Et univers av lykke

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Reklame | Egmont

Akkurat nå lengter kroppen etter noen rolige dager, lange morgninger i sengen, avslapping i solveggen, trege frokoster og ro. Og vet dere hva? For en gang skyld har jeg bestemt meg for å lytte til kroppen 🌻

Denne påsken har jeg nemlig bestemt meg for å sette av tid til å koble av. Jeg har bestemt meg for å sette av tid til å legge meg i badekaret, sette meg i god stolen som hittil i år bare har stått til pynt og lene meg tilbake – Og jeg skal lese. Jeg skal oppdatere meg selv, jeg skal hente inspirasjon, lese gode tekster, finne gode tips – Både på kjærlighetsfronten, men også til hva jeg kan lage på kjøkkenet! Kanskje en god bolleoppskrift? Når var sist jeg fant en god oppskrift jeg fikk lyst til å teste liksom?

Jeg bestemte meg for å begynne idag, og jeg satte meg derfor ned med appen MIN som har åpent et univers av mine interesser. MIN er en app som tilbyr et univers av landets største magasiner innen for interiør, helse, livsstil, trening, mat, litt sladder og ukeblader. Og det beste av alt? Man kan skreddersy appen etter sine interesser og jeg har allerede skreddersydd innholdet etter mine interesser, som akkurat nå er:

Interiør – Siden jeg har flyttet inn i ny leilighet er jeg sugen på noen gode tips til hva jeg kan gjøre for å dekorere det som akkurat nå er drømmehjemmet mitt. Jeg har allerede funnet ut hva jeg kan gjøre med den gamle kommoden som kjæresten min absolutt vil beholde….. 

Kjendis – Fordi det alltid er spennende å lese hva som skjer på kjendisfronten. Hva slår vel å sitte i godstolen å lese om hva som skjer, hvem som er forelsket og hvem som har sjokkert? Guilty pleasure rett inn på telefonen, CHECK ✔️

Mote – Fordi jeg aldri går lei av artiklene om “tips til hva du burde ha i klesskapet ditt denne våren”, “sånn kler du deg kult i skibakken” og “dette er trendy akkurat nå”. 

Trening – Jeg trenger motivasjon! Og hvem dere hva? Etter å ha lest en artikkel med “10 jenter som delte sin treningsmotivasjon” kom jeg meg over dørstokkmila i dag morges. Enda et check eller? Ja, jeg tror vi sier det ✔️

Livet – Gode tekster, store spørsmål og sterke historier fyller meg med motivasjon, for ikke å snakke om kunnskap. 

Og det at jeg kan sitte her, helt for meg selv – Er akkurat det jeg trenger nå. 

Litt fakta om min påskeredning: MIN er en abonnementstjeneste som løper og går. De første 30 dagene er det helt gratis og deretter koster det 99kr/mnd. La oss si det sånn, det er MYE godt innhold til en fin pris! Hvis du også har lyst til å opprette abonnement kan du registere deg HER. Det er ingen bindingstid, så du kan helt enkelt si deg opp på “Min side”. Det er også ulike nedlastninger til iPhone og Android på forsiden av appen, noe som gjør at den blir tilpasset til hvilken telefon du har… 

PS: Du må være 18 år eller ha samtykke av foresatte for å få tilgang. Kanskje du skal benytte muligheten til å lokke mamsen med inn i et univers av inspirerende mennesker, tips, kloke råd og kult innhold? 

Det har hvert fall jeg gjort, hahaha! 

Len dere tilbake, pust ut og NYT. Enten du skal jobbe i påsken, tilbringe tid på hytta eller henge hjemme 💖 Jeg oppdaterer dere senere med mine tips til hva dere burde lese! 

// Marty 

 

1 kommentar

1 thought on “Et univers av lykke

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *