Jeg er i gledesrus

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei fra en takknemlig Martine 🧚‍♂️ 

I dag har jeg hatt TIDENES deiligste hjemmekontor. Jeg våknet 07.30 idag av at det holdes på å jobbe utenfor leiligheten. Jeg lå en times tid i sengen for å jobbe, før jeg gikk ned i stua, så på God Morgen Norge, skrev litt og spiste frokost.

Jeg holder jo på med litt i kulissene om dagen og derfor forsøker jeg å ha noen dager innimellom der jeg kun har fokus på det! Jeg gikk derfor ned på brygga etter litt frokost og jeg har sittet der i nesten fem!!!!!! timer. Det beste av alt er at jeg har vært ordentlig effektiv til tross for at jeg både har rukket tre bad og litt soling. LUKSUS! Det er så deilig å kjenne at jeg for en gangs skyld har litt kontroll på det jeg driver med og at jeg har litt mer oversikt enn jeg ofte føler at jeg har. 

Nå er jeg tilbake i leiligheten og jeg skal snart ha et videomøte med en fra USA (som en del sikkert vet hvem er). Det skjer jaggu litt kule ting der også si! Jeg tror hvert fall det kan bli litt kult… Hvert fall Nå skal jeg gjøre unna det før jeg skal avgårde på trening. 

Hipphurra for en effektiv og fin dag! Jeg er glad, og faktisk har jeg kjent litt på en lykkerus i dag. 

Jeg håper dagen deres også har vært fin 💛 Og husk…

Jeg sendte en melding jeg har hatt lyst til å sende lenge i stad. Jeg har enda ikke fått svar, men hey! Jeg har jo hvert fall sendt den. 

// Marty 

1 kommentar

1 thought on “Jeg er i gledesrus

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *