Å måtte begrave sitt eget barn

Categories Podkast 🎧

Del 1. 

I dag skal du få høre en historie som setter preg. En historie som er brutal, tøff og vanskelig, men også fin. Du skal få treffe Nora Berg. Hun har tre beskrivende mamma-titler. Mamma, bonusmamma og englemamma til Olivia. 

Det er ikke så ofte at tårene mine bare renner når jeg hører noen fortelle, men da jeg prata med Nora, så skjedde det. Ingen skal trenge å måtte begrave sitt eget barn, men det måtte Nora og Martin. Olivia ble nemlig bare 5,5 uke gammel og kisten på 60 cm bar Martin, mannen til Nora alene. 

Dette er historien til Nora, og jeg håper du vil lytte, for selv om det er vondt, så er det også viktig. Det er fint, det er lærerikt og livet.

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

5 kommentarer

5 thoughts on “Å måtte begrave sitt eget barn

  1. Det har jeg gjort selv,så vet hvor grusomt det er😞Fikk heldigvis en sønn ikke så lenge etterpå,takk Gud for det!!Ingen som ikke har opplevd å miste et barn på d3n måten kan forstå hva en går igjennom😞❤

  2. Jeg vet akkurat hvordan det er å begrave sine barn😢 Jeg har gravlagt 3, 2 gutter og en jente. De fikk aldri leve,da de døde I magen. Fikk en frisk jente året etter jeg mistet siste babyen ❤ Hun er nå 17.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *