Et HOT tips!

Categories TIPS!

Hei gjengen! Jeg håper at dere har det bra og at sola skinner der hvor dere er. Makan til mange hyggelige tilbakemeldinger på videoen der jeg styler håret mitt i går! Det var kanskje ekstra fint med så mange fine tilbakemeldinger med tanke på at det var noe helt annet enn hva jeg pleier å gjøre. Jeg må jo ærlig innrømme at det var litt ut av komfortsonen min, men med så mange hyggelige tilbakemeldinger tror jeg sannelig at jeg skal begynne med det hver dag jeg. Neida, men så hyggelig var det faktisk.

Jeg har fått veldig mange spørsmål om både hårfargen min, hva jeg gjør med det for at det skal være så sunt og ja, hvordan jeg styler det. Jeg tenkte derfor at jeg skulle fortsette å surre meg inn i “skjønnhetskategorien” nå som jeg allerede har tatt et steg inn der, med å fortelle hva jeg gjør og hva mine tips er. Eller, hvert fall hva som fungerer for meg!

✘ Ikke vask håret mer enn du Kan du gå en dag til? Kjør hestehale, en kul flette (om du er så heldig å kunne flette, hehe) eller en dott på hodet.

✘ Spør en frisør hva som fungerer for deg! Jeg har hatt mye fett hår oppgjennom, og etter at jeg fikk tips fra en frisør om at jeg burde vakse det med shampoo x2 har jeg blitt kvitt problemet. Deilig det! Ja, pluss riktige produkter så klart. Det trenger ikke å koste skjorta!

✘ Jeg tar Hair Luxious. Jeg begynte med produktet for noen måneder siden og jeg er skikkelig fornøyd. Jeg klipte håret kort for et par år siden og har egentlig ikke følt at det har blitt helt seg selv før nå. Nå er lengden der den skal være, det er sterkt og ja – Jeg er veldig fornøyd! Hair Luxious er forresten anbefalt av norske frisører (blant annet min egen) og det sies å være et av markedets kraftigste hårvitamin. Nyttig og effektivt!

✘ Bruk en hårstrikk som ikke tar knekken på håret – Bokstavelig talt.

Ja, noe mer hokkuspokkus har jeg egentlig ikke å komme med. Ja, bortsett fra at det er lurt å ta litt hensyn om du retter/krøller håret!

Du får nå 50 % i introtilbud på Hair Luxious fra Good For Me om du også vil teste det. Det gjør at du får 50 % på din første boks, og du bestiller det HER.

Nå skal jeg se på hockeykamp og sette opp håret i en dott (fokussveisen som jeg kaller det).

Jeg håper du får en (hår)fiiiiin kveld, så snakkes vi senere!!💓

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *