I dag skal alt indre stress forsvinne. Jeg har satt av dagen til å sitte inne (og være litt sur for at jeg ikke er ute i sola) for å svare på mail, produsere det som må produseres og ja… Jobbe. Jeg hadde nesten glemt at jeg har en jobb som også må gjøres. Skitt, det hadde vært deilig å alltid hatt ferie si. 

Jeg har jo lenge hatt lyst til å lage litt flere videoer og bli litt bedre med YouTube. Jeg elsker jo å skravle og så fort jeg klarer å vende meg til å snakke foran kameraet tror jeg det kan bli veldig gøy. På dagens to do-liste står det blant annet at jeg skal spille inn en film, og det har jeg nå brukt nesten to timer på. Men vet du hva? Kameraet har slått seg av halvveis, og jeg har sittet og pratet til et kamera som ikke spiller inn noe som helst. Bra jobba eller? Jeg visste ikke om jeg skulle le eller grine når jeg så det, og jeg ble jo egentlig mest flau. HAHA! Så, nå ligger kameraet på lading og jeg skammer meg litt. 

Jaja, shit happens. Det hadde jo tatt seg ut om alt skulle gått knirkefritt vel. 

Nå skal jeg dukke inn i mailboksen igjen, slette all reklame og rydde opp i livet mitt igjen. Minn meg på at jeg aldri skal utsette noe igjen. 

Ha en fin dag, så snakkes vi senere 💙

// Marty 

1 kommentar

1 thought on “Er det mulig?

  1. Det som skjedde med deg her, skjer med alle en eller annen gang 🙂
    Vet hvordan det føles å gjøre mye, og så finne ut at Halvparten av det du har gjort ikke er blitt registrert eller tatt opp 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *