Jeg må skjerpe meg

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Nå har jeg akkurat satt meg ned etter å ha shinet fort over hele leiligheten. C og jeg får besøk av noen venner av oss om en times tid, kun for å spise kanelboller og skravle. Dagen i dag har gått så fort og jeg har egentlig litt dårlig samvittighet for at jeg føler at jeg ikke har fått gjort absolutt alt jeg har hatt lyst til å rekke i dag, men sånn er det. Jeg fikk klemt inn en liten treningsøkt og en liten lunsjdate mellom jobb og andre plikter, så det har kanskje ikke vært så ille. Sånn egentlig.

C står på kjøkkenet og lager middag, mens jeg fullfører siste bit av jobb for idag. Jeg fikk akkurat litt kjeft for å ha endret innstillingene på stekeovnen siden det faktisk var han som lagde mat, hehe. Han fikk vilja si til slutt, si. 

Men til poenget mitt! 

Det skjer mye spennende om dagen, og på mange måter skjer det mer enn noen gang (det er et par ting jeg nesten ikke kan vente med å fortelle!!!). Allikevel sliter jeg sånn med å nyte, og med å være fornøyd. Er det bare meg, eller? Egentlig er det utrolig irriterende, for på mange måter går ting bedre enn noen gang. Æsj. Jeg tror faktisk jeg må ta meg sammen litt og være litt fornøyd med livet, hverdagen og med hva jeg får til. Kanskje det er bra at jeg aldri blir fornøyd? Og at det er derfor jeg aldri gir meg?

Hmm. Vet ikke. Jeg skal forsøke å skjerpe meg litt. Rett og slett. 

Uansett, nå skal jeg hive i meg litt middag før vi får besøk! Håper alle får en amazing kveld. 
 

Forresten! Nominer meg gjerne til Vixen i kategoriene ÅRETS STERKEMENING eller ÅRETS STJERNESKUDD HER <3

// Marty

 

 

1 kommentar

1 thought on “Jeg må skjerpe meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *