En romantisk helg med…

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Det er fredag og jeg er klar for en romantisk helg med… Mamma! Jeg hadde egentlig planlagt en romantisk weekend med selveste Mr. X, men sånn ble det ikke. Han måtte jobbe, jeg nektet å si ifra meg to dager på spahotell og i og med at det er morsdag på søndag passet det ypperlig å invitere med meg mamsen. Det kan vel kalles to fluer i en smekk, eller noe.

Planen for helgen er derfor å tilbringe tid med mamma, skravle, bade, sove, spise god mat, trene litt og forhåpentligvis være et avbalansert og rolig menneske på søndag. Litt kontraster fra forrige helg i og med at den besto av fotball og en mørbanka kropp. Når jeg tenker meg om er redd at jeg muligens ikke er noe mer avbalansert og rolig på søndag, men det blir uansett helt prima!

I går ble ikke bloggen oppdatert, men det var ikke fordi jeg var rolig og avbalansert for å si det sånn. Jeg hadde jobb opp til øra og når macen bestemte seg for å ikke spille på lag ble det krisetilstander i heimen. Det var like før den gikk i veggen etter tre timer med krise, men heldigvis var det et lite snev av fornuft igjen i topplokket og jeg kastet meg i bilen og dro til nærmeste sted som kunne bidra med litt førstehjelp.

Det så ca ut som dette:

Du skjønner. 

Etter FORBANNA mye om og men ble problemet løst, og det jeg hadde sittet og jobbet med i tre timer ble slettet. Hurra og takk for meg. Det ble ikke dokumentert på Snapchat, for da hyperventilerte jeg i butikken og alt av fornuft var bokstavelig talt borte.

Etter noen timer med frustrasjon, stressutslett og noen telefonsamtaler senere kom jeg på at det finnes folk som har det verre enn meg, og jeg skjerpet meg.

I dag er jeg glad, klar for en fin helg og jeg har tatt igjen alt det tapte. Fordelen er jo at det ble bedre enn første gangen – Sånn for å se det positive. Men, det behøver ikke å skje igjen. Aldri. 

Jeg håper at dere får en FIIIIN helg, at dere har det bra og at PC-en deres ikke skal ødelegge for dere.

Klem fra meg!

// Marty

 

1 kommentar

1 thought on “En romantisk helg med…

  1. Nå vet ikke jeg hva slags problemer du har med mac’en din. Men vil tro at det finnes veldig mange av leserne dine som kunne ha hjulpet deg kjappere med problemet, i stedet for at du skal stå i kø i en eller annen butikk 😉

    Jeg håper du har hatt en fantastisk fin helg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *