Ensomheten

Categories Podkast 🎧

Månedens tema i podkasten min er vennskap og relasjoner. For meg var det en selvfølge å også snakke om ensomhet. Jeg tror nemlig alle, en eller annen gang, kan føle og føler på den hersens ensomhetsfølelsen. Jeg syntes hvert fall at det er en skikkelig kjipt og vond følelse. En følelse av å ikke være bra nok og å ikke strekke til.

Men hvordan er det når man egentlig ikke har noen å være sammen med? Hvordan i alle dager får man ser venner i voksenalder? Hva kan man gjøre når man er skikkelig ensom?

Episodens gjest har følt mye på det. Christina Albertine har egentlig ikke hatt noen venner å være sammen med denne sommeren og hun har ikke hatt en jentekveld på så lenge hun kan huske. Eller, før nå!

I sommer valgte hun nemlig å ta grep. Hun brukte lang tid, men etter mye om og men så skrev hun et innlegg i en gruppe på Facebook som heter ‘Hey Girl!’. Hun fortalte om seg selv og skrev at hun ønsket seg venner. Få dager etter det traff hun en annen i samme situasjon.

I dagens episode snakker vi om ensomhet, hva Christina Albertine har gjort for å få det bedre og hva man kan gjøre når man føler seg ensom.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i Podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *