ENDELIG fikk jeg satt meg ned og åpnet macen. Denne dagen har gått i ett til nå, og hvem sa noe om ferie? Jeg har akkurat stått en og en halv time i kø for å komme meg hjem, og det var det siste jeg hadde lyst til nå som solen skinner. Men hey, jeg skal ikke klage. Akkurat nå sitter jeg og svarer på noen mailer og oppdaterer meg litt på omverdenen. Jeg har kjørt fra Skien til Oslo og fra Oslo til Nesodden idag, så jeg har ikke fått med meg noe som helst. På en måte er det deilig, men på en annen måte gjør det meg sinnsykt stressa. Jeg påstår iherdig at jeg ikke er avhengig, men jaa…. Jeg tror faktisk aldri jeg har oppdatert bloggen så sent noen gang før, så jeg føler meg unnskyldt. Jeg vurderte å dra opp macen når jeg sto i kø, men det får faktisk være grenser. Bloggen er faktisk ikke viktigere enn sikkerheten. Uansett så underholdt Tusvik & Tønne meg med podkasten sin, så jeg var litt busy, hehe. 

Jeg er alene hjemme på Nesodden til i morgen siden C fortsatt er i Skien og resten av gjengen er i Gøteborg. Jeg burde sikkert elsket å ha huset for meg selv, men rar som jeg er så klarer jeg ikke å være så begeistret. Jeg liker det så mye bedre når det er folk rundt meg! Jeg tenkte å forhåpentligvis komme meg ned til en gammel venninne som bor nede ved vannet snart, jeg må bare overtale kroppen litt. Det er så hyggelig med slike venninner, for uansett hvor lang tid det går mellom vi møtes og snakker sammen – Så er det ALLTID like hyggelig. Kanskje det er det som heter ekte venner?

Forresten! Innlegget mitt om at “Norske jenter fortjener å bli voldtatt” har tatt helt av, og jeg syntes det er SÅ viktig at det blir satt fokus på holdninger som dette. Jeg håper virkelig at noen hører etter og gjør noe med det. For hvem fortjener å bli voldtatt a? Jeg kjenner jeg spyr av bare det å faktisk si noe sånt. Enda verre er det jo faktisk å mene det, og jeg mener at holdninger som dette utgjør en trussel for oss alle, for dette er noe som både må og burde berøre oss alle sammen. Samtidig så er det forbanna synd at det er sånn det skal være. Tusen takk til alle som leser og deler hvert fall, det gir meg troa på at man kan bli hørt sammen!

Nå håper jeg dere nyter sola videre.

xxx

// Marty 

 

 

1 kommentar

1 thought on “ENDELIG

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *