Jeg føler at det var fredag for et kvarter siden, og jeg skvatt nesten da det gikk opp for meg at det allerede har gått en uke. Dagene flyr avgårde og for andre helgen på rad føler jeg meg liksom ikke helt klar for helg. Eller, altså… Klar for helg er man vel alltid, men jeg er liksom ikke forberedt, finito, eller hva jeg nå skal kalle det. Men samma det! Det er vel egentlig et tegn på at man har det fint… SÅ! HEI FREDAG OG HEI PÅ DEG 💛

I dag er det to uker siden C dro, så det er jo for så vidt positiv at jeg synes at dagene går fort, og jeg skal innrømme at det er helt i orden om de neste ukene går minst like fort, hehe. I dag står det faktisk mer kos enn jobb i kalenderen, og det hører sjeldenheten til. I dag står det nemlig Ida + Pia i kalenderen min, og dagen er satt av til bursdagsfeiring av Ida, masse skravling, god mat og fjas. Jeg har ikke sett Pia siden i fjor sommer, og det tok jo nesten ti måneder før jeg fikk se Ida også. Korona og hockeylivet kom i mellom, men takk og lov for FaceTime sier bare jeg! Og takk og lov for i dag! 

Jeg ville egentlig bare titte inn om og si hei, og ønske deg en god helg. Det kan virke som at værmeldingene den siste uka bare har kødda, for nå kan det jo nesten virke som at vi får servert litt sommervarme her på Østlandet allikevel i helgen… Jeg håper hvert fall at sommeren er på vei, jeg synes liksom vi fortjener det nå, hehe! 

Tusen takk for at du er her inne og GOD helg.

Klem fra meg, 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *