Det var sikkelig ekkelt.

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

FØØØØRST, to digge bilder av meg

Digg hææ?

Er det noe jeg gjør mye, så er det å kjøre bil. Jeg har ikke tall på hvor mange timer jeg sitter i bil i uken, men at det er mange – Det er sikkert og visst. I dag kjørte jeg hjem fra jobb, og det er første gang jeg faktisk har trodd at jeg kom til å sovne mens jeg kjørte. Da var så ekkelt! Jeg har aldri skjønt hvordan man kan sovne bak rattet, men i dag fikk jeg virkelig kjenne på det selv. Jeg måtte rett og slett stoppe bilen for å trekke litt luft. I starten tenkte jeg at det gikk helt fint, men jeg har hørt så mange skrekkhistorier så jeg turte rett og slett ikke annet enn å stoppe. Jeg kom meg heldigvis trygt hjem og landa som total slakt på terrassen hjemme hos mamma og pappa. Her har jeg ligget en stund nå, før jeg fikk mannet meg opp til å slå opp macen for å jobbe litt til. Jeg merker at jeg er ekstra flink til å skyve på ting i disse dager, og jeg skylder på været. Det frister liksom så sinnsykt lite å sitte inne og jobbe ekstra, men jeg merker jo at det straffer seg på sikt når jeg skyver på det. SOOOO – Let´s work. 

Mamma og pappa kommer snart hjem fra Sverige, og har lovt meg grillmat. AAAAH, jeg ELSKER grillmat. Det er så rart, for det er så sjeldent det bare er oss tre! Enten er C her eller så er lillesøs her. Jeg forsøker iherdig å nyte de siste dagene her hjemme før jeg flytter, men jeg merker at jeg ikke helt klarer det. Det går liksom ikke helt opp for meg. Jeg tror kanskje det har noe å gjøre med at jeg ikke syntes at det er noe trist. Det er jo liksom bare begeistring og glede rundt det at C og jeg skal flytte til Sverige, og det er jeg egentlig veldig glad for. Grining og den slags får vi spare til jeg flytter ORDENTLIG langt bort, hehehe. Det er jo overhode ikke noe farvel! 

Nå skal jeg sette meg ned med boken min, nei vent… Først må jeg gjøre meg ferdig med litt jobb, så skal jeg sette meg ned å lese. Kanskje lesegleden har kommet tilbake for fult?

Her er forresten også et bilde fra når jeg luktet hvor vondt jeg selv luktet:

 

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Det var sikkelig ekkelt.

  1. Istad sovna jeg ca en time etter at jeg kom hjem.. sov 4 Timer i natt!
    Er så sinnsykt ødelagt i kroppen setter denne lange power nappen min😅
    Og ift innlegget lengere opp..
    Jeg jobber foresten på sykehjem.. det er for noen en givende jobb, ikke for meg.
    Men herregud – en av de viktigste jobbene man har her i verden. All ære til de som velger å jobbe på sykehjem over lang tid. Jeg orker ikke mer enn denne sommeren her😂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *