Wow, for en dag jeg hadde i går! Det var en fest uten like i byen her, alle hilste på alle og da jeg endelig landet i senga i går kveld sovnet jeg omtrent før jeg hadde rukket å kle av meg – Og det er et godt tegn.

Jeg sovet med et gedigent smil rundt munnen og med gnagsår på begge bena. 17.mai =✅

Vi startet den litt annerledes 17.mai-feiringen vår med en litt annerledes 17.mai-frokost på hotellet i går morges med den lille gjengen vår. Servitøren kom og ønsket oss gratulerer med dagen på halvdårlig norsk og vi skravla og koste oss, som alltid.

Etter frokost turet vi ut og inn i gamlebyen her i Bratislava. Ja, og det var ikke bare hockeyfest i byen, men studentene her gikk rundt i gatene, lagde show, sang og ja, gikk i tog, så det var jo omtrent mer liv her enn hjemme!

Uten å tulle så tror jeg vi ble stoppet over tjue ganger i går for å ta bilde med noen, og alle hoiet og hilste. I starten trodde jeg at det var fordi vi var fra Norge og så sånn ut:

… Men så konkluderte vi med at det er fordi vi alle er så blonde det får blitt og at det er 92 % menn her nede.

Det morsomste var da C kom ut etter kampen for å snakke med oss, og når noen spurte om ikke de kunne ta et bilde. Med oss. HAHA!

Etter å ha fått med oss litt liv i gatene dro vi på den samme puben som vi var på her om dagen. Den bruneste, groveste og mest harry puben jeg noen sinne har vært på. Men vet du? Det er jaggu den som har bydd på best stemning også. Vi var en haug av nordmenn, tsjekkere, svensker og østerrikere som sang, skålte, skravla og hang.

Morkåsa havna nesten på bordet, og det sier sitt. 

Nasjonalsangen ble spilt, alle hoiet og heia og jeg kan ikke si det nok ganger: Det hadde ALDRI skjedd i fotballverden.

Turen videre gikk til hallen der det var duket for enda mer hockeyfest og 17.mai-feiring. I den ene pausen ble de som satt ved siden av meg og moren til C jagd vekk, og før vi visste ordet av det hadde vi et kamera i fleisen. Det resulterte i at jeg dro i gang nasjonalsangen for hele hallen. Jada. Jeg rødmer enda. Agenten til C sendte melding om at det var verdt inngangspengene, så det hjalp litt. Men bare litt, haha! Det så cirka sånn her ut👇🏼 Skal ikke si at vi ikke tar ansvar for stemninga hvert fall. Haha!

Norge stakk av med en seier og roomien til C serverte en hattrick – KULT!

Etter kampen fikk vi sneket oss til en liten 17.mai-klem, før vi dro til hotellet, hyperventielerte litt og dro ut for å spise middag. Og jada, jeg veit at jeg har skrytt av stemninga mange ganger nå. Men fy, søren…

Det eneste kjipe med årets 17.mai-feiring er at den besto av svært lite is, men mormoren til C har lovet meg at vi skal ta det igjen i dag. YES!

Jeg håper du hadde en fin feiring i går, om du lå hjemme og chilla, hadde hæla i taket eller leste til eksamen.

Takk for at du følger meg 💛

Nyt lørdagen, vi snakkes!

4 kommentarer

4 thoughts on “For en dag!

  1. Gratulerer med seier! 🇳🇴
    Agenten til C er ikke tilfeldigvis fra hedmarken ?😂🙈 H**** ? 😂 skriver ikke fult navn, tilfelle 🙂
    noe sier meg at jeg kjennern godt, og isåfall kan jo han ta en sang og, hørt det før! 😂🇳🇴

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *