Det har jeg lært meg

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️
Processed with VSCO with c1 preset

GOD FREDAG.💛

Hvor ble denne uka av? Det kunne like godt vært tirsdag for min del, og jeg skylder på at juleferien tok fra meg alt av rutiner og satt alt opp og ned på hodet. Og apropos rutiner… Hvordan kan jeg, hvert eneste år, frivillig ødelegge døgnrytmen min i jula? Det er jo idiotisk! Og det tar jo bare et par dager å skyve på døgnet, mens det tar noe som føles ut som en liten evighet å komme tilbake til gode søvnrutiner. Så ja, gratulerer til alle dere som ikke har surra det til!😅

Det henger kanskje litt sammen med at dagene nærmest er identisk like og at hele landet (verden) føler seg litt i vakuum. Det føles liksom ut som at alt tar litt lenger tid, at alle holder litt pusten og at vi bare prøver å gjøre det beste ut av at ting ikke er som vi vil ha det. Jeg gjør hvert fall det. Og jeg prøver å minne meg selv på at det er greit, for det er jo litt krisetilstander og det har jo vært det lenge – Og det er jo kanskje viktigere enn noen gang å sørge for at man har det bra meg seg sjæl. Ikke veit jeg, men til tross for at dagene og livet er rart akkurat nå, så er det deilig at det begynner å dra seg i gang med jobb igjen. Jeg føler mer liksom litt mer hel når jeg kan føle meg produktiv.

C har fri i kveld, og vi skal treffe et vennepar på Olivia har i Stockholm. Det sosiale er minimalt her også, og det er langt i fra hver uke vi ser noen andre enn hverandre utenom jobb – Og FaceTime. Faktisk ikke annenhver uke en gang. Takk og lov for FaceTime sier bare jeg. Ja, selv om det ikke slår en hyggelig middag hjemme eller noe annet sprell der man faktisk er sammen. Men, sånn er det og vi gjør det beste ut av det.

– Februar 2020 –

Vi har jo lenge hatt håp om at det skulle bli landslagssamling i februar som oppsatt, men den ble (med rette) avlyst den også. I februar er det faktisk et år siden jeg og mammaen til C satt i Klagenfurt, nøt sola og frøys i hockeyhallen, og det begynner å bli ET ÅR siden jeg fysisk var på en av kampene til C. Altså… Jeg veit ikke om jeg skal le eller grine. 😂 Vi skulle bare visst der vi gikk og smålo av de som brukte munnbind si, hehe.

Helgens planer utover jobb og middagsdate i dag, er å trene meg til godt humør, se kampen til C i morgen, få vasket bilen som burde vært vasket lenge før jul, jobbe med noe som blir veldig stas å dele og få kjøpt brodder. Dere skulle sett meg gå på rattata i parken her i går dere… Gurimallaballa. HAHA! Stoltheten min fikk seg en knekk, men det var heldigvis bare den som fikk seg det og ikke noe annet.

Gleder meg til vi kan snakke om utenlandsreiser, spennende opplevelser og ny oppdagelser igjen. I mens skal jeg fortsette å sette pris på de små tingene, for det har jeg virkelig lært meg å gjøre siden jeg satt der i solveggen i Østerrike i februar i fjor. 💛

God helg! Klem fra meg.

1 kommentar

1 thought on “Det har jeg lært meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *