away. Det var tider det.

I kveld står det middag, humorkveld og julebrus på planen. Vi må ta igjen alle humorseriene vi har gått glipp av de to siste ukene, og det passer utmerket i kveld når jeg trenger å ikke tenke og bare humre fra sofakroken.

Begge søsknene mine er sånne som hyler av latter når de ser på morsomme ting, mens jeg syntes de er dødsirriterende, for jeg humrer i skjegget for meg sjæl i stedet. Hvis du lurte.

Jeg har ikke peeeeiling på hva vi skal ha til middag idag, og jeg hadde egentlig tenkt til å sette sovetrollet på saken, men det virker som om han har gått i hi. Taktisk smart, som jeg kaller det. Jeg har tenkt til å få med meg landskampen som begynner om en bitteliten stund, så det lukter take away. Vi får se!

Etter kampen hans i morgen skal vi ture til fjellet og være der til mandag, bare vi to. Jeg gleder meg SÅ! Vi er seint oppe i morgen og må dra tidlig på mandag, og selv om vi kanskje hadde trengt en uke, vi får ta det vi får.

Jeg håper du har hatt en fin uke hittil og at du skal gjøre noe gøy i helgen💛

Klem i fleng.

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *