Hva skal du ha på deg egentlig?

Categories Outfit

Reklame | Ellos

Julebordsesongen er i full gang for mange, og jeg lurer på hvor mange ganger et i løpet av julebordsesongen noen spør: Du, hva skal du egentlig ha på deg?

Okei, det gjelder jo egentlig hele året. Og apropos hele året: I store deler av 2019 har jeg hatt gleden av å samarbeide med Ellos, noe jeg er skikkelig stolt av. Jeg er skikkelig stolt av å samarbeide med Ellos fordi Ellos tilbyr klær til alle og enhver, i alle størrelser og fasonger – Og det heier jeg på!

I dag tenkte jeg å dele noen favoritter, som passer perfekt til julebordet, til julemiddagene, til nyttårsaften, eller om du rett og slett bare har lyst til å føle deg skikkelig fin 🖤

HER HER

Jeg digger dette stoffet! Det er behagelig, det sitter pent og kjolene er superklassiske…. Og råfine! Ja, og det beste av alt er jo kanskje at disse kjolene alltid funker.

HERHER

Trenger jeg egentlig å si noe om denne kjolen? Jeg håper jeg skal noe der jeg kan være sååå fin. Denne jumpsuiten har behagelig som fornavn og funker til alt du skulle behøve den til.

HERHER

Denne cardiganen + dette skinnskjørtet =🖤 Skinnskjørt passer jo alltid og det er genialt å ha i klesskapet!

HERHER

Jeg sverger til kjoler som dette, for man kan finne på så mye! Belte i livet, farger eller blazer til. Denne blusen har jeg og jeg bruker den masse, to ganger forrige uke for å være presis.

Ellos har uten tvil masse fint, og om du vil ta en titt kan du klikke HER. Bruker du koden 403461 får du 30 % rabatt på den dyreste varen på et kjøp. Koden gjelder på alle varemerker OG møbler (ikke kampanjepriser). Den er gyldig til 30.11.19.

Klikk deg inn og finn din(e) favoritt(er)👗

… Og om du vil ha et tips fra meg: Finn noe som er behagelig, noe som ikke klemmer steder det ikke skal klemme og som gjør at du kan danse så lenge du vil! Flaks for oss har Ellos mye i den kategorien.

 

 

 

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *