Hemmeligheten bak Paradise Hotel

Gjesteinnlegg av Grunde

Paradise er i full gang og jeg har måttet forlate hotellet for andre gang… Det spilles hardt der inne og det skjer mye i kulissene. Visste du egentlig dette om Paradise Hotel?

1) Èn uke på Paradise er aldri syv dager. Helg eksisterer ikke på Paradise, og uken er like lang som man ser på TV.

2) Vi blir vekt hver morgen. Det ser kanskje ut som om vi sover til vi våkner? Vel, vi blir vekt en liten stund før frokost så vi kan gjøre oss klare.

3) Vi får alt vi trenger. Alt fra smertestillende til mat, er hele tiden tilgjengelig. Jeg slet med betennelse i en albue og skulder der nede, og fikk betennelsesdempende for det.

4) Ble noen av oss for fulle, ble baren stengt! Vi måtte alltid være klar for opptak dagen derpå og fikk ikke ta så mye drikke som vi ville.

5) Det er SINNSYKT mye venting i en sånn produksjon. Opptak gjøres flere ganger og en parsermoni kan ta en god stund. Vi får ikke lov til å snakke taktikk utenfor kameraet, fordi de at dere skal få med dere hvis viktige ting blir sagt.

6) Lunsj og middag var ofte på samme tidspunkt hver dag. Alle måtte være med å spise uansett hva det skulle være. Det satt også alltid en deltakeransvarlig med oss når vi spiste. Det var som regel alltid en “sammen” med oss. Og passer på at det ikke blir snakket taktikk.

7) Selvom det ofte ser ut som det er på musikk under hver fest, så var det ofte slik at musikken ble slått av for å ikke ødelegge for hva som ble sagt. Begynte noen å snakke mens det var musikk ble det slått av til det var stille. Men vi kunne synge med så mye vi ville (#Starboy) Vi visste at det som regel alltid var fester på mandager og tirsdager.

8) Det var ganske strengt når vi skulle snakke taktikk. Det var aldri lov til å hviske skulle man si noe så måtte man si det. Taktikk under fest måtte tas på rommene hvis det var musikk.

9) Det er ikke lov til å hviske eller snakke utydelig. Det skjer ofte at man må si ting på nytt, samtidig lærer man seg det ganske fort.

10) Hva som sies på sync (når vi sitter alene på skjermen og snakker) er hemmelig ovenfor de andre deltakerne! Vi får ikke lov til å dele det med de andre. 

Jeg takker for meg i denne omgang, men lover at det ikke er det siste dere ser av meg!

// Grunde

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg