Svar på spørsmålene deres!

Categories Spørsmål & Svar ⁉️

Hei og god søndag til deg💛

Hvordan går det?

Det går veldig fint og jeg kjenner at jeg bare gleder meg mer, og mer til å flytte – Eller at jeg blir mer og mer klar. Jeg håper at du også har det fint!

Stemmer det at det har vært snakk om at du og C skal være med i Singletown?

Haha, det har vært snakk om det ja😂

Hvor er den kule leopard joggedressen fra?

Den finner du HER!

Når skal du dele at du venter en liten en?

LOL. Les DETTE!

Mener du vi burde avkriminalisere, legalisere eller fortsette å straffe hasjbruk? (snakk om brukeren, ikke selgere/dealere!)

Jeg har vært og er veldig, veldig, veldig glad i mennesker som har misbrukt rus og vært narkomane, så jeg tror aldri at jeg kommer til å verken kunne stemme ja eller være overdrevent positiv til noen narkotiske stoffer. Så lenge det er ulovlig i Norge, så kommer jeg til å stå bak det.

Har du en/ flere favorittbøker?

Jeg har lest altfor lite de siste årene, og det er jeg egentlig litt lei meg for. Jeg bare har ikke funnet roen til det, men jeg håper at jeg gjør det snart. Men ja, “Tusen Strålende Soler” er en bok jeg leste for flere år siden og som gjorde veldig inntrykk på meg. “Jeg Er Zlatan” liker jeg veldig godt, og Chicks o’ hoi. Jeg har veldig lyst til å lese “Den Edle Kunsten I Å Gi Faen”.

Har du tenkt til å sette på vippeextensions igjen?

Ikke akkurat nå nei, men jeg skal aldri si aldri. Akkurat nå trives jeg veldig godt med vippene mine akkurat sånn som der er, og jeg er så fornøyd med de etter en periode med vippeserum!

Hvor er den sorte favorittbuksa di fra?

VERDENS BESTE BUKSE FINNER DU HER.

Hva tenker du når folk ikke mener at du har en ordentlig jobb?

Da tenker jeg stort sett:

Fra spøk til alvor… Jeg kunne forvart JOBBEN MIN opp og ned i mente, men jeg vet hva jeg gjør, hvor mye jeg gjør og hvor mye jeg digger jobben min. Om noen ikke digger det, så er det greit. Om noen er misunnelige på det, så skjønner jeg faktisk det. Om noen syntes det er totalt uviktig, så er jeg veldig enig at det finnes veldig mye annet her i verden som er viktigere – Takk og lov. Men, det er en jobb, lik det eller ei😀

Ser deg ofte med kors rundt halsen, er du kristen?

Jeg er ikke troende, men jeg liker allikevel å bruke korset for alt det står for og betyr for meg!

Hva tenker du om at breddefotballen ikke er åpnet, mens alt av utesteder osv er åpne?

Jeg syntes det er EKSTREMT spesielt og jeg må ærlig innrømme at jeg ikke skjønner noe som helst. Hva logikken er forstår jeg faktisk ikke, eller joda – Jeg kan kjøpe noen av argumentene, men jeg kjøper det ikke når jeg ser hvordan gatene ser ut, når jeg ser alle de lange køene landet rundt og når jeg ser hvordan alt annet fungerer. La oss spille fotball a, jeg tror det er viktigere enn at folk skal få kline på et stappa utested. Joda, utestedene skal ikke være stappa, men nå er ikke det realiteten.

Hvordan går det med leiligheten dere bygger?

Alt går etter planen foreløpig og vi er veldig spente! Den skal være klar mellom desember og mars, og alt tyder på at den er ferdig nærmere jul enn våren. For vår del er det viktigst at den er ferdig til mars, men vi er så spente at den helst skulle vært ferdig i går 😂

Har du noen gang operert?

Nei, men jeg skal det!

Er du spent på det sosiale når dere skal flytte til Stockholm?

Jeg tror faktisk ikke at jeg kunne vært roligere, jeg. Akkurat nå gleder jeg meg bare, og jeg tror det handler om at jeg og C har det så fint, at jeg er veldig trygg i meg selv og at jeg har gjort det en gang før. Vi kjenner en fin bukett av mennesker i nærheten av Stockholm, C kommer inn i et lag (som jeg automatisk blir en del av) og jeg har allerede avtalt en date med en norsk jente som bor der! Det er selvfølgelig en haug av sommerfugler i magen, men det ordner seg – Det må jo bare det!

Hva skjer med podkasten når du flytter?

Ingen verdens ting! Den fortsetter som aldri før 💛

Jeg håper du får en fin søndag og at du koser deg gløgg! Jeg er på Trysil og skal være her noen dager sammen med familien min, og jeg gleder meg såååå💛

Snakkes senere!

4 kommentarer

4 thoughts on “Svar på spørsmålene deres!

  1. Veldig fin podcast du har. Hørt en del av det, og syns det er knall at du skal fortsette med den! 🙂

    Ha en fin sommer!

  2. Hei Martine!

    Jeg har hørt på podcasten din en del i sommer når jeg har vært på jobb, og jeg ville bare fortelle deg hvilken flott jobb jeg synes du gjør med den! Virkelig, jeg elsker mangfoldet som kommer frem med tanke på gjestene dine, og hvor mye jeg lærer av den! Synes du får gjestene til å skinne med alle sine unike og ulike historier. Følte bare for å fortelle deg hvor flink jeg synes du er, stå på fine du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *