Norske jenter fortjener å bli voldtatt.

I går fikk jeg høre at jeg ba om å bli voldtatt, fordi jeg gikk kledd i bikini i parken. Og jeg lurer på hvem som egentlig tar ansvar for disse holdningene? Er det Erna sin jobb? Er det Sylvi sin jobb? Er det rettssystemet sin jobb? Eller skal jeg akseptere å få høre at vi norske jenter alltid er interessert i sex, fordi vi bruker bikini om sommeren, går i shorts og singlet? 

For det finner jeg meg faktisk ikke i.

De tre mennene som slang kommentarene etter meg, etter at jeg pent hadde takket nei til å bli med de, snakket dårlig norsk og hadde åpenlyst et dårlig kvinnesyn. Innerst inne kunne jeg ønske at de var norske, for det er skummelt å trekke inn rase, og for ikke å snakke om kultur, og det er synd å gi et dårlig bilde av mennesker med minoritetsbakgrunn. Jeg er bare redd vi ikke legger gode nok føringer og inkluderer de som kommer til landet vårt med slike holdninger godt nok, når dette er det jeg som ung, norsk, dame møter i parken – På en sommerdag, når gradestokken viser 25 varmegrader. Det vitner om et svært forskjellig syn på det meste, og det skremmer meg. 

For jeg syntes det er skummelt hvis man har kommet til et punkt der man får pepperspray i konfirmasjonsgaver, at jenter må gå i flokk hjem ved midnatt og at jeg ikke kan sprade rundt i landets parker eller strender i bikini, uten å bli utsett og tråkket ned på den måten. 

Det plager meg, for jeg merker hvordan det gjør at jeg kategoriserer og automatisk tar på meg rasistmasken, som jeg overhode ikke vil ha på meg. Men jeg gjør det, fordi de gjør det samme mot meg. Fordi de tråkker inn i mitt territorium, i parken, i bikini, med mine venner og på en av de få sommerdagene landet mitt har å by på, og ber meg kle på meg for å ikke være tiltrekkende for dem og for at de ikke skal ha rett til å voldta meg. 

27.juni skrev Haugesund Avis om de tre syriske mennene som var tiltalt og dømt for å ha voldtatt en 13 år gammel jente nå var frifunnet av lagmannsretten, angivelig fordi de syriske mennene ikke visste alderen til jenta og fordi de ikke kunne forstå situasjonen, og at det var vanlig der de kom fra. Og jeg og min bikini stiller spørsmål ved rettssystemet og om det er vår skyld hvis det først skulle skje. Fordi jeg går utfordrende kledd og fordi jeg ber om det. 

Jeg stiller spørsmål rundt hvem som faktisk tar ansvar for dette. Hvem som tar ansvar for slike saker og hvem som tar ansvar for slike holdninger. Holdninger om at det er greit å ta seg fritt frem, fordi norske lettkledde jenter, fortjener å bli voldtatt. 

 

Facebook HER – Instagram HER – Snapchat Martinehalvs

 

// Marty

 

 

 

 

178 kommentarer
  1. Trist at det har blitt sånn… 🙁
   Men det har blitt advart om at vi kommer til få disse tilstandene i årevis, da kardemommeloven ikke er en ekte lov..
   Men det litt tragikomiske i dette, er at jeg vokste opp med å høre fra veldig mange jenter at, hadde bare vi norske guttene behandlet jentene som innvandrerguttene gjør.. Så hadde verden vært et perfekt sted for alle jenter..

  2. En ting jeg reagerer på er at du nevner rase. Det finnes bare en type rase mennesker, bare pigmentene i huden er forskjellig. Ellers så er dette mannfolk jeg er livredd for og vil ha ut av landet. Kan de ikke følge våre kulturer,normer og regler så reis hjem

  3. Ja, hvem har ansvaret? Det er et stort og vanskelig spørsmål, for holdninger sitter dypt og lar seg ikke korrigere enkelt.
   Det er vel først og fremst dem som møter innvandrere (profesjonelt) som har et ansvar for å gi de en innføring i norsk kultur (og juss)?

  4. Ville droppa ordet “rase”, for det er absolutt ikke relevant for denne diskusjonen. Ordet “kultur” derimot er midt i blinken. Viktig at slike debatter blir tatt opp, men det er enda viktigere at debatten bygger på relevante ord og forståelser av disse ordene.

  5. Det er helt naturlig at slike holdninger brer mer og mer om seg når folk med en helt annen kultur enn den vi tidligere er vant med setter sitt avtrykk på det norske samfunn og som på mange måter går på tvers av de verdier og holdninger vi er vant med. Dette er langt på vei og anse som kulturkrasj. I denne kulturkampen blir det jo litt sånn “Survival of the fittest” så får vi se hva som består etter at slaget er over. Jeg for min del tror den den “for oss kjente” norske vil tape, da vi er mest ettergivende og med høy grad av tolleranse for andre kulturer som ja faktisk ikke en gang som du sier har særlig god tollererer for vår kulur og våre værdier!!

  6. “Raser” eksisterer ikke blant mennesker og ordet burde ikke benyttes for å beskrive mennesker med forskjellig utseende.
   Alle mennesker er like mye verdt, men kulturer er absolutt IKKE likeverdige og kulturer med et slikt kvinnesyn bør kritiseres og blottlegges til de forsvinner.

  7. Du spør hvem som tar ANSVAR for slike saker og slike holdninger. Problemet er vel at det er det INGEN som gjør! Enten fordi de ikke forstår at vi her snakker om kultur- og religions-relaterte holdninger (som ikke “løses” ved en 3-ukers introduksjonskurs i norsk kultur og levemåte…) eller fordi de forstår dette, men ikke for sitt bare (politiske…?) liv TØR å stille de helt nødvendige spørsmåla ved MASSEINNVANDRING og ikke minst ved ISLAM! Enn si GJØRE noe med dem! Det ER lett å bli beskyldt for både “rasisme” og “konspirasjonstenkning” her, men med arbeidsløse muslimske menn “rekende rundt” – og slike domsavsigelser du viser til – KAN en jo lure på om “våre myndigheter” virkelig HAR som agenda å “islamifisere” vårt land…? Uansett er holdninger som at noen “fortjener å bli voldtatt” så horribel, at det jo burde være de som for alvor kommer med noe slikt, som burde skamme seg langt under jordas overflate. Problemet er at disses folka åpenbart mangler den evnen. Også… Og at “våre myndigheter” åpenbart mangler vilje og evne til å gjøre noe.

  8. Man er ikke rassist fordi at man synes menn med annen bakgrunnskultur skal ha lov og synes vi bør ha masse klær på oss. D er oppvekst og kultur som ligger til grunne for at de skal ha lov og gå fram slik. Og d er ikke greit uansett hvem som gjør d. La oss få lov og gå i bikini om vi ønsker d.

  9. I overgangen mellom 80- og 90-tallet var det en nasjonal holdningskampanje om jenter og å sette grenser. På samme måten som på 20-tallet, krøp skjørt- og kjolelengden oppover i takt med den økonomiske nedgangstiden. Dette var også en tid da kropsnære klær ble vanlig. Den alminnelige holdningen var at klærne satt grensen: “hit men ikke lenger” eller “what you see is what you get”

  10. De som står for importen av våre “nye landsmenn” bør samtidig kunne fortelle dem at de nå ikke eri bongoland men i Norge og at de har å rette seg etter norske forhold og norsk kultur, ellers “rett ut”

  11. latterlig at det e blidd sånn hær i lille norge. men handle ikke så mye om rase men om kultur, visst innvandrera ikke kan følge norsk kultur, lova å regla i norge så har dæm virkelig ikke nåt å gjøre hær! man må tilpasse sæ landet man drar til, om det e ferie ellr om man fløtte dit. æ kommer aldri til å godta å bli behandla sånn i mitt eget land, det e virkelig påtide at man gjør nokka. norge skal ikke tilpasse sæ innvandrera, dæm skal tilpasse sæ norge å norsk kultur, visst ikke så har dæm ingenting hær i landet å gjøre. send dem gledelig tilbake dit dæm kom fra! forbanna møkk

  12. Helt uakseptabelt. Anmeldelse for grov ordbruk og trakkasering er det eneste riktige. For noen møkkaholdninger, hører ikke hjemme noe sted. Æsj. Kvinner uansett alder, skal kunne gå kledd akkurat som de ønsker, og feilen ligger kun hos de mennene som kan få seg til og si noe slikt. Hvis mann ikke kan se en lettkledd kvinne uten og komme med slikt, så må han/dem komma seg tilbake dit de kom fra eller få skikkelig psykolghjelp.

  13. Jeg syns det er komisk at de fleste som kommenterer blir opphengt i at hun bruker ordet “rase”. Hallo dere, det er jo ikke det som er poenget! Slutt å være bedrevitere på det her, når temaet i seg selv er så viktig og relatert til hvordan det faktisk er å være norsk, ung dame i dagens samfunn. Vi blir seksuelt trakassert på gata av menn som har kommet inn i vårt land og vår kultur. Det er faen ikke greit, og jeg er drittlei av at de skal bli unnskyldt for handlinger de er klar over at ikke er riktig! Tommel opp for deg, Martine! Keep up the good work <3

  14. Dette er en del av en annen kultur.
   Kulturkollisjoner er en av de største grunnene til at samfunn ikke kan leve i sameksistens.
   Prøv å fortell dette til ledere i dette landet.
   Tar vi inn folk med en annen kultur, må en vike 🙁
   Hvor mange grusomheter har vi sett bare Europa !!
   Dessverre er denne ideologien akkurat slik boken deres
   forteller dem at de skal oppføre seg.
   Dette skjer i alle land.

  15. Lett å si at de skal bare se å dra tilbake igjen der de kommer ifra.Det kommer til å bli flere inn i landet med dårlig kvinnesyn, bare verre og vi bare står og ser på.

  16. Behøver ikke å gå lett kledd en gang. Hadde på med en lett sommergenser (av den luftige hekkla typen) og bukse og blei bokstavelig kalla et ludder av noen burka kledde damer på bussen i Ålesund

  17. Lett å si at de med dårlig kvinnesyn bare kan reise tilbake til der de kommer ifra. Sannheten er at det kommer bare flere inn i landet, og det kommer til å bli verre og verre. Størstedelen av det norske folk stemmer jo for det, og overser faren for overgrep på kvinner og jenter. Menn med dårlig kvinnesyn bare ler av oss

  18. Hei,
   Jeg er mann, fra Oslo og jeg opplevd samme situasjon her i Oslo med jenta..
   Når jeg går på Karl johans gate ser jeg flere jenta spør med å betale for sex..
   Når jeg gå på bar i helgen ser jeg Norsk jenta spør meg for sex p.g.v. de ønsker meg å ta dem på mitt hus når de er full..
   Så hva jeg kan gjøre på denne situasjon? Jeg start å ikke gå ut på helgen til å ikke se slik jenta.
   Mvh,

  19. Norske jenter, og alle andre jenter, fortjener IKKE å bli voldtatt under noen omstendigheter.
   Bare tullinger kan argumentere for slikt.
   Vi kvinner respekt uansett hva de har på seg, selv også om de ikke har på seg en eneste tråd.
   Mvh en vanlig mann 🙂

  20. Hei, jeg likte det du skrev veldig godt og er så glad fordi det endelig er noen som snakker litt høyt om dette. Har opplevd lignende situasjoner flere ganger. Spesielt når jeg er ute på byen og spesielt nå i det siste da det har vært ganske varmt her i Oslo og man gjerne vil kle seg litt mer lettkledd. Er så sykt lei av at visse mennesker tror de kan gå rundt å slenge slike kommentarer bare fordi de blir tiltrukket av det se ser, slik som du skrev. Det har nå gått til et punkt (fordi det går faktisk inn på meg) hvor jeg ikke orker å pynte meg noe særlig eller syntes det er ubehagelig å gå rundt litt lettkledd på varme dager, bare fordi jeg ikke orker flere slike kommentarer eller blikk. Jeg merker hvor sykt urettferdig jeg egentlig syntes det er, men føler at jeg bare må finne meg i det fordi det er sånn samfunnet har blitt og det er det ingen som kommer til/kan gjøre noe med. Takk for innlegget du skrev, det er godt å vite at jeg ikke er den eneste som plages av dette.

  21. Kultur og religion. I Midtøsten har det vært tradisjon for at respektable kvinner skal gå med hijab. De eneste som gikk uten hijab var prostituerte og kvinnelige slaver, altså fritt vilt. Dette synet preger dessverre muslimer fremdeles i dag. Med bakteppe i det utall av overgrep mot kvinner som skjer i forbindelse med den muslimske migrasjonen er det klart at de ikke klarer eller ønsker å tilpasse seg vår kultur. 1 av 4 svenske kvinner vil i dag i snitt bli voldtatt ila livet. I Oslo står fremmedkulturelle menn for SAMTLIGE overfallsvoldtekter. Det er tragisk at dette ikke blir tatt opp av politikere som et problem som må løses, men spesielt venstresiden har ekstrem berøringsangst for dette. Når det kommer til kvinners sikkerhet og redsel for å støte muslimer kommer dessverre kvinnene til kort.

  22. Dersom det er fred i landet de flyktet fra bør de og barna de har fått under flukt få komme tilbake igjen. Norge bør til og med sponse de en del av regningen for å kjøpe boplass der.

  23. Helt forkastelig. Ingen har rett til å røre en jente uansett hvordan hun er kledd. Mini skjørt eller noe annet. Lov å se men ikke røre.

  24. Godt disse ikke kom til Norge på 80-90-tallet.
   Da jeg var tenåring på 90-tallet var det helt vanlig at jenter gikk toppløse på stranden, en trend som forsvant mer og mer etterhvert som vi nærmet oss år 2000.
   Hvis de blir så opphisset av en bikini tør jeg ikke tenke på hva som hadde skjedd om ei jente hadde gått toppløs.

  25. Stort sett venstresiden. Post modernister, kultur relativister og marxistisk tankegang har ført til dette. Den evige guilt trippen man har tredd ned over våre samfunn, og den ekstreme aversjonen vi har mot å si at noe er dritt fordi det kommer fra en kultur/gruppe mennesker som ses på som “offre”. Det er grunnen. En gang i tiden så var vi i vesten ikke redd for å si det som det er. vår kultur er best. Våre samfunn er best, og det som er utenfor dette er stort sett dritt. Nå gjøres alt for å skåne minoriteter kun fordi de ikke er hvite. Og det lar slikt tankegods florere, og stå uutfordret.

  26. Se til Sverige, der nøyer de sig ikke med at trakassere, der voldtar de som gale, og politiet står maktesløse.
   Politikerne dysser det ned, og man hører ikke mye om det, i den venstrevridde norske presse.
   FRP med Sylvia Listhaug i spissen, er nogen av de få politikkere der ser faren for, at vor kultur, og vor frie samfunn, skal ødelægges av den muslimske kultur, med alt av ondskap og dårligt kvinnesyn, den inneholder.
   Tenk på det, når du avgir din stemme til høsten.

  27. De fleste voldtekter i Norge begås i hjemmet. Hvor mange “utenlandske” bor i ditt hjem? Det er kun overfallsvoldtektene som tas opp i norsk media, og slike innlegg som dette bare styrker hatet.
   Du får det til å virke som at alle utenlandske menn = voldtektsmenn. Skam deg.

  28. Utrolig bra skrevet! 🙌🏻
   Jeg opplevde selv å bli voldtatt for et år siden – av en helt vanlig norsk mann, født og oppvokst i samme by som meg. Da jeg var i kontakt med politiet etterpå kunne de ikke gjøre noe, fordi det stilte for mange spørsmål at jeg frivillig hadde blitt med han hjem (som tydeligvis også er en invitasjon til “hold meg nede å ha sex med meg mot min vilje mens jeg er 100% hjelpesløs, uten mulighet til å komme meg unna”… både menneskers holdninger og hele rettssystemet trenger seg en kraftig systemoppdatering 🙂

  29. Det er så deilig at damene kan kle av seg i parken (“uten at noen bryr seg”).
   Det hadde ikke vært det samme og sett damene som soler seg i niqab, om vi hadde sett dem da.
   Kanskje vi skulle innført et forbud i parken.
   Klarer du se, ikke røre? Velkommen inn.
   Må du spørre om sex til noen som solbader? Hadet, finn deg en parkeringsplass i stedet.
   Stresset med snuten og/eller fengsel er ikke verdt det for klå på noen damer i parken.

  30. Svært enig i det du skriver. Det jeg derimot legger merke til gang på gang når jeg leser dine “saklige” innlegg, er at du alltid bruker “oss og dem”. Som her “vi norske jenter”, det er oss og det er de muslimske. Tror du dette gjelder bare norske jenter?? Jeg er albansk muslim selv, praktiserer ikke religionen fullt ut, men dette gjelder jo like mye meg som “dere norske”. Synes det bare blir feil og hele tiden referere til “oss andre” på den måten. Jeg blir nesten litt provosert.

  31. Du stiller følgende spørsmål: hvem har ansvaret? Jeg vil si at ansvaret ligger hos alle norske gutter og menn som må ved hver eneste anledning der de opplever opptre og bestemt gjøre det klart at slike holdninger er forbudt her i landet. Vi er så redd for å bli kalt rasister av politisk korrekte raddiser som gjerne godtar at disse holdningene blir endel av samfunnet vårt. Holder vi kjeft skjer det..

  32. Er rystet over innleggene her ~diskusjon om rase og hudfarve og en masse flåsete innlegg ~ hva når din egen datter,søster,barnebarn eller kjæreste blir antastet av disse jævlene ~ kanskje dere da får et litt annet syn på det som nå skjer over hele Europa! Til opplysning : det er ingen hjelp å hente hverken hos politi, rettsvesen eller politikere !

  33. Ansvaret ligger hos våre hodeløse og feige politikere, feige og korrupte ledere i politiet som fornekter virkeligheten, og alle som ikke har stemt på det eneste partiet som tar dette alvorlige. Stem på Frp neste gang så de får rent flertall, så skal du se at noe kommer til å skje. Det blir ikke hyggelig, men Kardemommeloven skal ihverfall ikke brukes.

  34. Eg skamme meg over å værr fra Haugesund når eg lese detta. Eg skamme meg over Norge og rettsystemet når de lar voldtektsmenn (og kvinner) + pedofile bare skli mellom fingrene på de.
   Eg har opplevd flerre ganger at menn med utenlandsk opprinnelse har meint at eg ber om å bli voldtatt når eg har vært på byen. Pga eg har hatt på ein kort kjole, og gjerne uten utrigning.
   Det har aldri hørt ein norsk mann sei til meg at eg ber om å bli voldtatt. Eg har blitt kallt luremus fordi eg ikke har villa vært med hjem, men ingenting mer.
   Eg skamme meg så sykt over koss rettsystemet handle..

  35. Bjørn M: Det var det du ville si? Få høre fra deg igjen når kona di har blitt gruppevoldtatt av en gjeng fra en annen kultur – så får vi se om du henger deg opp i ordbruken da.

  36. JA til assimilering og strengere regler for integrering! Nordmenn er blitt for naive, vi er redd for rasismekortet – det blir også dratt altfor lett! Vi må kunne tråkke på noken tær, detta er vårt land og vår kultur – og det må vi lære oss å sei fra om!
   Liker du det ikkje, eller godtar du det ikkje – nei då hadde du det sikkert bedre der du kom fra!

  37. Muslimer blir aldri integrert i Norge. De har sine egne lover , sine egne (æresbegrep) . Dvs. hvis datteren din ikke gjør som du vil. vel,da er det bare å drepe henne !?

  38. Jeg forstår ikke at folk kommenterer ordbruken i bloggen. Rase, oss og dem, det er rase og det er oss og dem, så lenge de ikke inntegrereg seg og endrer holdning og kultur kommer det aldri til å gå. Hadde jeg hørt en av disse barbarene snakke sånn når jeg hadde gått forbi (de er barbarer da religionen deres er 1400 år gammel og de lever enda etter gammel skikk og kultur) Ansvaret ligger hos den enkelte, det er vår jobb å lære disse folkeskikk, her hadde det vært effektivt med pryl, det er dessverre det eneste de forstår, det er som den svenske dommeren sier, disse nye landsmenn bryr seg ikke om kulturen og har ingen respekt for rettsvesenet, dermed er det eneste de forstår, hvis folk gjør motstand og banker de, i Russland fikk en gjeng med innvandrere bank av folk i en pub da de plagde kvinnene der. Legg merke til, hvis de er i en gruppe er de tøffe i trynet, er de alene er de fleste ikke så tøffe

  39. Uenig med flere her om raser. Vi mennesker består av mange ulike raser, på lik linje med andre pattedyr. Det har ikke bare med pigmenter å gjøre. Så lenge man behandler alle med likeverd, så er det ikke rasistisk. Men det i seg selv har ingen betydning for problemet her, da det er kulturrelatert.

  40. De som ikke klarer å integrere seg kan dra tilbake til dritten de kom fra! Og de kan ta med seg pedo relgionen islam.

  41. Kan du ikke ta dette opp med APs muslimen og justiskomitéens leder Adja Hadjik som tilhører den politiske elten, fortelle henne at det er ikke slik vi skal ha det i Norge. Men hun som kjemper for hijab i politiet synets nok at dette er ett riktig skritt på veien mot å gjøre Norge om til en muslimsk stat.

  42. Prata om det, utvisa alla invandrare som begår brott.
   Det handlar allt om respekt.
   Om jag som svensk i Norge begår brott är det inte bara brottsligt, det visar även (som här) att de inte respekterar varken Norge eller norska kvinnor och har INGET här att göra.
   Se hur tystad och rädsla för att bli kallad rasist gjort med Sverige.

  43. Hvem som har ansvar?
   Det er de som bærer disse holdningene. De har ansvar. Videre er det det offentlige rom som har ansvar for å ta tak i de situasjoner hvor normer og regler ikke følges, feks rettsystemet vårt. Dessverre var det slik sist jeg sjekket at det er ok å voldta kvinner og barn så lenge man spiller på språk-kortet. Snakk om trippeldiskriminering: kjønnsdiskriminering, rasisme, diskriminering av kultur og sist, men ikke minst et grønt kort for å mishandle de svakeste: barna.
   Jeg må dessverre si at jeg tror vi bare kommer til å se mer av dette. Folk flest er så redd for å bli stemplet som rasister at vi forskjellsbehandler for loven og godtar diskriminering og undertrykking av vårt eget rettsystem, vår kultur og ikke minst av kjønnene. Det er hårreisende.

  44. “You ain’t seen nothin’ yet”.
   Gi dette en 30-40 år, så antar jeg vi diskuterer i det skjulte hvorfor vi slapp slike folk inn i landet. For det går ikke an å diskutere det åpenlyst da lenger.

  45. Rase realismen kommer som en kald dusj over Europa. Hvordan drive sosial utjevningspolitikk med befolkningsgrupper som ligger i gjennomsnitt 20-40 IQ poeng under den hvite majoriteten?
   Og for dere som mener det er sosio økonomiske forhold som forklarer: : Hvorfor får vi ikke disse problemene med øst asiater, som også kommer fra fattigdom? Der holder familiene sammen, og de klarer seg som regel bedre enn majoriteten ihht yrkes deltakelse, utdanning, kriminalitet etc

  46. Slapp av for innen 10 år har gått finnes det ingen kvinner i Norden som går med korte skjørt. Kvinnene går ikke alene lengre heller.
   Slik blir når vi underkaster oss muslimer og dette gjør vi fordi vi har så mange misforståtte nordmenn i landet vårt som gjør om landet slik at vi kristne ikke skal støte de stakkars muslimene.
   Politikerne har solgt landet vårt og bytter nå ut sitt eget folk mot folkets vilje. Nå får vi hundre år med krig og elendighet og disse politikerne som ødela landet vil vi i ettertid lese om i historien som de største svikerne noensinne.

  47. Det er ALLTID overgriperne som har skylden, men det er ALLTID jenta som får føle konsekvensene. Så jenter: ta hensyn til de mulige konsekvensene! DESSVERRE!
   Skylden har de som har pumpet landet full av økonomiske lykkejegere som åpenbart ikke verdsetter å komme til et fritt og fredelig land. Det er kanskje ikke så rart, – hvis de aldri var forfulgt i utgangspunktet…?
   Det er som å slippe reven inn i hønehuset, lukke døra, og håpe det går bra!

  48. Multikulturisme fungerer rett og slett ikke. Dette eksperimentet burde avsluttes som den katastrofen det er. Star Trek drømmen, der vi alle kommer overens tross kulturforskjeller, er langt inn i framtiden, vist det i det hele tatt kommer til å skje.

  49. Hvem som har ansvaret? De tre du nevnte innledningsvis. Politikere har ikke et ensidig ansvar for inkludering. Man må bidra selv

  50. Fyller man bittelille Norge med folk oppvokst i diverse søplekulturer, vil Norge naturlig nok bli mer og mer likt søpledyngene de flyktet/reiste fra. Dette burde være like enkelt å forstå som at 2+2=4. Dagens unge nordmenn har vokst opp med dette og tror det er normalt og slik det må og skal være. Vi som vokste opp for 30-40 år siden vet bedre og hvilken idyll vårt samfunn den gang var. Mange av oss prøvde å advare mot den uheldige og selvfølgelige utviklingen vårt samfunn har hatt, men dessverre for naive, idealistiske, døve ører. At vi trolig igjen går mot regjeringsskifte med de innvandringsvenlige partiene tilbake til makten til høsten sier jo bare det aller meste om det norske folk. Majoriteten av de som stemmer på venstresiden i dette landet er i tillegg kvinner!!! Forstå det den som kan.. Jeg rynker knapt på nesen lengre når jeg hører om episoder som dette. Det samfunnet vi har her i dag er nøyaktig det majoriteten av det norske folk har bedt om og ønsket. Sykt men sant.

  51. Det er ikke lov å gjøre innbrudd heller, så hvorfor låser dere dørene deres? Det er alltid noen som ikke kan styre seg, og jo større fristelsen blir jo mindre blir motstanden mot å ikke forbryte seg. Vi må dessverre forholdet oss til den verden vi lever i.

  52. Skjønner det er politisk korrekt å si at det ikke finnes raser. Det er en populær holdning.
   Sannheten er at det er signifikante forskjeller på gjennomsnittlige intelligensnivåer mellom etniske grupper, det er signifikante forskjeller på hormonnivåer, som igjen påvirker impulskontrollen, lynnet, adferd, etc.
   Dette betyr ikke at man behøver å aktivt undertrykke andre basert på rase, men det finnes gode argumenter for å være bevisst på disse forholdene i sin omgang med andre mennesker. Globalisering og multikulturelle samfunn har gjort dette livsviktig.

  53. Jenter bør kunne gå nakne eller med hva de enn har lyst til å ha på seg uten at noen skal kunne gjøre annet enn å se på de. Andre forventninger peker bare til den forkastelige moralen de fleste vokser opp med og tror på. (jeg sikler gjerne, men jeg rører ikke før jeg vet 100% at jeg får lov)
   Det er absolutt ingen ting som gjør at den typen tanker eller ideer er ok, de er så feil på så mange nivåer at menn flest bør skamme seg over at det er holdningen i samfunnet.
   Vær gjerne barnlige og lek i snø, vann og kos dere, men se for svarte å legge barnehage mentaliteten bak dere, og vis at vi er medlemmer av et moderne opplyst samfunn hvor ting som ansvar, respekt og god etikk er i høysete. vi må legge stige ut av møkka som vi nå svømmer i og bli bedre mennesker for fremtiden. Og det innebærer at kvinner bør trygt kunne gå med hva de vil uten å føle seg truet eller utrygge.

  54. Politikerne har ansvaret. Og sjefen for alle politikere er statsministeren.
   Og så lenge de fleste politikerne bejubler og støtter opp om dysfunksjonelle ideologier,og søppelkultur der kvinneundertrykking, ære og “respekt” er mantraet så er det vel kjørt.
   Stakkars norske kvinner.

  55. UNDERKASTELSE heter det – Nordmenn har fullstendig underkastet seg islam! Taper vi valget til Ap er det full rulle for Sharia lovene. Litt lengere sør-øst kjøper og selger de fortsatt kvinner som sex-slaver, og blir tiljublet av PK her hjemme.

  56. Det blir enda bedre de neste 4 årene, da AP med støtte fra MDG og SV kommer i posisjon. Ikke bare har AP stor støtte i akkurat denne type innvandrermiljø, SV er ikke akkurat kjent for å stille krav til dem med stor differanse til kultur fra vår egen.
   Så om 4 år har vi nok den første aksepten for kjønnsdelt svømming, første islamske skole (med kjønnsdelte klasser) og den første passive aksepten for moralpoliti.. ca der du bor.
   Merkelig nok.. er FrP den største pulsen mot nettopp slike situasjoner, men mange er bare opptatt av å stemple FrP som fremmedhatere, bare fordi Helga Pedersen og Tajik sier det er slil. =(

  57. Er det menn som hevder det – og spesielt muslimske menn? Da skal jeg si deg det at jeg skal komme med en lang stokk og kjøre den langt opp i ræva på deg så du skal få kjenne på det å bli voldtatt. Absolutt ingen kvinner, uansett hvem det er, fortjener å bli voldtatt. De som voldtar skal straffes meget hardt med lange fengselsstraffer. Der skal det ikke vises nåde. I Norge er kvinner frie og likestilte. Her bestemmer kvinner over seg selv og har et eget selstendig liv. Den islamske undertrykkelsen av kvinner skal vi ikke ha her. Og ikke gløm – norske voldtektsmenn skal også straffes hardt. Her er det ingen forskjell unntatt at innvandrere utvises for alltid etter endt straff.

  58. Beste løsningen er å kaste ut alle disse “ny landsmenn”. Da er det meste av problemene løst.

  59. Det er rettssystemet sitt ansvar å straffe dem hard!!
   I stede for å frikjenne så skulle de vert straffet extra hard får å GJENG voldta en 13 åring!
   Jeg kan love deg deg at vist de hadde fått Max straff hver gang,så
   hadde ryktet om det spredd seg lynkjapt!
   Å undskylde de med at de ikke forstår vår kultur er hårreisende!
   De hadde fått dødsstraff om de hadde gjort noe sånt i hjemlandet.
   Å gi milde straffer eller frikjennelse for slike holdninger sender et signal om at det bare er å ta seg fritt frem,for blir du tatt så er det bare å si at du ikke kjenner kulturen!! Og da er jo alt greit!! Og med så mange nye borgere fra denne kulturen må det skje noe drastisk.
   Det burde gir extra staff for at en faktisk IKKE har satt seg inn i vår kultur og lover.

  60. Ikke bekymre deg, du er _IKKE_ alene om dette. Vi er flere enn man tilsynelatende kan få inntrykk av i det offentlige rom, som er fullstendig klar over i hvilket uføre vi er havnet, mens det ikke snakkes om overhodet. Og det samme skjer i hele den vestlige verden.
   Med det sagt, så handler ikke dette om rase. Og det er heller ikke rase som definerer en nasjon, heller ikke imaginære streker plottet inn på et kart. Det handler om kultur, tradisjon og verdier – større grupper mennesker som tenker likere, ikke nødvendigvis bare ser like ut, men er like generelt sett.
   Og jeg tror ikke vesten i dag er splittet, det ser snarere ut til at det kun er et skille mellom de som har sett og de som enda ikke har sett hva som faktisk foregår over hodene på oss. Stadig flere våkner.

  61. Denne personen som henger seg opp i rasebegrepet og sier at det kun er pigmenter som skiller folk bør seriøst sette seg ned å lese litt om våre biologiske forskjeller. Det er langt mer enn bare hudfarge som skiller oss. Vi er IKKE like på innsiden selv om mange tror på denne myten. Det er en rekke forskjeller. Jeg kan nevne muskeltyper, testosteronverdier IQ osv. Det er faktisk såpass stor forskjell på oss at mennesker med ulike etniske bakgrunner ofte må ha forskjellige typer medisin. Det ER forskjeller og vi er ikke like og det er ok. Ingen grunn til å hate mennesker på grunn av opphav, men vi bør aldri holde tilbake fakta for å beskytte visse grupper for det er faktisk selve definisjonen på rasisme. Det er mange som tror at kultur er det eneste som skiller oss og det stemmer ikke. Tror dere virkelig at det er tilfeldigheter som har gjort det slik at Europe og vesten har blitt slik det har blitt, mens Afrika og Midtøsten har blitt til hva det er? Det er folket som er forskjellig. Alle som har vokst opp i multikultur vet at det er forskjeller på oss, det ser man fra ung alder. Er det riktig at det blir flere ikkevestlige innvandrere eller barn av slike innvandrere I Oslo og Norge? Mer enn nordmenn? Selvsagt ikke. Denne enorme innvandringen har ikke ført noe godt med seg. Ikke noe som helst. Den må stoppes hvis ikke så er vårt lille sårbare folk, etniske nordmenn historie. Tusen takk Gro og kompani for at dere solgte landet vårt til mennesker som ønsker å bytte ut befolkningen. I den store sammenhengen så er disse nedsettende kommentarene om kvinnen i bikini ikke så veldig viktig. De burde aldri vært her, det er det som er selve poenget. Jeg er det man kan kalle en stolt nordmann, andre vil bruke ord som nasjonalist selv om jeg er LANGT I fra noe nazi, men det er ofte stempelet man får servert hvis man motsetter seg den ekstreme innvandringen vi ser i våre europeiske land. Vår kultur er overlegen den vi kjenner fra utenfor vesten og det bør vi være stolte over, ikke skjemmes. Håper vi får tilbake landet og hovedstaden vår igjen for dette er på grensen til å bli et folkemord.

  62. Tydelig at det er stor mangel på informasjon, til de som kommer hit.
   Det er jo rasisme å la slikt skje uten straff, de få som ikke kan/vil tilpasse seg ødelegger for flertallet.
   Men, vi bør følge opp med at alle i burka kler seg for en natt på glattcelle.

  63. Dette er problemet, holdninger hos mennesker som f.eks. “May”. Hen sier:
   “Det finnes bare en type rase mennesker, bare pigmentene i huden er forskjellig.”
   Så lenge folk tutes ørene fulle med denne usannheten, kommer vi ingen vei. Merk mine ord.

  64. Jeg prøvde å ta opp dette på facebook for over 5 år siden. Da ble jeg bare sett på som nazistisk. Idag er det for seint. Folk bryr seg ikke før det skjer voldtekt.

  65. “for det er skummelt å trekke inn rase”
   Nei. Det skumle er å IKKE nevne rase, i frykt for å få et stempel.
   May: mennesket er en art. Innenfor arten “menneske” finnes det mange raser.
   Noen raser er mer voldelige, har et annet livssyn og kultur enn andre.
   Sånn er det. Og det hjelper ikke å stikke hodet i sanden.

  66. Nordmenn, og i særdeleshet kvinner, må snart forstå at dette er fremtiden. Alternativt kan man sende helt klare signaler til politikere gjennom valg om at denne utviklingen må stoppes og reverseres.

  67. Vi fortjener problemene vi har fått i samfunnet vårt.. Nordmenn er for naiv eller dum, kanskje begge deler.

  68. Det er våre myndigheter og først og fremst våre politikere sitt ANSVAR. Vi har fått munnkurv egentlig fordi vi kan ikke si vår mening eller komme med negativ kritikk mot migranter for da er vi RASISTER,HØYRE EKSTREME,NAZISTER og det som verre er.
   Muslimsk kultur med Islam som rettesnor å leve etter er ikke forenelig med et demokratisk åpent moderne samfunn,som Norge og Vesten forøvrig er.
   Når slike hendelser som nevnes her ikke blir tatt på alvor av storsamfunnet ,da er vi på feil vei. Det som muslimer og unge muslimske menn gjør og sier SKAL vi bare godta. Det er signalene som sendes ut.
   Når voldtekter av barn ikke straffes fordi de muslimske mennene ikke forstod vår kultur osv…
   Mange andre hendelser der hensynet til gjerningsmenn går foran offer kan ramses opp,men det blir for mye….
   Nå er vi på vei mot svenske tilstander,med klespoliti,bilbranner osv…..
   Jeg blir forbannet når all kriminalitet og vold skyldes på oss….utenforskap,ikke integrert,ikke jobb osv…osv….
   De fleste av disse individene vil ikke integreres,barna blir sendt til hjemlandet om de blir for norsk.
   Moskeer dukker opp som paddehatter ennå vi vet at moskeer er som rugekasser for ekstemister og terror.
   Alt dette sitter våre politikere rolig å ser på,samtidig som de imøtekommer alle krav fra muslimer.
   Hva med tvangsekteskap,lemlesting av små guttebarn som nå er lov å utføre ved norske sykehus for å blidgjøre i første rekke jødene og muslimene også.
   Hvem kan bli integrert i vårt samfunn med et tankegods som hører hjemme på 600 årstallet?

  69. Dette overrasker meg ikke i det hele tatt. Menn fra visse verdensdeler har et helt annet kvinnesyn, grunnet kultur ispedd religiøs konservatisme. Problemet her er at vi våger ikke å snakke høyt om dette, og vi våger ikke å stille krav om at dette hverken kan, eller vil, vi akseptere.
   Slike holdninger har dessverre stor utbredelse. Men vi skal snakke de bort, for vi skal for all del ikke tråkke visse kulturer og religioner på tærne. Å bli kvitt disse problemene virker ikke å være så viktig.

  70. Kjære Martine, det er ingen som skal ta ansvar, det er viktigere at vi forstår oss i hjel på kvinnefiendtlig kultur (fremdrevet av religiøs konservatisme) enn å få bukt med problemet.

  71. Norge har importert innvandrere med tvilsomme holdninger i flere tiår. Nå har holdningene deres blitt sendt til andre generasjon som har blitt født her i Norge. Nå har vi et stort innvandrermiljø med tvilsomme holdninger som vokser hvert år. Problemet vil ikke bli mindre i tiden fremover.

  72. Kjære, artikkelforfatter. Og alle med politisk korrekt hjernevirus…
   Det er på ingen måte rasistisk å påpeke uønsket adferd hos innvandrere, så lenge saken har rot i virkeligheten. Fakta og virkelige hendelser, kan ikke være rasistisk, det er kun fakta og virkelighet.
   Det er derimot rasistisk og diskriminerende å la denne utviklingen fortsette i unnfallenhet. Grove voldtekter, med ukjente gjerningsmenn har økt proporsjonalt med innvandring fra muslimske land.
   Dette er en høyst uønsket trend blant folket, men kvinner kan ikke si at de ikke ble advart, når deres frihet blir innskrenket.
   Hvor mye dritt har vel ikke folk, altså norske menn fått for å advare mot denne voksende innvandrerkulturen. Den såkalte venstresiden elsker tydeligvis denne utviklingen… Venstrekvinnen bare elsker tanken på mannsdominans, de har hatt det så kjedelig og fritt, med norske menn i 100 år nå, la oss importere den gode gamle patriakalske voldskulturen.

  73. Du, og flere med deg, bør om dette skal fikses starte med å godta at dette er Islam som forsaker. Det er ingen rase som har disse kvinnefiendtlige synene, men heller kultur og religion.

  74. En håndfull politikere har klart det mesterstykke nærmest å ødelegge vårt land i løpet av noen titalls år. De klarte det i Sverige, og jeg antar vi følger etter. Venstresiden og media jobber intenst for at det skal skje – bare spør L. Gule.

  75. Hvorfor skal vi bli nødt til å godta dette.
   Det er noe riv ruskende gale med regelverket når vi må godta slikt tull. Om vi ikke gjør det er det rasisme og ting som verre er. Norske kvinner må vel snart begynne å bære skulte skytevåpen, for lovverket og ordensmakten har spilt falitt.

  76. Bra artikkel som får fram noen gode og viktige synspunkter. Synes dog du burde ha brukt ordet “etnisitet” i stedet for “rase”.

  77. 92 % av overfallsvoldtekter i Sverige, blir begått av ikke-europere. Det sier sitt.
   De samme folka får gå fritt i Norge også.

  78. Det er helt utrolig at nordmenn (og europeere) er så naive at de tror mennesker som flytter fra andre verdensdeler og bosetter seg i Europa automatisk tar til seg lokale holdninger og integreres.
   Jeg synes det er rasistisk av den politiske venstreside å tro at vår kultur er så mye bedre enn andre kulturer og at innvandrere vil glemme alt de har lært fra hjemlandet og bytte det ut med dugnad, bunad og kjøttkaker.
   Kanskje det er europeere og nordmenn som burde tilpasse seg og ta til seg nye holdinger fra eksotiske kulturer?

  79. Mykje politisk korrekt her men da hjelpe ikke,vi må få ein lov så tilseier å kunne sende “hjem”folk med dårlig oppførsel. Politikere har mista styringsretten på desse tabu emnene,så ein folkeavstemning på desse sakene vil vere da retta. Syns og desse vaksne i desse miljøa,foreldre osv må komme på banen så ikke noen skal ødlegge for dei som følger norsk kultur…

  80. Utrolig flott skrevet innlegg!
   Det er overhode ikke morsomt når noe sånt skjer. Ingen liker å få slike kommentarer slengt etter seg. Selv tenker jeg at det er skummelt at det har blitt sånn. Hva vil dette føre med seg om slike holdninger til kvinner fortsatt er et tema i Norge om, ja, 20 år? Samtidig synes jeg det er feil av dem å legge skylden over på at dette er vanlig i hjemlandene deres. Hva så? At det er lov / akseptabelt i hjemlandene deres, betyr ikke at det er lov eller akseptabelt her. Mange innvandrere tror de kan gjøre absolutt hva de ønsker her i landet, men akkurat som deres hjemland, har vi i Norge også lover, regler og normer vi må følge.

  81. Du oppfører deg som en kvinne som er sammen med en voldelig mann.Han slår å slår å du tror at i morgen kommer han til å bli kjempesnill.
   Du er nok en naiv kvinne som ikke vil ta innover deg virkeligheten.
   Lykke til !.

  82. Jaha kanskje på tide og sende det pakket av muslimer ut av dette landet asap! Bare dritt fra den kanten uansett

  83. Hvordan var det å sole seg i parken med bikini i Norge for 100 år siden?
   Hvis man tror at innvandreres dårlige holdninger har noe med rase og gjøre, er man rimelig dum.
   Ja, det er forskjell på etnisiteter når det gjelder fysiske forutsetninger, men det er selvfølgelig hva innvandrerene har lært i sin kultur og religion som er avgjørende for hva de tenker om norske kvinner og andre grupper, som f.eks. homofile.
   Alle som snakker om rase…slutt…det fører ikke noe godt med seg. Dette handler om at Norge har kommet lengre enn de fleste andre land, og spesielt landene som sender oss inkompatible menn.

  84. Som fler skriver over; bare vent, dette er bare begynnelsen.
   Skal ikke lengre enn til Sverige før jenter ikke kan dra på festival uten fare for å bli utsatt for voldtekt av typen teknisk og godt planlagt av afrikanske gjenger. De feige og redde hvite svenskene blir stående å se på, for samtidig som snik-invasjonen av Europa har pågått har det pågått en krig mot menn i vesten som har gjort oss svake – nettopp for svake til å slå tilbake invasjonen når den en dag blir åpenlyst. Bra jobba dere naive brødhuer. En stor skål til feministene og den kulturelle marxismen / hjernevaskingen som har dømt oss alle.

  85. Blir forbannet når jeg hører: Norske jenter fortjener å bli voldtatt. Ingen jenter/kvinner, uansett religion, fortjener dette.

  86. Det er på tide å rette søkelyset på de personer og instanser som har stått for denne ødeleggelsen av vår kultur og vårt land! Det er disse, med sin skjulte agenda som er årsaken til at vi nå har fått et land som vi som er født før 70 tallet ikke kjenner oss igjen i. Jeg kan ikke se én eneste fordel dette har hatt for vår orginale befolkning – ikke en eneste en, men tvertimot en forsøpling av landet vårt som jeg er/var glad i. Disse personene/instansene har hatt som hovedoppgave å bytte ut vår nordiske befolkning, for å erstatte det med kaos. Spørsmålet alle må stille seg er HVORFOR? Anbefaler alle å begynne å grave i dette for å se om de kommer fram til samme konklusjonene som jeg har kommet fram til! Individene bak dette bør rettet søkelys på og bli straffet! Brunsneglen og den amerikanske hummeren hører heller ikke til i Norge, og det blir kjempet hardt for å utrydde disse i Norge. Hva er forskjellen?

  87. @Martine.
   Et par korrigeringer:
   1) Denne 13 åringen ble ikke voldtatt slik man vanligvis bruker ordet. Hun var svært så ivrig og engasjert. Hun er voldtatt i lovens forstand fordi hun var under 14 år. Spørsmålet var om disse tre syrerne burde sjekket bedre om alderen hun oppga var korrekt. (Husk at den seksuelle lavalder i Norge er 16 år)Selv om det kan være svært vanskelig å se forskjell på en 13 åring og en 14 åring så bør det ringe noen bjeller når disse gutta var betydelig eldre. De ble frifunnet fordi de retten mente at de hadde gjort det om var tilstrekkelig for å verifisere hennes alder i deres egen kultur. Noe som selvsagt er bullshit all den i syrisk lovgivning er forbudt å sex med barn under 14 år.
   Så saken er nok ikke så enkel som du fremstiller den. Det blir litt tabloid. Enkelte mener fakisk at den saken faktisk er omvendt rasisme. De lave forventningers rasisme.
   Korreksjon nr 2:
   Som mange har påpekt er ikke kultur det samme som rase. Det finnes millioner av arabere som har et ganske likt syn på kvinner og seksualitet som oss, både expats og folk som bor i sine hjemland. Og vi kan dessuten finne samme holdninger her til lands blant etnisk norske nordmenn. Man finner dem stort sett innerst i bedehusmiljøene, og de er gjerne laaaaangt over utløpsdato, men de finnes. De er ikke et problem siden de snart ligger i grava, og stort sett holder de kjeft.
   Det å ha et dårlig kvinnesyn har ingenting med raser å gjøre. Man fødes ikke med et dårlig kvinnesyn, men man kan fødes med rasetrekk såsom hudfarge, evne til å tåle melk, eller være spesielt usatt for enkelte sykdommer. Ingenting av disse tingene vil ha noe med deres holdninger mot kvinner. Disse holdningene kommer fra deres kultur. Og i dages verden er det et par kulturer som skiller seg negativt ut.
   Så til hvordan man kan løse problemet:
   Problemet er IKKE antall innvandrere i Norge. Problemet er at de er konsentrert. Dette problemet er temmelig universelt. Vi så samme problemet med Nordmenn i USA ved amerikaemigrasjonen. Nordmenn bodde ofte i samme bydeler, og ble ansett som forfyllede, støyende og plagsomme. Så dette med konsentrasjon av våre innvandrere i Norge er gamle synder. Politikere VISSTE om dette, men ønsket seg ikke assimilering. Innvandrere skulle få lov til å bestemme alt selv, men staten skulle betale. Vi kan ikke idag helt uten videre KREVE at familier som er etablert i et område skal flyttes til indre-gokk så de kan bli integrert og assimiliert.
   Vi må faktisk rett og slett “fryse” all bosetting i innvandrertette områder, og betale de innvandrere som er villige til å flytte vekk med en hel masse penger.

  88. Jeg har en datter som var narkoman og solgte seg på gata. Norske familiefedre var ivrige kjøpere, så holdningen til norske menn er ikke så perfekt den heller, for det er ikke lov å kjøpe jenter i dette landet. Heldigvis. Hilsen en far som jobber for å forandre holdningen til alle menn.

  89. Såvidt jeg vet er seksuell minstealder i syria også 15 år. Den seksuelle omgangen er utifra det jeg kan se frivillig men i norge klassifisert som voldtekt når barnet er under 14, og der er dette presumptivet som utledninger/fremmedkulturelle nå er fritatt fra i norsk rettforvaltning.

  90. Morsomt kommentarfelt dette her, med så mange som på død og liv skal påpeke at “rase ikke finnes”. Selvfølgelig finnes rase, hvorfor trengs det ellers å gjentas i det uendelige at det ikke finnes på hvert trinn i skolesystemet?
   For hver dag som går, blir etniske europeere gradvis erstattet, pådrevet av våre karrierepolitikere som gir blaffen i hvilket folk de styrer, så lenge de får styre. Ta en titt på landene som har kommet “lengst” i denne utviklingen, som f. eks. USA som har gått fra 80-90% hvite til nærmere 50% på under et halvt århundre. Eller Sør-Afrika, der mellom 70 000 og 100 000 hvite har blitt drept av svarte siden Apartheid-styrets slutt.
   Hvite nordmenn tjener overhodet ingenting på innvandring, vi får et mer splittet, fattig og kriminelt samfunn med økende grad av mistillit mellom borgerne. Søk på Robert Putnam eller Koopmans undersøkelser om hva “multikulturalisme” gjør med lokalsamfunn og mellommenneskelig tillit.
   Dessverre er det bare å innse at den eneste løsningen på dette er deportasjon av alle synlige minoriteter uten noen norske aner. Dette kommer så klart ikke til å skje i noen som helst overskuelig fremtid, så det er bare til å belage seg på et samfunn med mer fattigdom, kriminalitet og utrygghet for kvinner. Det er jo tross alt dette sauene stemmer på ved hvert valg, så jeg kan ikke si jeg har så mye sympati lengre.

  91. Jeg ville andmeldt de som trakasering .da hadde de blitt i de minste ført en logg på de .og fått ide på vedkommende som sier slikt .helt uhørt og komme med slike kommentarer

  92. Betenkelig at fremmedkulturelle innvandrere, OG feige norske “snillister”, gjerne tillates å klage over norske kvinners bekledning, men protesterer når det gjelder norskes meninger om muslimske kvinners bruk av politisk-religiøse hijab, nikab og burka, som de ufint bruker for å demonstrere sin uvilje til å integrere seg med den norske befolkningen.

  93. Jeg kommer aldri til å tilgi politikere og medier eller privatpersoner for den saks skyld, som har gjort det til en belastning å være åpent negativ til politikk som direkte fører til et samfunn hvor jenter må frykte og ta forhåndsregler for ikke å bl voldtatt.
   Selv som far til en tenåringsjente er jeg nødt til å vokte mine ord helt ned til noe som ligner en ydmykelse.

  94. Ifølge Zozan Inci(leder i Roks – Riksorganisationen för kvinnojourer och tjejjourer i Sverige) Så skyldes dette at mannfolk ser for mye porno. Og har ingenting med hudfarge, religion eller hvilke kvinnesyn du har.

  95. Handler ikke om rase, men kulturelle utrykk som er skapt av menn med altfor stor innflytelse, og til den grad at de har laget en religion av det som alibi for å leve ut sine perversjoner uten å skjemmes for dem.

  96. Dette har vi jo hørt før.Hvordan et ene og det andre bør ramme norske kvinner pga de ikke føyer seg..
   Tviler på det forandrer seg med første.Desverre.

  97. Norske jenter og kvinner skal f*** ikke tilpasse seg etter muslimene. Muslimene derimot skal respektere og tilpasse seg etter norske lover og norsk kultur, hvis ikke, må de for h*****e komme seg på huet og ræva ut av landet.

  98. Hvorfor ikke invitere alle kvinnelige politikere til å måte opp i parken iført bikini og få føle hetsen førstehånds. Kanskje det da blir fart på adekvate tiltak som for eks opplæring i norsk kulturforståelse eller utvisning som siste utvei for de som ikke består eksamen i norsk kulturforståelse.

  99. Det er vel arven etter et flerårlig flerkulturell eksperiment ledet av venstre siden med AP i spissen. Norge skulle bli et bedre land, isteden håper problemene og NAV-utgifter seg opp. Vi svartelister planter og skyter ulv, hvorfor skal det være så politisk ukkorekt å si at det flerkulturelle eksperimenter har slått fullstendig feil og fortest mulig må begraves. Bra det er valg i år!

  100. Derfor skal vi ikke ha delt svømmeundervisning. Muslimer må lære seg å bli kåte på de rette stedene til de rette tidene. Normale folk får ikke ståpikk midt i parken hvor d kryr av folk, bikinijenter eller ei.
   Vet ikke hvorfor muslimske menn sliter så m kåthet.. De må jo dekke alt på damene liksom. Europeiske menn er jo ikke slik…

  101. Ove : Det du sier her i kommentarfeltet kan du prøve å si til våre politikere for det er DEM som bestemmer.
   Vi må tenke nøye gjennom hvem som vil gå til valg på mindre innvandring eller innvandringsstopp når vi går til valgurnene i høstens valg 11 sep.
   Valgflesk eller ikke vil tiden vise!

  102. Ingen andre en personen selv har ansvaret. Hvor man kommer fra har ingen betydning. Alle som kommer til et fremmed sted – land – plikter å orientere seg og forholder seg til lover og regler som gjelder. Om man ikke gidder å orientere seg så må man ta konsekvensene.
   Den nevnte saken i Haugesund er etter min mening hinsides. Man seriknuller ikke en 13 år gammel jente uten konsekvenser. Selv ikke i deres hjemland gjør man slike ting. Jeg håper denne saken blir ført videre til høyesterett. Når det i tillegg skrives om Erstattning til disse brødrene så blir man provosert. Kan man håpe på et fakkeltog? Neppe!!!!

  103. Det er ikke politikernes feil. Det er vår feil, det er vi som stemmer og derved bestemmer hvilke politikere vi skal ha, og vi vet hva de forskjellige politikerne står for.
   Derfor, det er vi som velger fremtiden!

  104. Mener man at kvinner i bikini fortjener å bli voldtatt, så fortjener man et nakkeskudd og en sakte død. Disse folka bør ikke møte feil person.

  105. Totalt uakseptabelt. Jo flere slike holdninger og syn som føres inn i vårt land, jo flere Breiviker ber man om.

  106. Trist, men dette vil vi merke mer og mer, så lenge vi tar inn all den innvandringen fra midtøsten. Med et slikt syn som flere menn har så syntes jeg de bør reise hjem til der de kommer fra. Tydelig at de ikke forstår at vi norske jenter ikke bruker hijab og skal dekke oss til. Vi jobber for likestilling i dette landet. Forstå det eller reis hjem til landet som er 100 vis av år tilbake i tid. Og ikke kom her og fortell hvordan norske kvinner skal gå kledd!! Nå er det sommer og da kler vi av oss i varmen😊Ikke dekke oss til for å svette ihjel. Kroppen trenger D vitaminer. ☀️☀️

  107. 25 grader eller ikke, hva har du ute og gjøre? Du skal være hjemme på kjøkkenet eller gjøre husarbeid. og skal du ut må du seffølgelig dekke deg til hvis ikke ber du om og bli voldtatt;-) Som du sier dette har ikke noe med rase eller relegion og gjøre men kulturen i landet de kommer fra, hva de har fått banket inn i nøtta fra de er små. Veldig vanskelig og integrere slike mennesker.

  108. INGEN fortjener å bli voldtatt, hverken menn eller kvinner, om de skulle gå helt nakne og skreve med bena rett opp i ansiktet til folk.

  109. “May
   03.07.2017 kl.12:07
   En ting jeg reagerer på er at du nevner rase. Det finnes bare en type rase mennesker, bare pigmentene i huden er forskjellig. Ellers så er dette mannfolk jeg er livredd for og vil ha ut av landet. Kan de ikke følge våre kulturer,normer og regler så reis hjem”
   Hei, jeg er ikke uenig i det siste du sier, men det å være totalt blind på at raser, er en realitet, er i seg selv en bidragsytende holdning, i trenden vi ser over hele Europa.
   Det er en frykt for å bli stemplet som en rasist(Dette er en herske-teknikk laget av selveste Trotsky, les om han)
   Kultur er en forlengelse av blodet altså rase (men det finnes jo ikke raser?!?! sier du.)
   Du hevder at raser ikke finnes, foruten pigment forskjell.
   Det er organ – hjernevolum – muskel – hormon (testo) og genetiskforskjeller, samt ett virrvarr av andre forskjeller mellom en Nordmann (Nordisk Indo-Europeer/Arier) og en fra Kongo (Congoid).
   Så kan du spørre meg, “Det du sier her, gjør det oss til suverene mennesker?” Nei.
   Vi har alle positive og negative sider.
   Vi er som kjent ikke like dyktige til å løpe langt, slik som en kenyaner. jeg tror ikke det er en kulturell holdning som gjør at en kenyaner løper lang t(sarkasme).
   Så kan du jo ta kontakt med noen av disse familiene som har vært ute i media og fortalt om sine liv etter at barnet demmes hadde behov for ryggmarg-donor (fire slike saker de siste tre år).
   Problemet er at foreldrene var av forskjellig rase, så det finnes ingen donorer til barnet, barnet er såpass genetisk unikt at en hver donor vil bli avvist av kroppen.
   “vi blør alle rødt, men det gjør også slanger”

  110. Har selv blitt banket opp av mellom 20-25 personer etter at de flokket seg rundt tre jenter på et dansegulv og stengte vennene deres ute, drev å tafset på jentene som så helt livredde ut og ikke kom seg ut av flokken. Da jeg så det gikk jeg bort til en av de og smalt han rett ned. Da var det i gang. De har ingen forståelse av hva mann mot mann betyr eller at de gjorde noe helt sykt og fjernt selv til å begynne med, eller at man ikke sparker folk som ligger nede. Men samme det, hadde gjort det samme igjen og kommer til å gjøre akkurat det samme hvis jeg ser slikt igjen også.
   Politikerne, de øverste ansvarlige, hvis største og eneste legitime rett til makt er voldsmonopol for å nettopp beskytte borgerne har totalt glemt sin plass. De er regelrette landssvikere og kriminelle. De burde ikke tro at dette vil gå ustraffet hen verken rettslig i nær fremtid eller historisk. De er syke i hodene deres, rett og slett psykopater som har tatt monopol på godhet, anstendighet og sannhet. Folk velger politikere ut fra hvordan de snakker og ser ut, ikke hvordan de handler. Se på Macron, Trudeau og Hillary, fy faen hvem er det som vil ha slikt pakk til å styre og stelle med oss rett til helvete, bare fordi de SER spiselig ut. Jeg tar heller Trump, Putin og Le Pen når som helst, som vet sin plass og oppgave, og vet å stå i mot og avsløre dobbeltmoralen og hykleriet. Media har laget et bilde av disse som like gjerne kunne handlet om de tre førstnevnte. De unngår å fortelle om all dritten de gjør, mens de andre kun blir satt i et dårlig lys daglig uansett hva de gjør, som ofte av løgn og direkte usannheter og ved å vri og vrenge på alt de sier. Verre ting og verre kampanjer kunne vært satt igang mot de såkalt “anstendige”, men alt legges lokk på bare man er på “riktig” side, den syke og destruktive, men tilsynelatende “normale” siden.

  111. Du kriterer ikke rase nødvendigvis, de fleste kritiserer ubrukelige ideer og holdninger i andre kulturer og det er noe annet. Det er ikke bare OK, men egentlig en plikt så du kan trygt fortsette 🙂

  112. Vi ser det daglig, ukentlig, månedlig, og årlig i livsfarlige propaganda NRK og TV2 med flere medier. Vi tvinges til å betale NRK Lisens og fores daglig med “synes synd på” krigsnyheter fra jalla uand osv. Mange har forlengst oppdaget at NRK og TV2 mfl. bevisst tier og lyver om nyheter spesiellt om voldtekter overgrep mm begått av asylsøkere og innvandrere osv. Og mange idiot nordmenn og kvinner sitter i sofaene og tror at de kriminelle det er snakk om er etniske norske borgere.
   Etniske norske barn hjernevaskes dessverre daglig ved å se BarneTV helst med mørkhudede vertinner og verter (lett blandet med etniske hvite sosialister) og der “berikelsen” er førsteprioritet. Sjekk hvor mange barnefilmer tegnefilmer osv i BarneTV som bevisst har raseblanding. Dere etniske sauer (bæææ) tror vel at disse farlige TV programmene er tilfeldig valgt? Dette er politisk propaganda.
   Samtidig rundt om i Norge sitter asylbarn samt innvandrere å ser parabol TV med kanaler fra sine hjemland og disse barna slipper unna integrering / forNorsking.
   Etniske norske barn hjernevaskes ufrivillig år etter år på (kommunale) barne og ungdomsskoler til å like våre nye landsborgere og spesiellt like muslimer som faktisk vil drepe oss vantro. Omtrent alle lærere er naive sosialister som bevisst utvanner / raserer den hvite rase / kultur.
   Samtidig sitter uskyldige muslimbarn med Koranen i fanget og lærer å hate alle vantro. Flotte muslimungdom læres opp til å late som at de liker de vantro de omgås.
   Tusenvis av naive etnisk norske hvite jenter, kvinner og femi mannfolk slår ring om “stakkars” asylsøkere som etter dom skal sendes ut. Disse sosialister gir seg ikke før asylbarna (med sjegg) får fast opphold osv. Hvor er alle dere som sitter på nettet og klager på at sosialister ødelegger Norge. Når skal dere ta grep og gå i gatene? Og skrike -Send dem ut!.. Samtidig så klager etniske sosialist jenter på “berikelsen” dvs mørkhudede som ikke klarer og eller ikke ønsker å endre sin kultur. Les tafse og voldta mm.
   Mange etnisk norske blåøyde jenter er blitt så altfor kresne på etniske hvite gutter. Disse jentene krever idag at gutten har topp utdannelse (ja bedre enn dem selv) og topp jobb. Og videre forlanger disse at gutten har / skaffer fin bolig og flott bil. Stadig flere etniske jentene tar ofte høyere utdanning og får problemer med å finne kjæreste / ektefelle. Når disse kresene jenter ikke finner den hvite drømmeprinsen så ender de utrolig nok opp med en analfabet neger fra stråhytte, eller en mørkhudet baba som stinker hvitløk. Hvor ble det av alle kravene da?
   Som man reder ligger man. Slutt å klage på at mørkhudede som tafser og voldtar. Etniske jenter vil ha det slik, ellers hadde dem ikke vært kjærester med Ali Baba og lar seg kysse åpenlyst av disse på gata. Ta dere en tur i Oslo og tell opp hvor mange hvite jenter som har mørkhudet kjæreste. Og se hvor få hvite gutter som har mørkhudet (muslim) kjæreste. Hvite jenter blir sett på som horer av disse flotte mørkhudede guttene.
   Etniske hvite vantro borgere har IKKE livets rett og vil dø ut. For det er overtall av sosialister i Europa som vil at hvit rase må vike. Du finner farlige sosialister i alle yrker. Les den riktige dvs usminkede (svarteboka) Koranen og finn sannheten om vantro mm. Borgerkrig (muslimer mot vantro) kommer snart i EU samt i Norge så finn ut hvem som er din virkelige venn og fiende. Luft puddelen deres og spis kebab, faens naive borgere.

  113. Det er naivt og tro at det ikke bare vil bli mer og mer av slikt når det til stadighet kommer nye landsmenn med en helt annen (fortrinsvis ikke vestlig) kultur enn den vi er vant med i Norge. Ikke tro noe annet enn at denne kulturen våre nye landsmenn bringer med seg vil om ikke lenge være den rådende i Norge fordi den norske kulturen er svak!! Men det mener jeg ikke at den absolutt er og foretrekke men det er ingen som kjemper for den. Vi lar vår kultur vike til fordel for ikke vestlige verdier og kultur da de har mer albuer og kampvilje når det gjelder og kjempe for egen kultur, mens vårt mantra er og være tollerante (for de inntollerante) og gjøre plass til denne “importerte” kulturen som ikke har aksept for vår egen, og da er jo resultatet gitt. Dette burde ikke overaske noen!!

  114. Vell vell folkens, det er jo kun én ting som skal til for at vårt lands kvinner skal slippe slike slibrige kommentarer fra vemmelige og ukulturelle drittsekker: Stem på FRP, Siv og Sølvi til høsten….de har startet et meget fornuftig KORSTOG mot dette uklulturelle uvesenet med mere. Disse jævla apekattene ber om å bli kastet på hue of ræva ut av Moder Norge. Heldigvis har Siv og Sølvi begynt å ta grep…stå på damer…det er sliek Moder Norge trenger mot dette jævla uvesenet…nå blir jeg vel anmeldt av Antirasistisk Senter…vell vell det burde jo være en ære for oss ekte Nordmenn…det lever jeg godt med

  115. Nettopp Cecilie M: importert ukultur. Men heldigvis har Moder Norge sterke kvinner som Siv og Sølvi…de vil ordne opp….Erna derimot…hun burde gå over til AP(kattene)…slik hun opptrer om dagen…

  116. Seriøst dette er tragisk 🙁 Martine jeg håper du sprer dette videre til alle du kjenner, og på den måten vil flere se hva som egenlig skjer med Norge. Det er jo bare å sende dem rett ut av landet, tilbake til “landet” dem kom fra. islam og alle andre tilbakestående “religioner” og drittholdningene som følger med dem er IKKE velkommen i Norge. Dersom dem nekter å respektere kvinner og andre medmennesker, da er dem ikke mennesker i mine øyne. Det er bare barbariske lavpanna rovdyr som ser ned på kvinner og menneskeverd. Disse “menneskene” ønsker å fjerne menneskerettighetene i Norge og tvangsinnføre islam, sharialover og all drit som følger med. Håper flere våkner opp, slik at disse “menneskene” blir tilbakesendt til “landet” dem kom fra.

  117. Hvem har skyld i denne utviklingen? Jo det er norske velgere, enkelt og greit. Politikere søker makt og innretter seg derfor etter befolkningens ønsker, de er populister og værhaner av natur, uansett parti. I praksis betyr dette at konsekvensene norske jenter og kvinner nå møter på både på badestranden og i rettsvesenet, er resultatet av deres egne tidligere politiske valg. Å tro at vi alle er like, og at alle kulturer og religioner innehar de samme verdier er forsiktig sagt naivt. Det er en grunn til at filosofi, opplysningstiden, religiøs protestantisme, det sekulære samfunn, modernismen, likestilling, retsikkerhet for barn, menneskerettigheter, likekjønnet ekteskap, rettigheter og vern av dyr og natur osv. Oppstod i vesten. Virkeligheten har en stygg tendens til å innhente oss alle, den diskriminerer ikke.
   Man ligger som man reder heter det, og fremtiden vil vise, men etter alt og dømme, samt sosiale trender i våre naboland, så ser det mørkt ut for norske kvinner og homofile. Uansett ønsker jeg alle et godt valg til høsten og regner med at dere stemmer med hjertet i stedet for hodet.

  118. Religion er roten til alt vondt.. Sånn er det.
   Folk blir hjernevasket fra fødselen av, med nonsense.
   Selv nordmenn tror på eventyr…

  119. Det er veldig viktig at du deler slike uakseptable og rasistiske opplevelser. Det er helt riktig av deg at du ikke finner deg i slik trakassering. Håper du har åpnet opp for at også alle andre som blir utsatt for uakseptable hendelser sier tydelig ifra, -det er absolutt ikke rasistisk.
   Norge som land må være tydelig overfor de som kommer hit. Slik oppførsel burde føre til rett ut og hjem. Det er også viktig å merke seg når rasismen går den veien,selv om det er barn og ungdommer som blir utsatt for rasisme, så er det stille fra forkjemperne for masseinnvandring. Deres overliberale holdninger og totale fravær i f.eks slike rasistiske samt voldelige hendelser mot våre egne skaper splid. Disse overliberale er farlige for landet og Europa. De som er realistiske og vil ta ansvar for fremtiden blir pepet huden full og er rasistiske og verdens mest grusomme.
   Masseinnvandringen medfører altfor mye problemer. Det er ufattelige kulturkræsj, som skaper problemer og uhygge i hverdagen for folket i landene de kommer til. Jo flere av dem jo verre blir det,det ser man i hele Europa. Denne sammenblandingen er feilslått. Dette er bare en forsmak på fremtiden. Med massinnvandringen forsvant tryggheten og roen vi hadde i Norge og Skandinavia. Sveriges tafatte myndigheter stilte ikke krav og klarte dermed ikke å sette seg i respekt,det ser vi hvordan gikk. Det er det største hånet mot egen befolkning. Vi går i samme retning,også norske myndigheter diskriminerer egne borgere. Forsetter dette er det en dyster fremtid våre barn og barnebarn går imøte. Tidenes viktigste valg til høsten!

  120. Jeg blir kvalm, får angst og går redd i gatene for vet utenlandske menn har en annen kultur! Ja jeg er redd dem men jeg er ikke rasist! Men jeg er også redd norske eldre menn som kommenterer ting som menes seksuelt!
   Men synes det er sykt at man skal forsvare/Forklare hvorfor di er sånn!
   Uansett hva du har som kultur eller hva du har opplevd i tidligere liv kan man ikke bruke det som unnskyldning eller forklaring på hva som har skjedd! Det blir det samme som og si at det er greit!
   Jeg vil ikke bo i Norge mer for føler der er et utrygt land på mange måter men finnes heller ingen land jeg kunne ha dratt til og følt meg trygg!
   Må skaffe meg en egen øy og skape et eget samfunn 😣
   Flaut!!!!!!😳

  121. Hvis jeg hadde flyttet til Saidi Arabia, Somalia, Pakistan eller Qatar, ville jeg da fulgt landets lover og forsøk å integrere meg i samfunnet? Selvsagt ville jeg det, men ville jeg adoptert deres kulturelle, religiøse eller sosiale verdier? Aldri i livet, jeg opplever dem som diskriminerende og undertrykkende. Så hvorfor tror da nordmenn at synet på kvinner ,likestilling, homofile og “vantro” vil endre seg bare innvandrere får norske pass?

  122. Hvis jeg hadde flyttet til Saidi Arabia, Somalia, Pakistan eller Qatar, ville jeg da fulgt landets lover og forsøk å integrere meg i samfunnet? Selvsagt ville jeg det, men ville jeg adoptert deres kulturelle, religiøse eller sosiale verdier? Aldri i livet. Så hvorfor tror da nordmenn at synet på kvinner,likestilling, homofile og “vantro” vil endre seg bare innvandrere får norske pass?

  123. Jeg var også i en park engang da sa 3 hvite menn at Jøder og svartinger burde bli kastest i gasskammere. Hva skal vi gjøre med å bekjempe disse holdningene?

  124. Jakob:
   Du trenger ikke å skulle ha di holdningene selv men man forventer at man respekterer di . Hvis ikke får du flytte til et annet land da som du kan leve sånn du er vant til.
   Du drar ikke på besøk til bestevennen din og sier sånn har vi det hjemme hos meg så da skal jeg Gjøre sånn. Og la være å følge dems regler!

  125. Bakgrunnen deres er ikke “minoritets” noe som helst, det er så mange fler afrikanere, arabere eller muslimer på denne kloden at det er VI _Norske_ 5 millioner, som er MINORITET.

  126. Er vår kultur så mye bedre når det gjelder dette? Blir det for tiden ikke rullet opp den ene saken etter den andre om pedoringer bestående av norske og andre vestlige svin (og ja, det er bevisst at jeg skriver svin i stedet for mennesker)? I stor grad menn som mener de har rett til å ta hva de vil ha. Jeg selv har blitt utsatt for ett eneste overgrep i løpet av mitt liv, og han var en hvit norsk mann…”venn av familien… Han visste hva han ville ha, og da spilte det ingen rolle for han at jeg hadde rettigheter, at jeg var forsvarsløs og mindreårig, at jeg syns det var vondt og ekkelt. Hvit norsk mann med visse holdninger altså….

  127. Kvalmende holdning disse 3 drittungene hadde, blir gjerne med deg for å “disiplinere” disse drittungene.

  128. De tre karene der er drit kjipe. Men å gå derfra til å stemple folk etter rase. Eller henge ut alle som er utlendinger. det er 5 mil nordmenn i verden. Resten er utlendinger. Kjerpings!

  129. @ Kristin:
   Hva som gjør at noen mennesker har en pedofil legning vet man lite om. Det kan like godt være en biologisk feilkobling som et utslag av kulturell påvirkning. Sikkert er det i hvert fall at samfunnets holdning til pedofili er kulturelt betinget. I fjor ble det avslørt at politiet rullet opp et skjult pedofili-nettverk på vestlandet. Denne aksjonen, kjent som Dark Room, fikk mye medieoppmerksomhet og ikke overraskende raset Norges befolkning mot overgriperne. Reaksjonen sier alt om hvordan vår kultur forholder seg til pedofili. Det forhindrer ikke nødvendigvis forekomsten av pedofili i vårt samfunn. Men det godtas i hvert fall ikke. Tvert imot.
   Kultur er en grov beskrivelse av mekanismene som får et samfunn til å gå rundt. Hvordan det fungerer. Språk, lover – både skrevne og uskrevne normer og regler, omgangsformer, teknologisk utvikling, osv?.kultur er en sekkebetegnelse for alt av gjøren og laden i et samfunn. Her i Norge er toleransen for pedofili temmelig lav. Jeg tror nær sagt alle nordmenn støtter den lave toleransen for pedofili. Pedofili er en uting vi ikke ønsker å ha i vårt samfunn. Men den norske kulturens lave toleranse for pedofili deles ikke av hele resten av verden.
   I Saudi-Arabia aksepteres det at en 80 år gammel mann gifter seg med en 12 år gammel jente, som man kan se av filmklippet her: https://www.youtube.com/watch?v=LuiZ04FLsLo
   Saudi-Arabia er en eksportør av destruktive holdninger gjennom religiøs påvirkning. Dessverre får de ikke den motbøren de fortjener. I stedet får de en klapp på skulderen av enkelte vestlige statsledere som omtaler dem som allierte. Saudierne er kulturelt sett våre verste fiender, men pga de enorme ressursene de ruger på og geopolitiske årsaker behandles de ikke i forhold til den trusselen de faktisk representerer. Vår kultur er uendelig mye bedre enn Saudi-Arabias. Dark Room-saken er den eneste pedoringen jeg kan huske her til lands. Vi har i hvert fall ikke hatt den ene saken av større format etter den andre, slik du ser ut til å oppfatte det. Sist større sak jeg kan huske var Baneheia-saken i 2000. Tilsvarende som Dark Room ville ikke blitt slått opp som noen stor sak i et land som Saudi-Arabia, ganske enkelt fordi de har en helt annen aksept for sånt. I Afghanistan er også pedofili ganske akseptert i form av hva de kaller “bacha bazi”. Store deler av verden har ikke myndigheter som slår ned på pedofili slik man gjør her til lands. Mange steder i verden er man ganske så prisgitt sin egen familie. Det kan være liten hjelp å få utenfor familien.
   Så ja, vår kultur er bedre enn store deler av resten av verden når det gjelder dette. Her tas pedofili og seksuelle overgrep mot kvinner ikke noe mindre på alvor enn andre steder. Den virkelig store pedofili-saken her i Vest-Europa de senere årene har da også hovedsaklig pakistanske innvandrere som gjerningsmenn. Jeg sikter da selvfølgelig til den massive “grooming”-skandalen i Storbritannia som først ble rullet opp i Rotherham. Noe lignende omfang ville aldri kunne skje i et vestlig samfunn der vestlige normer er retningsgivende, av den enkle årsak at det ikke finnes kulturell aksept for pedofili her i Vesten.

  130. Sånn er dei vel med alle jenter samme hvor jentene er fra
   Men ja mannfolk må skjerpe seg ,bikini betyr ikke sex hooking

  131. Fint at du tar opp dette og fint at du prøver å trekke kultur og ”rase” vekk fra innlegget. Dette dreier seg i bunn og grunn om tullinger. Vi har i alle kulturer og land hyggelige mennesker, morsomme mennesker og mennesker som ter seg som idioter. det at noen skriver at det er våre ”nye landsmenn”’ som ikke klarer å integrere seg blir for enkelt. Det at noen mennesker har et idiotisk kvinnesyn kan være påvirket av kultur, men i bunn å grunn mennesker som rett å slett er uintelligente og har hatt dårlige forbilder i oppveksten . det å slenge med leppa og være ufin hvis man blir avvist er et menneskelig trekk og en typisk ting for smålige, innkompentente tullinger som disse du har vært så uheldig å møte. Det er bare synn at fremmedfrykten i landet vårt har blitt så sterk at noen mennesker i dette kommentarfeltet går til motangrep mot en hel religion og en hel kultur, viktig å lese seg opp på hva som faktisk er realiteten her. Det å være muslim gjør deg ikke automatisk til en person med dårlig kvinnesyn, det er flere muslimske land i verden som har likestilte samfunn mellom mann og kvinne på lik linje med Norge, om ikke bedre. Hvem har ansvar for å gjøre noe med innkompentente holdninger fra innkompentente mennesker? Det har vi alle. Ser man eller overhører man slike hendelser, er det alles ansvar å gripe inn, få folk til å skjønne at slike holdninger passer ikke inn et moderne verdenssamfunn. Få disse personene til å skjønne alvoret rundt det de faktisk står der å sier. Dette handler om mennesker som ikke klarer å oppføre seg, om mennesker som burde få seg en på trynet, om mennesker som er mindre oppegående enn andre. Men i bunn å grunn er det bare mennesker.

  132. @Professor Tanke
   Du skriver bra, og forståelig. Jeg får ikke helt til å skrive like saklig, men meninger det har jeg lell…
   Det var en annen ring som rullet opp i media tre-fire år før Dark Room. Den fikk ingen kallenavn, men en av mine tidligere overordnede var en av de som ble tatt, så dette er ikke noe jeg bare har oppfattet som du sier. Og jeg tar med meg det som kom ut om den facebookgruppa mannegruppa Ottar i samme slengen…. kom frem noen grumsete holdninger mot kvinner og barn der og. Men ok, alle i den gruppa var kanskje ikke norske.
   Men når vestlige statsledere “godtar” barneekteskap på grunn av økonomi og politikk (makt), vil jeg i aller høyeste grad påstå at vår kultur ikke er det spor bedre. Det er bare et par år siden at det var norske (!) protester mot å splitte et ektepar hvorav jenta var 11 år gammel fordi det var kulturen der de kom fra. Så de skulle forbli gift og sammen her i Norge, så lenge jenta “hadde det bra”. Skuffende nok var det helt tyst den gang fra de som kaller seg feminister! Kulturen vår er å forstå oss på og akseptere alt som kommer utenfra, selv om det er ensbetydende med å “kaste unger under bussen” og da er vi ikke det spor bedre dem.
   I teorien skal vi i vesten ha et bedre kvinnesyn og bedre barnerettigheter, men praksisen fungerer ikke bestandig.
   Ikke mange år siden tre norske menn ble frifunnet for voldtekt av norske dommere, fordi jenta hadde vært så ruset at det var tvil om hvorvidt hun hadde sagt nei!
   Heller ikke lenge siden en norsk mann ble frifunnet for vold mot ektefelle i norsk domsstol fordi dama skal sannsynligvis ha fortjent det etter å ha kysset en annen mann.
   Vi er gode på skryte på oss at vi er så gode, gjerne best. Men vi er ikke noe bedre enn resten av bermen som utgjør menneskearten på denne planeten.

  133. Hvorfor skal vi følge denne ansvarsløsheten vår, til punkt og prikke? Hvorfor skal en peke fingre på de vi anser som “ansvarlig” når det helt åpenlyst er folket som er problemet?
   Det er folket som opprettholder slike holdninger. Det er folket som tillater disse holdningene å eksistere, ved å aldri konfrontere medmennsker øye til øye. Vi velger ofte heller å følge strømmen, jatte med, og holde kjeft. En studie fra NTNU viser at 8 av 10 voksne mennesker ikke tør å si meningene sine. DET ER HELT VANVITTIG. Og dessverre så veldig merkbart. Men rart derimot, er det jo ikke. En er jo vant til instanser som tar seg av absolutt alt for folk, slik at vi ikke skal inneha en naturlig følelse av ANSVAR, for medmennesker. Er det ikke litt merkelig at de fleste fattige, uteliggere, etc. ofte er de som deler mest av det de har? Det kalles empati, og en geniunitet ovenfor sine medmennesker. Og det er noe av det fineste som finnes/fantes i mennesker. Nå er vi bare brikker i et system hvis fungerer heller dårlig for alt og alle. Har vi glemt hva vi egentlig er? Vet vi det, i det hele tatt?
   Slutt å rop etter den ansvarlige, for det er ingen. Ingen som er intr. i å ta på seg det ansvaret, i hvertfall. Det er oss, folket, som holder liv i alle holdninger vi får pushet på oss, i all massepåvirkningen som påføres samfunnet med jevne mellomrom, hele tiden. Det er vi som leser aviser, istedetfor å ha oss til h****** ut i verden og se ting med våre egne øyne. Vi er et blåøyd, naivt folk, og resten av verden (nærmest) er intet unntak. Vi velger å stole på autoriteter, og viser her til “The milgram experiment” som ble utført i 1962, som går ut på å hvor enkelt mennesket stoler på “autoriteter” og hvor enkelt de underkaster seg og gjør det de blir bedt om. KUN fordi vedkommende har på seg en uniform. Eksperimentet får du sett i en dokumentar om du søker opp “the milgram experiment” på google, da skal du klare å finne det. Det burde vært pålagt å se slike ting, framfor tv og all den driten som kommer ut av den. Vi mennesker er så hjernevasket at vi ikke engang evner å se at vi kapper den grenen vi sitter på. Vi har rett og slett mistet integriteten vår jevnt over fjøla, og derfor vet vi ikke at vi er frie individ lenger. Fordi vi gir all makt til stat og dette som egentlig bare er et plutokrati. Så og si alt handler om makt og profitt, og vi er objekter som gjør dette spillet mulig.
   Håper folket våkner, og innser at vi kollektivt sett er mye større enn den lille minoriteten som utgjør kun en liten prosentandel totalt sett, men det vil kreve så mye at jeg jaggu er skeptisk.
   Og husk at for hver finger du peker, peker 3 mot deg selv.
   (Gjerne velg å motsi det noen, og arrester meg for at en faktisk _kan_ peke på noen, samtidig som at de andre fingrene på peker ned.)
   Ha en fin dag. 🙂

  134. Synes ikke dette er rasistisk i det hele tatt. Dette er desverre et problem vi har i dette samfunnet. Og jeg liker det overhode ikke. Man skal kunne gå kled som man vil uten og være redd for at et manne menneske skal komme og pelle på deg.
   Vi har alle rett til vår egen kropp. Det er ingen som skal ta fra oss den retten eller gjøre noe vi ikke vil. Uansett osen vi går kled.

  135. Innen 20 år går alle Norske jenter/kvinner tildekket. Jentene kommer gradvis til å dekke seg til mer og mer i frykt for å bli voldtatt. Merk mine ord.

  136. Mange teite svar her som ikke har noe med saken å gjøre
   Det er ikke greit at folk sier at du burde bli voldtatt uansett dei ikke fekk napp hos deg

  137. Problemet blir at den norske stat ikke skjønner at de av våre nyinnkommende landsmenn, med disse tankene, ikke har noen planer om å forandre på sin tankegang. Og det er dumt for det setter et dårlig lys på de som prøver å integrere seg i vårt land og vil lære våre regler og kulturer, men state er hoved problemet i dette, for di er ikke flinke nok til å sette grenser og å ta tak i disse sakene

  138. Jeg blir så sykt provosert av lese innlegget ditt. Altså, jeg føler med deg. Dette kommer bare til å bli verre og verre og det hjelper IKKE å godsnakke med de. Vi må bare bli beinharde og begynne å bevæpne oss. Fight fire with fire. Jeg var i lekeparken med ungene i dag og da kommer det siste tilskuddet mannlige innvandrere og henger i stativene. 6-7 stykker. Voksne folk. En ubehagelig opplevelse. Apestadiet kaller jeg dette. Jeg kommer til å ta med familien til et annet land med baller om noen år. Se på bilbrannene og økning i voldtekter og sjikane……det har begynt.
   May the force be with you all. Adios.

  139. Sånne folk kan bare dra til hvelvete. De ser på kvinne som en ting,vis det er slik har slike holdninger kan de bare dra der de kommer fra. De har ingenting å gjør her i Norge. Blir redd av sånne ekkle mann folk som ser ei jente høre fordi de går med bikini eller shorts osv.

  140. Tror ikke folk trenger å reagere så voldsomt på ordet rase, for norske gutter voldtar også, og ikke alle menn voldtar – vi vet det. Det som er forjævlig i utgangspunktet er at voldtekt blir brukt som en slags “trussel” mot henne fordi hun ikke ønsket å være sammen med dem. Og med å si “du fortjener å bli voldtatt” så sier de også at de VET at voldtekt er galt. Det er en holdningsendring som må til i samfunnet, og det er ikke Sylvi eller Erna som må gjøre noe med det, det er hele fellesskapet som må endre seg.

  141. Det er en liten prosent av innvandrerbefolkningen som faktisk mener dette, så er vel egentlig ikke noe å lage noe stort rabalder rundt? De som mener sånt er jo jævlige og det er vel de fleste enige i.

  142. Som en kurdisk jente som er livredd folk med dårlig kvinnesyn vil jeg bare si til alle etniske norske og de som føler de er norske: ta vare på dette landets verdier! Ikke la dere skremme av tilbakestående tankeganger. Vi må ALLTID stå imot trangsynte ideer og fortsette fremover, selv i frykt hvis vi må. Vi må lære disse nye menneskene at DETTE er friheten vi har og er stolt av og at vi aldri kommer til å gi slipp på den uansett hva. Fight for your rights, man trenger ikke vold for å være rebelsk, bare gjør akkurat det dere vil uansett hva.

  143. Alle mennesker på denne jorda er født nakne. Uansett hvor i verden vi blir født. Det ligger til kulturen vår å sole oss om sommeren. Med og uten bikini. For å holde på de fantastiske verdiene vi har her i landet, så må vi stå for det vi mener. Det å vise kroppen min, er en frihet. Tro, håp og kjærlighet ❤

  144. Hva faen har det å si hva dem er vant m hjemme/der dem kommer fra?? Dem er ikke der nå,dem er i vårt vakre land m verdens flotteste jenter/damer å med våre regler å våt kultur. Skal dem virkelig få bruke den “stakkars dem,de er ikke vant m våre frie regler å kultur å Hvordan damer går kledd” er det virkelig greit at dem slenger m leppa å snakker nedverdigende til våre jenter/damer å at dem da skal få slippe unna med voldtekt?? Nei!! Å vi lever da nå i 2017,ikke i 1817. Alle veit hva som er rett å galt uansett hvor man kommer fra. Å dem er like opplyst som oss,ikke tro noe annet. Når dem kommer hit,Hva er det første dem spør om? Mat? At det er trygt å godt her? Nei! Internett. Det er jo bare å ta det motsatt vei,dem forlanger å få gå som dem vil å bruke sine ting her i landet,da veit dem alt om regler å lover. Men når det gjelder våre lover å regler,”så veit dem ingenting”?? Nå må vi slutte å la den få fare avgårde å syns synd på dem. De sterke å de som veit å kan,dem er her. De svake voldtar ikke,de er ikke her. De er kjappe til å bruke ordet respekt å rasist,skal ikke det gjelde å for dem?? Skal ikke dem respektere oss å vårt? Hvis vi hadde dratt ned dit å gjort det dem Gjør her,hva hadde skjedd? Skutt på stedet. Nei folkens,vi kan ikke godta det her. Nå må vi stå opp for landet vårt å våre regler å vår kultur å våre fantastiske jenter/damer. Nok er nok for oss også.

  145. Det er ikke bra at du opplever å bli tilsnakket slik. Og det er ikke greit at holdningene finnes. Men vi skal ikke glemme at slike holdninger ikke er fremmede blandt nordmenn heller.
   Da jeg var ung (68-modell) fikk jeg beskjed av mine foreldre at jeg ikke måtte vise meg lettkledd ute. Dvs korte skjørt og bar mage. Og bikini brukte vi bare på stranda, ikke i parken! Vi skulle ikke ferdes i mørket alene og det var et vanlig spørsmål i en voldtektssak hvordan kvinnen gikk kledd. For det var altså en holdning om at kvinner ikke måtte kle seg eller te seg utfordrende, da kunne de ikke unngå å bli voldtatt (de ba om det…).
   Mine foreldre vokste opp i en verden der kvinner var hjemme, tok seg av hjem og barn og skulle være lekker og tilgjengelig for sin ektemann til enhver tid. Sånn var det i Norge frem til hippiene innvaderte oss på 70-tallet 🙂
   Det tar generasjoner å endre et tankesett. Det er krefter i Norge også som mener vi frigjorte kvinner i bikini burde skamme oss og komme oss hjem. Vi kan uansett ikke la oss styre av slike holdninger, men hva skal vi gjøre? Vi vil jo kjenne sol og vind på huden. Det er jo ikke alle som har en strand eller en hage å kle av seg på.
   Vi må kunne forvente at domstolene straffer den som krenker eller voldtar. Men når domstolene har samme holdning som mine foreldre hadde, hva gjør vi da?

  146. Innerst inne skulle du ønske de var norske, fordi det er skummelt å trekke inn rase? 🙂 Herregud. Så det hadde vært bedre hvis jeg og to norske kompiser overfalt deg fordi da kunne du skrike høyt om hvor fæle vi er?? Jeg hater folk som går rundt grøten og ikke tør i si hva de egentlig mener.
   Du ble nesten overfalt og voldtatt av tre utlendinger. Ja, utlendinger, ikke nordmenn. Det skjedde fordi veldig, veldig mange utlendinger ser på norske damer som et bytte. Det dere kaller normale klær, kaller de halvnaken. Og går du halvnaken offentlig så er det for dem en invitasjon, du ber om det.
   Men du får fortsette å håpe at det nordmenn neste gang. Du er så livredd for å kalt rasist at du behandler voldtekstmenn forskjellig avhengig av hvor de kommer fra! Norsk voldtekstsmann = forferdelig monster. Afghansk voldtekstmann = vet ikke helt jeg, kan jo ikke si noe for han er ikke norsk, vi får vel bar glemme det.
   Skjerp deg. Du er en del av problemet. Ikke beskytt sinnsyke tullinger fordi de ikke er norske.

  147. Hvis du blir angrepet av en araber, så er det ikke rasistisk å si at du ble angrepet av en araber. Jeg forstår ikke hva folk driver med nå om dagen, hva er dere redde for? Å bli kalt rasist? Hvis folk tror det er rasisme å påpeke at andre folkslag oppfører seg som ville dyr, så la de tro det. Det har ingenting med rasisme å gjøre.
   Det er rasistisk hvis du angriper noen kun fordi de er svarte. Det er ikke rasistisk å angripe en svart mann som oppfører seg som et dyr.
   Forresten, du er klar over at du har blitt utsatt for rasisme? De mennene oppførte seg slik mot deg fordi du er en hvit kvinne. Det er 100% rasitiskt men jeg er redd unge jenter ikke forstår at rasisme kan gå alle veier. Rasisme er ikke noe svarte mennesker blir utsatt for.

  148. Ansvaret ligger bla hos deg og mengder av andre som missbruker rasisme.
   Dette handler om en kultur som er fundamentalt forskjellig fra det du og jeg lever med og tror på. De verdier vi ønsker å leve med og etter, er nå i ferd med å bli fratatt oss.
   Et eksempel blandt mange og det vil ikke bli bedre. Uansett hva du eller andre måtte tro og mene. Det har heller ikke noe med rasisme eller nordmenn å gjøre.
   Dette er en kultur der du eller våre meninger aldri vil ha noen betydning eller mening.
   Et litt banalt eksempel.
   Du syns synd på noen kattunger og velger å ta dem med hjem, og siden du er svært godhjertet velger du å ta vare på alle hjemløse katter du møter.
   Den første tiden går dette veldig bra. Kattene har det godt og du føler du gjør en forskjell.
   Men etter som tiden går, blir de fler og fler. Du sliter med å holder huset i orden.
   Mye av dagene går med å holde orden, og du kan ikke lenger delta i sosialt liv som før.
   Når kattene blir mange nok, er det eneste du gjør. Mating, renhold og innkjøp av mat.
   Før eller siden mister du kontrollen og kattene som var så søt og trengte deg. Har nå tatt over huset, livet og ruinert deg. Du har mistet alt. Huset er fylt med avføring og kattedritt.
   Kommunen stenger huset og du står på gaten.

  149. Dette er en sykdom som europa lyder av pga. den liberale ideologien. Det er prisen til Merkel og co sin politikk som Norge bare følger etter. Man snakker om minoritet ditt og datt men i Norge så er nordmenn som er blitt minoritet. Dessverre jeg ser ikke for meg noe bra fremtid. Det spiller ingen rolle om det er blått eller rødt grønne regjering for de kommer jo med samme agenda. Folk er blitt gjernevasket alt fra multikulturaslisme, femisnisme osv..

  150. Ikke dra saken med syrerne inn i denne saken er du snill.. de ble ikke frifunnet fra en sak hvor de så en norsk jente i bikini som ba om det, de ble frifunnet fordi de var med en 13 år gammel jente som løy om alderen sin og som lurte de.. tre mnd etter å ha anmeldt disse guttene, anmeldte hun en annen for det samme, det forteller meg at denne jenta kanskje trenger litt hjelp og oppmerksomhet i livet sitt, ikke at syrerne ikke forstår vår kultur eller tror at norske jenter ber om det!

  151. Jeg ønsker å dele en erfaring; jeg er en jente på 25 år som var i ett forhold med en muslimsk mann i 5 år. Vi innledet ert forhold da jeg var 15 år, jeg var veldig forelsket i han og lykkelig da jeg fant ut at han følte det samme. Jeg var ung og jeg var naiv. Jeg så aldri kulturforskjellen som ett problem. Forholdet måtte holdes hemlig på grunn av hans religion og kultur. Han kunne ikke være bekjent av å være i ett forhold men en norsk jente. Vi møttes i hemlighet, ute i skogen og liknende. Slik pågikk det i ett år. Det var alltid på hans premisser, han slo opp med meg like før russetiden, for så å bli sammen med meg med en gang den var ferdig. MON tro hvorfor? Etter vi hadde vært sammen i ett år fant jeg ut han skulle gifte seg med ei fra sin egen kultur, ett arrangert ekteskap. Jeg var knust. Selv om han var forlovet og dro til Oslo for og møte denne kvinnen ville han fortsatt ha meg. Og han tok ikke nei for ett nei, han ville mase og mase for å få meg. “Baby please”, han virket desperat. Etter han hadde mast på meg i timesvis ga jeg opp, han fikk det som han ville. Jeg hadde ofte sex med han selv om jeg ikke egentlig ville, men jeg opplevde å bli presset og han tråkket over grensene mine. Hvis jeg sa nei ville han fortsette å mase og mase helt til han fikk viljen sin. Som offer for overgrep i barndommen hadde jeg fra før sv problemer med å sette grenser for meg selv, han bidro kun til å presse grensene mine mer og mer. En gang klarte han å overtale meg til å prøve analsex, han lovet å stoppe hvis jeg sa han skulle. Det gjorde helt forferdelig vondt, og jeg ba han stoppe. Men han fortsatte, selv om jeg ba han gi seg. Etterpå lå jeg på gulvet å gråt, han spurte meg “hvorfor gråter du?” Og virket irritert på meg. Det sier seg selv etter alt dette at følelsene mine for han sluknet og etterhvert ble de mer erstattet med forakt og avsky. Jeg ble værende i dette forholdet i 5 år, men de siste årene ønsket jeg meh bare vekk. Problemet var at han var veldig manipulerende og at han aldri kunne ta nei for nei. Grensene mine var så ødelsgt at det var vanskelig for meg å stå opp for meg selv “å si jeg vil ikke mer”. Han hadde også ett voldsomt temperament og jeg var nesten redd han, dette bidro også til at jeg ble værende i forholdet og ikke klarte å gjøre det slutt. Han var og veldig tydelig på hva som ville skje dersom jeg ble gravid, enten måtte jeg ta abort, ellers måtte jeg konvertere og vi måtte gifte oss. Altså ville jeg aldri bli akseptert i hans familie som en norsk ikke troende. Jeg klarte etter 5 år å bryte ut av dette forholdet og jeg har ikke angrer ett sekund! Å komme meg vekk fra denne mannen er det beste som noen gang har hendt meg og jeg minnes han med forakt. Etter denne erfaringen er jeg redd mine følelser og oppfatning av islam har endret seg og blitt negative. Jeg vet at jeg aldri vil være sammen med en muslimsk mann igjen. Dette kommer fra en jente som var aktiv innen antirasisme kampanjer o.l. Jeg er såklart fortsatt imot rasisme, men jeg har turbulente følelser relatert til islam og særlig muslimske menn. Jeg har aldri delt dette offentlig, det er kun en venninne som vet dette, ellers lever jeg med denne hemmeligheten. Jeg lever og med konsekvensene, sexlivet mitt er nesten ødelsgt siden jeg har blitt så mye presset og hatt sex når jeg egentlig ikke har hatt lyst, og det har gjort vondt. Dette gjør at jeg sjelden opplever å bli tent og jeg blir ikke våt, kroppen spenner seg og sex er ofte ubehagelig enda, selv om jeg er veldig forelsket i han jeg er sammen med nå. Publiserer dette som en advarsel til alle kvinner, særlig unge jenter som ønsker å tro det beste. Og viktigst av alt, ALDRI la deg presse til å ha sex når du ikke vill!!!!

  152. Utrolig bra skrevet om en problemstilling vi alle burde tenke både en og to ganger over før vi tar det videre til en debatt! Saklig og uhyre viktig i dagens samfunn!

  153. Spør du meg, så er svaret ganske enkelt. Hvis man har respekt for andre mennesker, så hadde denne situasjonen aldri skjedd. Det tror jeg de fleste skjønner, uansett hvilket land de kommer fra. Og hvis de respekterer vår nasjonalitet, så vil de også se fort at å voldta jenter fordi de viser hud, IKKE er greit, selvfølgelig!!!

  154. I nåken religioner mener de at om vi viser litt hud (for eksempel går i shorts), så mener de at vi er horer og at de da kan voldta oss. De som har denne troen tar den med til våres land som gjør at det har blitt et stort problem. jeg har også hørt fra mange at om du får øyekontakt så mener dem at de kan komme å voldta deg.

  155. Advarsel; den kommende teksten kan få hodet ditt til å ekslodere.
   Hvis en afrikaner kommer til Norge og voldtar noen, så blir han arrestert. Også blir han plassert på et luksushotell som vi kaller fengsel. Der får han mat og alt han trenger. Dette betaler vi for. Det er dette skatten vår går til, å sørge for at kriminelle monstre får det de trenger.
   I en normal verden, så hadde voldtektsmannen blitt kastet rett ut av landet med engang og blitt fratatt alle papirer. Svartelistet. Innreiseforbud på livstid. Enkelt. Men desverre så styres Norge av noen udugelige sekker med møkk som alle har hodet trykket godt opp i rumpa. Så vi betaler milliarder for å ta godt vare på kriminelle utlendinger.
   Prøv å forestill deg at du voskte opp i Somalia, et voldelig og korrupt toalett. Bryter du loven, blir du mest sannsynlig drept. Også kommer du til Norge og du bryter loven. Og du oppdager at straffen din er å bo på luksushotell. Fengselescellen din er 20 bedre enn hjemmet du hadde i Somalia. Ren luksus. Hvorfor skulle de være lovlydige? De blir jo belønnet hvis de bryter loven.

  156. synes alle her som kommer med bs skal fikse på faktaene sine før de kommenterer i det hele tatt. Ta så les Koranen før dere skal dømme eller si shit om religionen Islam. Alle mennesker er forskjellige og tenker annerledes, vennligst ikke dra alle under samme kam. Dritt lei av judgemental retards

  157. Endelig en som formulerer seg på vegne av alle ofrene våre.
   Flotte problematiseringer over at man per dags dato ikke har et lovlig middel til å stoppe galskapen, men bloggen inneholder problemstillinger som politikere og elite må svare på.
   Når Støre nå igjen går på nettet og på ny proklamerer at Norge må ta imot 10.000 flyktninger uten å nevne et ord om faremomenter ved det så er det fordi han har FEIL KJØNN. Der er ingen som truer ham med voldtekt av dem han vil ta inn …
   Denne bloggen sammen med halve den norske befolkningen må på egne vegne finne de rette politiske virkemidler og blåse opp problemstillingen slik at hele befolkningen ser og begriper trakkaseringen som der fortsatt ikke settes grenser for.
   Dagsnytt kl 11 idag melder om bevisstløs kvinne på Oslo havn etter grov voldtekt hvor politiet har sikret seg både fysiske spor og bevis og har opptak av hendelsen.
   Her skulle Støre vært offeret !
   Da hadde det blitt fart på oppgjøret.

  158. Syntes det er fint det er noen fra deres miljø som svarer her også i positiv rettning om att dette ikke er akseptabelt.Er for mye integrert svar her for det gjelder nok NORSKE også som ikke er integrert i behandlingen av andre mennesker.Saken er ikke akseptabel uansett hvem som komenterer jenter og Gutter på denne måten.

  159. Voldtekt er noe det må slåes hardt ned på uansett hvem som har utført gjerningen. Heldigvis så er det vel et fåtall av “våre nye landsmenn”, som utfører dette. De må straffes hardt og “tvangsbehandles”. Jeg mener det er plass til flere trossamfunn i Norge. Dere som er ateister,eller sosialister helt på venstre fløy, hvorfor er dere så flinke til å passe på at den norske kirken retter seg fort etter alle fornyelser, f.eks ekteskap i kirken mellom to menn osv. ( Jeg har ikke noe imot dette). Hvorfor gjør dere ikke det samme mot de andre trossamfunn. Er det kanskje rasisme?? eller feighet. Jeg er nok ingen kirkegjenger eller medlem av noen andre trossamfunn, men har som mange andre min tro og mening.Til dere som synes dette med tro er tull, hva gjør dere? Dere mekder dere ut i hopevis ut av kirken,noe som svekker kirken og styrker Islam i Norge, som dere jo er så redde for. Innvandring, Religioner. Regler mine damer og herrer. Politikerne er mer opptatt av og skjelle ut hverandre enn å få orden på regelverk for innvandring, som kommer alle til gode. Men slå beinhardt ned på voldtekt, uansett farge! Amen!!!

  160. Ifølge politi mesteren I oslo er 98% av kriminalitet og voldtekt utført av disse innvandrene. Det er til å bli dårlig av,samtidig har vi hjernevasket nordmenn som syntes dette er helt greit. Og værre vil det bli,folkets trygghet er ikke første prioritet.:(

  161. Etter min mening fortjener ikke et eneste menneske å bli voldtatt. Uansett kjønn, rase, identitet, bakgrunn, farge.

  162. Blir sint av at folk generelt uavhengig på hvor de kommerfra, språk eller hudfarge.
   Husker selv når jeg var ute og kjørtebil (2år siden ca) så kom det to stk ut fra en fullstappet opel zafira, høye, tynne, menn, utelandske bakgrunn, sikker på min alder eller eldre 21år + og jeg vsite ikke hvem de var, så jeg låste dørene (noe jeg alltid gjør når jeg er alene i bil). Så kom de begge bort og en på fører siden og han ene gikk på passasjer siden, han ene spørte om jeg ville være venn med dem og at jeg burde låse opp for å kunne sette seg inni, jeg sa nei og at jeg måtte kjøre. Jeg kjørte og de sprintet inn i zafiraen, jeg som skulle hjem så at de følgte etter så jeg måtte kjøre omveier og smale veier etc. Har aldri vært så rett i hele mitt liv, tørte ikke å parkere bilen å går fra den. Har ikke sett bilen eller personene siden den dagen! merklig spør du meg

  163. Er utrolig enig og er utorlig tøft gjort av deg å ta det opp! Er ingen vits i å høre på hatet, har opplevd det selv og synes det er utrolig ekkelt. Dette er et meget relevant tema som folk tolker som tabu, men det blir bare verre og verre.

  164. Hei Martine la meg finne det mannfolka som skreiv kommentarene til deg så jeg kan lære dem en dose med medisiner

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg