Fra trenerkontoret til Renate Køppen Blindheim

Categories Podkast 🎧

Hun har spilt fotball siden hun startet på skolen. Nå er det ikke uvanlig at Renate får spørsmål om hun kan trikse, om hun gjør et intervju. Ei heller om hva hun gjør når gutta skifter før kamp. Renate ble nemlig som 26-åring historisk, som første kvinnelige trener for et herrelag i toppfotballen. Hun mener selv at det var tilfeldig at det ble sånn, og nå er det ingenting hun tenker nå særlig på. Selv om jeg aldri har hørt noen spørre en mannlig trener til et damelag, om hva han gjør når de skifter før kamp.

At hun ble historisk er jo imponerende i seg selv, og et stort steg i riktig retning, men jeg synes jo også at det er ganske fett at hun er så ung. Det var derfor liten tvil at jeg ville prate med Renate Køppen Blindheim, da jeg denne måneden skal snakke med forskjellige dyktige kvinner i idretten. Og jeg føler nesten at jeg skal på en spillersamtale, hehe!

Du finner episoden der man finner podkast ved å søke etter ‘Sykt Ærlig Med Martine’ på feks iTunes, Spotify eller i podkastappen (kan lastes ned for de med Android eller andre mobiler)🖤

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *