Skyting på Mallorca.

Categories Blogg

I går kveld ble det avfyrt skudd her nede på Mallorca og 4 stykker ble lettere skadd. Det er flere som har kontaktet meg for å høre om hvordan det går i og med at jeg befinner meg her nede.

Først og fremst var jeg ikke tilstede på kafeen det skal ha skjedd og alt er bra med meg og alle de jeg er sammen med. Ut ifra ryktene var det en spanjol som skøyt, og ingen skal være hardere skadd enn at det går fint. Det skal heller ikke å være noen andre nordmenn involvert.

Jeg må ærlig innrømme at det er skremmende at sånt skjer, men mest av alt fordi det bryter med mitt egen ferieidyll. Livet fortsetter her nede til tross for at øya bugner av ferieglade turister. Jeg vet at det er flere som har vært redde idag, men det har jeg på ingen måte vært. Ut ifra ryktene her nede var det en ganske så ung jente som ble skadet, og det er kanskje det jeg syntes er verst. Krangelen var visst mellom to spanske menn, og det er håpløst at det skal gå utover sivile mennesker som er helt uskyldige.

Situasjonen skal ha blitt opphetet og skytteren skal deretter ha tatt etter pistolen og skutt rundt seg. Ingen av de skadde skal ikke ha vært målet til skytteren og alle de skadde skal i følge ryktene være tyske.

Mallorca er et fantastisk sted, og ting skjer her også. Reis til de stedene du har lyst til og ikke la deg begrense, for man skal være veldig uheldig for å være der når slikt skjer.

Jeg håper og tror at det var en enkelt hendelse og at det går bra med alle de involverte.

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *