Dere gjør det mulig

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Nå kom jeg akkurat inn døren hjemme etter enda en dag på farta. Jeg satt meg akkurat ned i sofaen og var nødt til å titte innom, rett og slett for å si TAKK. I går satt jeg og snakket med Anne-Brith og Sophie Elise om takknemlighet, og det fikk med til å tenke. For jeg er så takknemlig for bloggen min, hverdagen min og for alle mulighetene jeg får, men mest av alt er jeg takknemlig ovenfor alle som støtter meg, leser og er der i tykt og tynt. For meg er det jo nærmest uvirkelig at mennesker klikker seg inn for å lese min blogg, og for å ta del i mine tanker og følelser. Det er faktisk HELT fjernt, men vanvittig stort. 

Den siste tiden har vært rar, den har vært tøff og den har vært slitsom. Men til tross for dette har jeg kjent på en enorm varme og kjærlighet fra både kjente og ukjente. Det har vært haugevis av meldinger, klemmer og fine ord, og jeg er evig takknemlig. Jeg må ærlig innrømme at jeg har tenkt og tenker mye på både fremtiden, nåtiden og på hva jeg faktisk driver med, og det har til tider vært fristende å si opp på flekken. Samtidig så elsker jeg å skrive, dele og mene, og jeg elsker å nå ut til mennesker! Alle meldinger og tilbakemeldinger, hyggelige ord og klemmer gir meg en enorm motivasjon til å fortsette. 

Tusen takk til alle som leser, deler og kommenterer. Takk til alle som er der, som klemmer og tar del i min hverdg. Tusen, tusen takk ♥

// Marty

1 kommentar

1 thought on “Dere gjør det mulig

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *