Hei dere, jeg håper dagen deres har vært topp! I dag har jeg egentlig bare gjort fine ting, og det føles godt. Jeg sov litt lenge, jobba litt, gikk en fin skitur med familien og har bare surret rundt nå. Faktisk så skal jeg på kino også i kveld, så det er jo helt amazing. Og vet dere hva jeg har bestemt at jeg skal gjøre på søndag? Jeg skal sannelig komme meg til skibakken og stå på ski, og det er VELDIG lenge siden jeg har prioritert. Herregud som jeg gleder meg!! 

Det er faktisk helt sprøtt hvor mye energi, motivasjon og glede det gir å være ute i naturen, bevege seg, skravle og ironisk nok – Bli sliten. For meg så funker det som medisin, og spesielt når humøret egentlig ikke er helt på topp. 

Det er så viktig å gjøre ting som gir en energi, og jeg merker på meg selv at jeg har vært dårlig til å gjøre det i det siste… 

Jeg tenkte jeg skulle ramse opp noen punkter med ting jeg må gjøre for å ha det best mulig: 

 

– Spise god mat, med god samvittighet 

– Bevege meg, litt eller mye hver eneste dag

– Sove nok!

– Le, le og le.

– Gjør ting jeg egentlig har lyst til 

– Føle meg fin… Ta på meg ting som gjør at jeg føler meg fresh, stelle meg selvom jeg ikke føler for det, fikse håret og gi meg sjæl litt komplimenter. 

– Treff mennesker jeg vet gir meg noe! 
 

Så nå skal jeg treffe mennesker som gir noe og gjøre noe jeg egentlig har lyst til – Nemlig å dra på kino. Jeg håper fredagen deres blir fin. 

Stor klem fra meg ♥

// Marty 

3 kommentarer

3 thoughts on “Medisin

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *