Jeg hadde et lite øyeblikk her hvor jeg glemte hvordan jeg starter et blogginnlegg. Hei, takk for sist, hvordan har dere det? Jeg går for alt. 

Dette høres kanskje rart ut, men jeg har savnet dere. Allerede på fredag begynte det å krible i fingrene etter å skrive igjen. På lørdag tenkte jeg at jeg skulle sette i gang igjen, men fikk beskjed fra mamsen om at ferie er ferie. Søndag skrev jeg et innlegg jeg skal publisere om noen dager. I går var jeg full av energi og skrev ned en lang liste med ideer og nå klarte jeg ikke å holde meg unna lenger.

Faktisk er det en veldig god følelse, for da er ikke tvil om at jeg driver med noe jeg faktisk digger og det gjør meg så glad!

Vi er godt inne i den tredje og siste uken her nede på Kypros, jeg kan ikke huske sist jeg har hatt så mye energi som nå og jeg storkoser meg.

Siden jeg ikke har vært her inn på en uke så tenkte jeg å dra dere gjennom litt av det jeg har gjort den siste uken. Ja, jeg kan hvert fall vise dere noe av det som mobilen har fått lov til å være med på. Den har nemlig stort sett ligget inne på kjøkkenbordet.

Vi har løpt, trent styrke, svømt, gått lange turer, kastet ball og herja.

Det har tidvis vært ganske så hardt.

Vi har badet MASSE. I bassenget, i havet og litt til i bassenget.

Det har vært, og er, vanvittig varmt her nede så enkelte dager har jeg faktisk vært mer i vannet enn på land! Jeg skal minne meg selv på det til vinteren.

Dette har vært mitt faste antrekk de siste ukene. Det er faktisk det jeg har på meg her jeg sitter nå også.

Lillebroren til C er også her og vi har vært på salamanderjakt 🦎

Vi har hatt mange (digge) ispauser. Jada, jeg ser vippen som henger over øyet der. Skylder på kunsten å ikke bry seg.

Vi har vært på tivoli, kjørt karuseller og forsøkt å vinne en bamse, som vi ikke klarte. Men, vi var veldig glade for det som dere ser!

Vi har spist (og blitt flørtet med) på en japansk restaurant. Vi har spist så mye god mat! Gleder meg nesten litt til å bli skrubbsulten og ha lyst på pizza igjen. Haha.

Vi har tatt de typiske feriebildene og sendt til nære og kjære. Slang selvfølgelig ut et på Instagram også. Kan vi snakke litt om hvor fin C er? Neida, vi trenger ikke det, men ville bare nevne det. Er så sjukt forelska.

Apropos.

Jeg har også blitt ‘tante’ mens jeg har vært her nede, wohoooo! En av mine beste venninner, Benedicte, har blitt mamma og jeg lengter etter å komme hjem til de. Drit i alt som skal vaskes, ryddes og fikses når jeg kommer hjem – Jeg har viktigere ting å gjøre. Jeg har fått så mange bilder av prinsessa at jeg har lastet opp og byttet på fire forskjellige i dette innlegget. Ville egentlig dele alle jeg har fått. Jeg kan jo egentlig allerede forberede dere på en del babybilder førstkommende søndag, hehe.

Nå skal jeg ta en titt i innboksene mine, for der har jeg ikke akkurat vært helt tilstede mens jeg har ligget på solsenga og i bassenget.

Vi snakkes snart 💛

4 kommentarer

4 thoughts on “Takk for sist!

  1. Wow! Tror ikke jeg kan få si nok hvor fantastisk jeg synes du er. Du har en sånn positiv glød og energi som stråler ut innenfra som gjør meg både glad og motivert. Du sier akkurat de riktige tingene, du er definitivt min favoritt-influencer☺️❤️

  2. Omg hvor kan jeg få tak i kjolen i det øverste bildet??😍
    Og gratulerer så mye!! Kos deg videre på ferie

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *