Dress: H&M – T-skjorte: Lager 157 – Sko: Zara – Bag: Day Birger et Mikkelsen – Belte: Fretex

Dagene flyr av gårde, følelsene er som en berg og dalbane og tankene svirrer konstant. Jeg har tenkt mye på identitet den siste tiden. Jeg har tenkt mye på hvem jeg ønsker å være, og hvem jeg faktisk er. Jeg vet at jeg er Martine, at jeg er 19 år gammel og at jeg blogger. Jeg vet at jeg er høy, jeg vet at jeg er blond og jeg vet at jeg elsker is. Men, jeg lurer ofte på hva mennesker tenker på etter at de har møtt meg. Av og til kan jeg bli gal av tanken. Mest fordi jeg da fort tenker gjennom alt jeg har sagt og gjort, og at jeg da tenker at personen syntes den tingen var rar, det utsagnet var rart eller at hele meg er rar. Men forhåpentligvis skjer det sjeldent.

Når jeg starta bloggen min hadde jeg ingen planer. Herregud, bloggen oppsto jo ut av ingenting. Jeg hadde ingen plan, på det tidspunktet ante jeg ikke hvem jeg var eller i det hele tatt hvem jeg ønsket å være. Når jeg laget bloggen satt jeg på gutterommet til C og grein, skreiv og lagde meg en blogg, som det mest gjennomtenkte i hele verden. Uansett. For hver dag som går så former jeg meg. Hendelser former meg, mennesker former meg og tankene mine former meg. Når jeg startet bloggen visste jeg ikke hvem jeg var, og til tross for at livet er ganske forandret siden da vet jeg enda ikke helt hvem jeg er. Jeg har jo mål og drømmer, men disse er jeg redd for å si høyt. Kun i frykt for å ikke klare det. Latterlig, hva? 

For meg handler identitet om hvem jeg ønsker å være. Akkurat nå ønsker jeg å være trygg, selvstendig, målrettet og bevisst. Jeg ønsker å være sterk, morsom og litt tøff. Jeg trenger å være litt tøff akkurat nå. Derfor kler jeg meg litt tøft også. Tror jeg. 

Tøff, eller hva?

Nå babla jeg mye. Egentlig skulle jeg titte innom og fortelle at jeg føler meg bra i dag, og at dagen har vært fin. Jeg har vært hos polititet og gjort ferdig noen saker i forbindelse med den ene anmeldelsen, jeg har sovet litt for lite og vært på et arrangement for å prate om kveldsmat. Nå skal jeg ut å spise med en venninne. Eller, Sophie. Elise. En venninne. Eller, kult at hun gidder å henge med meg hvert fall.

xxx

// Marty 

 

4 kommentarer

4 thoughts on “Hvem er jeg?

  1. Martine, jeg sier det igjen- bøyer meg i støvet og tar av meg hatten for fy søren for ei dame du er! Du virker så genuint ekte og god, og det er ikke alt for mange av i dagens samfunn. Møter jeg deg på gaten en dag så skal jeg love deg at jeg kommer til å hilse på deg og gi deg en stor klem! Du er kanon, Martine 😀

  2. Du e ei oppegående ung reflekterende ung dame. Stilig pen og tøff. ☺️ stå på Vi træng fler av Dæ.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *