Sponset behandling


 

Jeg har den siste tiden bare blitt mørkere og mørkere i håret. Jeg har alt for lenge bare satt håret opp i en dott, rett og slett fordi jeg har vært så ukomfortabel med mitt visne, grå og kjipe hår. For to år siden klipte jeg håret mitt kort, og jeg digget det! Jeg klipte det kortere igjen i januar, men følte meg ikke like komfortabel med det som første gangen. Det er fullt mulig at det var fordi jeg så haugevis av bilder av mitt gamle, lange og tjukke hår, men jeg bestemte meg fort for at jeg skulle la det vokse ut igjen. Jeg er på god vei nå, og nå er det bedre enn på lenge. Men det har vært så tungt, kjedelig og rart, så jeg bestemte meg for at jeg var nødt til å gjøre noe med det for å få en liten selvtillitsboost. Jeg dro derfor til Lise som alltid fikser håret mitt på Centrum Frisør Nesodden, og dro derfra like fornøyd som alltid. Forskjellen er at vi nå denne gangen kun gjorde håret lysere og tynnet det ut litt, og jeg er så fornøyd! For min del er det å fikse håret en hverdagsluksus, og det har faktisk ganske mye å si på hvordan man føler seg! 

Centrum Frisør Nesodden søker forresten frisører, så hvis du er en dyktig frisør/lærling, som trenger et godt og spennende miljø å utvikle deg i anbefaler jeg å ta kontakt med de! 


 

Jeg er veldig fornøyd med å være ordentlig blond igjen, og gleder meg til litt sol og varme nå, for ikke å snakke om litt farge på kroppen! 

// Marty
 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *