Hva har jeg på meg denne høsten?

Categories Outfit

Akkurat nå sitter jeg og hører på Tina Turner. Jeg burde dusjet for lengst og vurderer om jeg skal grine eller le av bildene av meg og lillesøster. Herregud for en fin liten (stor) frøken! 

Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan tips om hva som er et must i garderoben min denne høsten, og det kan jeg selvfølgelig gjøre. Til tross for at jeg er relativt laidback, forsøker å gi litt beng og stortrives i joggis, så finnes det ikke noe bedre å stelle seg og føle seg fresh. 

Denne høsten finner du dette i klesskapet mitt:

Blazer: Jeg har tre-fire blazere som jeg bruker til absolutt alt. De er kule kombinert med en jeans, skjørt (som på bildene), matchende dressbukse eller en tøybukse. Blazer er praktisk og kledelig! Jeg pendler mye mellom Norge og Sverige og for meg er det veldig praktisk å pakke med meg et par av mine favorittblazere, rett og slett fordi jeg da alltid har noe å ha på meg. Denne høsten er kanskje blazeren på bildene min soleklare favoritt! 

 

Jeans: Jeg har ENDELIG funnet min drømmejeans. Den er fra Lager 157, og det er en butikk jeg ikke tror at vi har i Norge en gang. Den er laidback og kul, samtidig som den passer utmerket både til pumps og sneakers. 

Bukse: Da snakker jeg egentlig om en slik bukse lillesøster har på seg, gjerne i et sort eller grått stoff. Den er kul, behagelig og veldig praktisk. Jeg har kjøpt meg en helt ny i grå og funnet frem en gammel favoritt fra noen sesonger tilbake. Denne buksen er passende til en dag på kontoret, på reise eller på en småkjølig tirsdag. Jeg liker å style den med en blazer for å få et mer feminint og seriøst utrykk, eller med en strikkegenser! 

T-skjorte: Med et statement! For min del er det et must. Ha en kul t-skjorte, og den kan være så enkel som den jeg har på meg på bildene, inne i en blazer kombinert til enten en kul bukse eller til favorittjeansene. Det er like kult på fest som til hverdags. 


Søs: Jakke: Bik Bok – Skjorte + bukse: Bik Bok By Lene Orvik – Sko: DNA – Øredobber – Dyberg Kern
Meg: Blazer: H&M – T-skjorte: Miinto – Skjørt: Bik Bok – Vekse: Vintage Chanel – Sko: DNA

Sko: Noen kule høye heler med mønster eller farge er et must i garderoben min egentlig året rundt. Samtidig er det veldig praktisk med et par sorte, helt enkle sko som passer til alt. Et par kule sneakers slår heller aldri feil. Et godt tips i forbindelse med sneakers er å sjekke nettbutikkene for salg når sesongene går mot slutten, da kan man ofte få superfete sko til en veldig fin pris. I mine øyne gjør det ikke noe at det er fjorårets modell, for stort sett går det samme igjen!

Øredobber: Helt enkle, runde øredobber et det du ser i ørene mine denne høsten!

Strikk: Gensere i strikk er et must. Alltid. 

 

Hva er ditt must i garderoben denne høsten?
 

// Marty

 

 

 

5 kommentarer

5 thoughts on “Hva har jeg på meg denne høsten?

  1. Jeg ELSKER min camel fargede ullkåpe – dette blir den tredje vinteren jeg bruker den, og jeg liker den så godt. Da jeg var i New York og innom DASH butikken(som desverre er nedlagt) så fikk jeg faktisk så fin feedback fra hun som jobbet der pga. jakken min – så jeg tviholder på den! hahah
    Så elsker jeg min dype grønne fuskepelsjakke jeg fikk tidligere i høst, den fargen er SÅ utrolig fin!
    Jeg er helt avhengig av lue på vinteren så Carhartt redder meg år etter år! Har nå en svart, navy, grå, burgunder og camo-grønn.
    Jeg elsker svarte bukser året rundt, så naturligvis disse. Gjerne sammen med en fet adidas genser eller en strikkegenser.
    Har hunterstøvler, svarte nekle boots og noen nikesko jeg her helt avhengig av på høsten 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *