Det kribler i magen

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Wow som jeg elsker Norge på dager som idag. Finnes det egentlig noe bedre enn norsk sommer, varme, grill og lek? Til tross for en digg sommerdag, så føles det faktisk ut som om denne dagen har vart i all evighet. Det er utrolig hva man rekker når man står opp om morran, hehehe. Dagen startet hos TV 2 og endte akkurat opp i sengen til bestemoren til bestekompisen til C, yes, du hørte rett. Jeg dro videre på jobb rett etter innslaget på TV 2 i dag morges, og rakk det på håret. Jeg jobbet til 17, og hev meg rundt for å rekke litt burgere, sol og volleyball etter jobb og litt ærender, før jeg nå total kollapset her jeg ligger nå. Jeg skal opp veldig tidlig i morgen også, og det er grunnen til at C og jeg sover hos bestemoren til Tobias. C sov der i går også, og det er rett og slett for å få alt til å gå opp disse dagene når han trener, jeg jobber masse og ting skjer. Vi er jo teoretisk sett hjemløse nå, så sånn får det bare bli. I morgen ettermiddag turer vi til Skien og blir der noen dager, før jeg må hjem å jobbe litt til. 

MEN SÅ…. Er det litt ferie! Jeg gleder meg så enormt. Jeg kjenner faktisk at det kribler i magen bare av å tenke på det. AAAAH. 

Er det en ting jeg er sikkelig nedfor for, så er det at jeg ikke får gått i PRIDE-paraden i morgen. Det skulle jeg veldig gjerne gjort, men man kan vel ikke få med seg alt. Jeg håper de som får deltatt får en fantastisk dag, fylt av sol, varme, kjærlighet og glede. Det ser ut som været skal være på riktig side i morgen og det sier vel sitt. 

Det føles nesten grusomt ut å legge seg nå som været er så fantastisk, men jeg vet at morgendagen også blir lang og kroppen skriker litt akkurat nå. Jeg kan garantere at jeg ikke skal legge meg så tidlig i morgen! Jeg håper dere nyter fredagen uansett hvor dere er og hva dere gjør.

// Marty

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *