Jeg satt meg akkurat på toget med nesen rettet mot Stockholm. Eller, jeg skal til Norrköping så jeg hopper av underveis. Egentlig var det helt nydelig å sette seg på toget nå, med musikk på ørene og studere høsten ut av vinduet. Høsten er så fin! Jeg vurderte faktisk å dra til Stavanger i dag tidligere i uken, rett og slett bare for å gjøre noe sprell og besøke noen fine folk. Men så dro hun ene venninnen min til USA for to dager siden, og da fant jeg ut at det var like greit å vente til hun kommer hjem. Også var jeg litt redd for å være litt for mye alene. 

I dag sov jeg lengre enn jeg har gjort på lenge, og det trengtes. I går kveld var jeg så kaputt at jeg nesten satte fyr på huset. Hodet var så avkobla at det nesten av skummelt! Jeg var faktisk så sliten at jeg la meg i sengen sammen med mamma, haha.
Når jeg våknet i dag jobbet jeg noen timer før jeg trente litt (og blødde gjennom, hurra). Jeg turet deretter inn til Oslo der var jeg innom Nettavisen en tur før turen gikk ned til Oslo S. Jeg fant ut at jeg hadde beregnet litt bedre tid enn nødvendig, så jeg satt meg faktisk ned på en restaurant og spiste lunsj helt alene. Altså… WHAT! Det er ikke lenge siden det var en helt fremmed tanke for meg. Nå var det egentlig bare digg, og kanskje litt nødvendig. Jeg tror kanskje det handler om at jeg begynner å bli litt voksen, og at jeg rett og slett ikke orker å bry meg sånn. 

Uansett, nå går turen ned til Norrköping igjen, og det skal bli deilig. Jeg trives så godt der nede, til tross for alt som har skjedd. Jeg kjenner at jeg lengter litt faktisk, og C er kanskje mest av grunnen. I morgen har han kamp og faren og lillebroren hans kommer på besøk. Noen av oss jentene skal spise litt før kampen i morgen, og jeg gleder meg masse til både det og til å være litt med C igjen. Jeg blir dessverre ikke så lenge denne gangen heller, da jeg må hjem igjen til et møte neste fredag, men det er bedre enn ingenting. Det har blitt litt mye pendling den siste tiden, og jeg tør egentlig ikke å si at jeg håper det blir mindre heller. Jeg har nemlig liten tro på at det blir bedre i tiden fremover, eller roligere er vel kanskje bedre å si. 

Nå skal jeg smelle sammen macen, bytte til sovelista på Spotify og logge av. Yes.

Jeg håper dere har hatt en fin dag <3 
 

// Marty

4 kommentarer

4 thoughts on “Nå drar jeg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *