Det gjelder deg, og det gjelder meg

Categories Podkast 🎧

Foto: Astrid Waller

Maren og mammaen hennes, Karianne har alltid hatt et godt forhold. Karianne kan ikke huske sist hun tok livmorshalsprøve og da hun ignorerte brevet fra Kreftregisteret, forsøkte Maren å mase på henne, men det hjalp ikke. Karianne følte at det ikke gjaldt henne og prioriterte det ikke. Nå kjemper hun sin livskamp, sammen med Maren og familien. Da Karianne fikk vite at hun har livsmorshalskreft insisterte Maren på å få tatt en celleprøve. Da svaret kom viste det seg at hun hadde lavgradig celleforandringer og Maren tenkte det verste med en gang. På neste kontroll hadde forandringene heldigvis blitt normale igjen.

I dag er Maren gjest her hos meg for å dele sin historie, om hvordan det er når mamma er kreftsyk og om viktigheten av å sjekke seg. Og om du tilfeldigvis er en av de som har utsatt celleprøven, som har glemt å bestille time eller tenker at det ikke gjelder deg – Hør denne.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *