Da storebror tok livet av seg

Categories Podkast 🎧

“Hvil i fred, min verdens beste storebror og bestevenn🌹i dag skulle du ha blitt 21 år. Gratulerer så mye med dagen. Du kommer alltid til å ha din egen plass i mitt hjerte❤️Jeg kommer aldri til å glemme de flotte, morsomme og latter fylte minnene vi har sammen. Du er dypt savnet og høyt elsket”.

Det var statusen Tove Kari delte på Facebook noen få uker etter at hennes aller nærmeste og hennes bestevenn tok livet av seg. For 26.juni 2017 skjedde det som ikke skulle skje. Storebroren til Tove Kari orket ikke mer.

Beregninger viser at i Norge behandler helsetjenesten mellom 4000 og 6000 selvmordsforsøk årlig. Hvert år tar ca. 600 mennesker i Norge livet sitt og det er desidert flest menn.

Selvmord er et ekstremt vanskelig tema, og for mange er det et tema vi aller helst ikke skal prate så mye om. Men, det må vi.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤 Abonner gjerne!

Trenger du noen å snakke med?

Kirkens SOS: 22400040

Røde Kors: 80033321

Mental Helse: 116123

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *