Slik holder du joggeskoa hvite!

  •   

Endelig begynner det sakte men sikkert å tikke mot vår. Selv er jeg lei av å fryse, slafs på bakken og snufsete neser (selv om jeg vet at pollensesongen er minst like ille). Noe av det deiligste med våren er det å kunne pakke unna de tjukkeste jakkene og tyngste skoa, og ikke minst – Finne frem joggeskoa. 

Jeg elsker sneakers og får aldri nok, og spesielt av hvite! Samtidig er frustrasjonen like stor hver eneste gang den første flekken kommer og når de til slutt blir grå. 

Heldigvis har jeg funnet noen triks som hjelper! 

1. Hvit neglelakk, er faktisk genialt! Hvis du har fått en liten flekk som ikke går bort, en rift eller liknende kan du enkelt skjule det med hvit neglelakk. 

2. For ikke å snakke om neglelakkfjerner! Hvis skoene har gummisåler kan man med neglelakkfjerner holde de nærmest like freshe som når du kjøpte de. 

3. Unngå sola, sko generelt er ikke så glad i sola. Og de hvite joggeskoene liker ikke å bli misfarget i solsteiken. Det betyr så klart ikke at du ikke skal bruke de en solskinnsdag! 

4. Eddik! Duger til mye rart… Bruk en klut med litt vann og eddik og vask forsiktig av skoa! 

5. Vaskemaskinen.  I mange tilfeller er vaskemaskinen vår bestevenn, men faktisk så kan en runde i vaskemaskinen skade skoene mer enn en flekk gjør. 

6. Impregner skoa! Denne burde kanskje vært på toppen, for det er nesten et must. Selv om man kanskje ikke blir anbefalt å impregnere de når de kjøpes, så må du gjøre det. Jeg impregnerer til og med sofaen min og skinnbuksa mi! Det gjør at det holder seg fint sååå mye lenger. 

7. Ta vare på lissene. For å holde lissene finere lenger kan du fra tid til annen legge de i vann med såpe, eller tørke lett av med klorin og vann (men vær litt forsiktig med klorinen). 

8. Tørk av med en gang! Har du muligheten så er det lurt å forsøke å fjerne det fortest mulig, men husk at skaden faktisk kan bli verre hvis du begynner å gnikke på en flekk…. 

Det høres kanskje slitsomt ut, men alt vi eier må faktisk tas vare på hvis vi vil at det skal holde. 

Ses i hvit joggesko a!

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

// Marty 

 

 

 

 

Siste innlegg