Jeg er så spent!

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Endelig har det vært en sommerdag her nede i Norrköping! Det er tredje dagen vi har vært her nå, og de andre dagene har jeg fryst sikkelig. Det har nesten vært sånn at jeg har måtte gått for å kjøpe meg noen varmere klær! Vi turer hjemover i morgen, og da står det litt jobb på agendaen før jeg endelig skal få reist til Spania. Jeg gleder meg SÅÅ masse. Jeg sikler på alle som sender snap av hvor digg de har det, og jeg kjenner faktisk jeg lengter etter ro, varme og kvelder jeg kan legge meg uten å tenke over hva jeg skal i morgen. 

Før vi reiser hjem i morgen skal vi se på en leilighet som vi muligens skal flytte inn i, og jeg er så vanvittig spent. Vi har bodd i en leilighet som tilhører laget til C disse dagene, og det har vært ganske så stusselig. Den er stor og har alt vi egentlig trenger, men den er veldig gammel, og vi har ikke hatt noen ting her. Det har til og med ikke vært lys her, hehe. Sa noen glamlife? Det var krise på søndag, for vi kom såpass sent at alt hadde stengt og vi hadde blant annet ikke dopapir. Heldigvis hadde vi en tørkerull liggende i bilen. Hahaha. Jeg kunne fint bodd i den leiligheten vi er i nå, men ville nok malt noen strøk først. Jeg krysser fingrene for at leiligheten i morgen duger, og jeg må jo ha i bakhodet at det i utgangspunktet er én sesong og at det dermed er ganske midlertidig. Jeg er sååå spent.


Denne restauranten var SYKT kul og hadde masse digg mat, jeg tror absolutt at det vil bli en av mine favorittrestauranter…
 

Nå skal vi se videre på Orange Is the New Black før vi skal legge oss og lade opp til en lang tur hjem i morgen! 

xxx

// Marty 

 

1 kommentar

1 thought on “Jeg er så spent!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *