Paradise-bloggen:

Categories Skrivehjertet ✏️

// Skjermpdump Paradise Hotel TV3

Paradise-bloggen: 

Okei. Det er på tide med en liten (stor) Paradise-oppdatering igjen. Jeg har, som lovet sett alle episodene hittil i år. Jeg skal jo være helt ærlig å si at jeg syntes det er mye fjas og at det ikke er hovedprioritet i en hektisk hverdag – Men, det er fantastisk underholdning og det er morsomt. Ferdig snakka! Det er jo i mine øyne en sprek, underholdene og dramatisk gjeng inne på hotellet, aka topp underholdning. 

Paradise Hotel har den siste uken, og i gårsdagens episode bydd på mye drama. Karoline, fra Drammen kom inn i forrige uke som et frisk pust i Paradise-universet og jeg er SÅ glad for at hun kom inn. Hun vartet nemlig opp med ville sexhistorier, mye nakenhet, ærlige meninger og et tøff attitude. Det var virkelig nødvendig. 

Episode-oppsummering tenker jeg at ikke er nødvendig, for enten så ser du på eller ei. Jeg tenker at det er mye bedre å bruke tid på det jeg har lurt, og tenkt på:

Karoline:

Hun fortjener et punkt. Karoline, som jeg nevnte var tøff kom inn og hun var ordentlig kul. Hun kom inn og hun bød på seg selv i GOD paradise hotel-ånd. Under torsdagens parseremoni turte hun til og med å røske litt tak i jentedramaet inne på hotellet, og jeg må ærlig innrømme at jeg fikk mer sansen for henne etter det. Hun presenterte seg jo omtrent med en sex-historie som hvert fall fikk meg til å le meg i hjel og til tross for at jeg antakeligvis ikke hadde gjort det samme sjæl, skal hun ha for at det er kult at hun er så selvsikker på seg selv at hun satt seg klissnaken i senga allerede første kvelden. Og hun prompa foran partneren sin relativt fort. På TV. 

Det var hvert fall på tide å få inn en jente med ordentlig ben i nesa som ikke gidder å jatte! Hun har spådd mer drama, nakenhet og sex videre så dette blir spennende for å si det sånn. 

Sminke i sola:

Dette har jeg tenkt mye på. HVORDAN klarer deltakerne å bruke så mye sminke som de gjør inne på hotellet? Det verste er at det stort sett ser veldig bra ut til tross for at det er 30 varme grader og steikende sol. Jeg forstår at det er viktig å se bra ut på TV, men jeg tror jeg hadde blitt sliten av å skulle være sminket fra topp til tå til den grad enkelte av deltakerne faktisk er. Det er sommer og sol for svingende! Ja takk til fregner på nesa, flass i panna og saltvann i håret. Eller i dette tilfellet er det antakeligvis klor. 

Erik & Newa:

Det er verdt å nevne. For en uke siden var Newa hodestups forelsket i Erik, men nå er hun ikke så forelsket lenger. Kanskje med god grunn. Jeg liker Erik og han er både ærlig og morsom. Men! Han har tydeligvis sett seg lei av Newa, og det merkes. Hadde en fyr jeg var forelsket i bedt meg holde kjeft fjorten ganger om dagen hadde jeg snudd i døra for lengst. Og det er vel for så vidt kanskje det Newa også er i ferd med å gjøre. Hun har jo teamet opp med Isabel, som styrer spillet til de grader, og planen er å få ut Erik. Eller, å si at hun har teamet opp er vel kanskje feil – Men hun har hvert fall latt seg overbevise av Isabel. Jeg håper virkelig ikke planen deres lykkes. VI TRENGER ERIK PÅ PARADISE! 

Isabel (Diva-Raad – navnet er gitt av henne selv) & fotsoldatene: 

Isabel er for sterk i øyeblikket. Altså jenter! VÅKN OPP. Dama vet hva hun driver med og har de fleste (utenom Karoline) rundt lillefingeren. Jeg personlig syntes det har gått veldig mye Isabel og hennes team sin vei de siste ukene, og det toppet seg jo med at enda en “bestevenn” av henne kom inn i går. Denne bestevennen/legenden som heter Ann Marielle er jeg spent på å bli kjent med – På nytt. Hun var forresten tydelig på at man ikke burde undervurdere noen… Noe som hørtes veldig lurt ut. 

Isabel vet hva hun driver med og jeg lar meg imponere. 

Jeg savner…

Den fyren ALLE jentene på hotellet vil ha. Han må komme snart. 

Jeg digger forresten Leo. Tenk om alle hadde vært så jovial som han a. Uansett! Denne uken gleder jeg meg STORT til. Stay tuned.

#Pærraout

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty

 

2 kommentarer

2 thoughts on “Paradise-bloggen:

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *