Denne bloggeren er så dum!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hei superstars!

Jeg tenkte at det var et passende tidspunkt å svare på både litt påstander og kommentarer i dag. Jeg får jo spørsmål om mye rart, og om mye som ikke stemmer (og en del som faktisk stemmer). Jeg tenkte derfor å svare på noe av det jeg blir spurt om og som jeg ser blir skrevet om meg. 

H A V E  F U N ! 

Syntes ikke du at det er litt dobbeltmoralsk at du er så i mot plastisk kirurgi også henger du med masse folk som har det?

Altså, jeg er jo ikke i mot mennesker som har det? Det er ikke sånn at jeg sletter de som fikser på seg selv fra Facebook eller vennelista mi. Folk gjør som de vil, på lik linje som jeg kan si at jeg syntes det er en trist utvikling blant unge mennesker. 

Kan ikke du forklare hvorfor du har snoket i skattelistene til flere av bloggerne?

Først og fremst så må jeg si: haha. For et sjokk for bloggere at folk sjekker skattelistene;) Men uansett, så ble dette gjort sammen med to andre bloggere og en journalist, så veldig kriminell er jeg ikke altså. Mange bloggere lager jo et stort nummer ut av skattelistene, og sånn er det faktisk bare 🙂 

Martinehalvs er så dum. 

HELT enig. Ah, både mamma og Christian sier det flere ganger daglig. Vet du hva jeg klarte å gjøre i stad? Jeg glemte å skru av vasken på badet fordi jeg var så stressa (og dum). 

Hva tror hun Martinehalvs at hun er egentlig?

Hun Martinehalvs tror faktisk at hun er både sterk, smart og dyktig. 

Hvorfor tror hun Martine at hun er noe?

Hun Martine tror faktisk at hun er ekstremt lite. Faktisk så lite at hun aller helst vil gjemme seg under dyna med en gang det står på litt. 

Er Anne Brith og Martine kun venner for “FAME” eller?

Der tok dere oss! Nei vet du hva. Anne Brith og jeg går veldig godt overens, og jeg setter STOR pris på henne. Hun hjelper meg, pusher meg og er en veldig god samtalepartner. 

Hvorfor prøver Martinehalvs så hardt på å bli kjendis? 

Hehe, artig at du skulle spørre. Nei altså… Fun fact: Jeg har faktisk takket nei til alle bortsett fra én “kjendisfest” det siste året. Jeg føler at jeg prøver VELDIG lite på å bli kjendis. Jeg blogger, gjør greia mi og that’s it. 

Martine tok betalt for å ha sex med en fyr en gang (mvh Kvinneguiden)

Kommentarene under er verdt å få med seg btw:

– Ja, jeg vet det. Sjukt kvalmt.

– Jeg kjenner hun godt og det er faktisk sant:):) 

Det er utrolig festlig når folk kjenner deg GODT og bekrefter ting som dette. Det har dessverre aldri skjedd, selvom det hørtes relativt juicy ut. 

Syntes du ikke at det er litt teit av deg å være så positiv til at kropp er topp samtidig som du slanker deg?

Kroppen skal tas vare på, den skal settes pris på og den skal ha det best mulig. Det at jeg forsøker å spise et godt, sunt og variert kosthold og trene betyr ikke at jeg er verken teit eller at jeg slanker meg. Jeg tar vare på meg selv og først og fremst psyken min! 🙂 Man må da ha lov til å trene, bevege seg og spise god og sunn mat, selvom man er positivt til kropp! 

Så at Martinehalvs fikk over 200 følgere på en dag forrige uke, litt mystisk kanskje?

Nei, overhode ikke faktisk! Denne dagen hadde jeg hele tre TV-opptredener som gikk på mine sosiale medier, så kjempe mystisk er det ikke altså. Men takk for oppmerksomheten og for etterforskningen 🙂 

Det blir ikke mer morro enn folk lager for deg si.

Håper dere nyter dagen!

xx

// Marty 

 

 

 

5 kommentarer

5 thoughts on “Denne bloggeren er så dum!

  1. Herlighet som folk skal bitche og hate om ting og personer. Jeg klarer liksom ikke skjønne at folk gidder å bruke energi på personer de tydelig ikke mener noe godt om ..
    Jeg leser bloggene jeg liker,følger de jeg har lyst på insta og kommenterer på høflige måter, for det er da ingen vits å lese eller følge med på noen man ikke liker ,eller har så mye i mot. Blir litt slapp av slik …
    Liker bloggen din, Martine ❤️ synes du er en fin jente med hodet godt på plass , som desverre blir utsatt for altfor mye vondt. Du ER sterk ! Følger deg videre,fordi jeg liker deg 😊

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *