Hvordan er jeg egentlig?

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

I dag har jeg også ligget i timesvis på stranden og hørt på podkast. Det er så forbanna inspirerende, interessant og lærerikt. Det finnes ALLE slags typer podkaster, og etter å ha hørt masse forskjellig de siste dagene sitter jeg igjen med at jeg har sikkelig lyst til å lage min egen. Jeg fikk faktisk tilbud om det for noen uker siden, men akkurat her jeg er i livet nå passer det dårlig. Hvis jeg skulle laget podkast ville jeg gått 110 % inn for det, og jeg ville jo gjort det med en annen. Det hadde blitt vanskelig nå som jeg flytter, og akkurat nå har jeg lyst til å jobbe ordentlig med alt som er nå og alt som kommer i fremtiden. MEN! Plutselig sitter jeg der og skravler, raper og hoier i min egen podkast. 

I dag hørte jeg på en podkast som jeg verken vet hva heter, eller hva menneskene som snakket heter. Temaet var hvert fall identitet, og det fikk med til å tenke på hvem og hvordan jeg egentlig er. Jeg føler at jeg ikke helt hvem jeg er selv enda. Jeg prøver fortsatt mye rart og gjør mye forskjellig. Det er jeg på en måte takknemlig for, i og med at jeg bare er 19 år. Jeg føler at jeg tilpasser meg utifra hvordan situasjon jeg er i og hvordan mennesker jeg henger med. I jobb forsøker jeg å fremstå seriøst, men samtidig med et glimt i øyet. Med familien min avhenger derimot ALT av humøret. Med de kan jeg gå fra og være 19 år til 7 år, og det er helt fantastisk, haha. Her er 5 ting du muligens ikke visste om hvordan jeg er:


 

★ Jeg er til tider litt for humørsyk. Samtidig tror jeg det er noe kun de aller nærmeste merker (og får gjennomgå). Jeg tror aldri noen fremmede eller i noen i jobbsammenheng kan merke det. MEN, jeg er jo stort sett veldig blid og fornøyd. 

★ Jeg syntes jeg selv kan være ganske festlig, og jeg elsker å tulle! 

★ Jeg er veldig kosesyk. Det er litt morsomt for det kom først etter at jeg møtte C. Før jeg møtte han ville jeg helst ikke være nær noen andre i det hele tatt, hehehe. 

★ Jeg er kontrollfreak. Dette er noe jeg faktisk jobber ganske mye med. For jeg kan bli super stresset og frustrert hvis jeg ikke vet hva jeg skal spise til middag når jeg er på ferie eller hva som skjer i løpet av en dag. Jeg liker også veldig dårlig når jeg ikke vet hvor tingene mine er! 

★ Jeg finnes ikke sjenert. Jeg kan derimot være veldig ukomfortabel i situasjoner, men jeg har aldri vært redd for å snakke med folk. Jeg kan se et barn på butikken med en kul leke, og dra i gang DEN samtalen! Det hender foreldrene ser rart på meg, men skitt au. 


 

Nå ligger jeg i mørket på rommet og blogger. C har skrudd av lyset for å ta en 10-minutters powernap. Jeg burde egentlig hive meg rundt for å gjøre meg i stand, siden vi skal møte noen for å spise middag om en halvtimes tid. Noen? Hahaha. Det er faktisk så spennende som materialforvalteren til Frisk Asker (gamle laget til C) og kona hans. Familien til C skal også være med, så det blir hyggelig 🙂 

Jeg fikk VERDENS FINESTE kjole (per dags dato) i posten samme dag som jeg reiste, og jeg tror jeg skal ta på meg den. Det er veldig lenge siden jeg har følt meg så fin i en kjole som i den. 

(Jeg er forresten rød som en tomat på rompa, og gruer meg til å sitte en hel middag på rumpa)

// Marty

 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *