Det har tikket inn spørsmål til spørsmålsrunden min i hytt og pine! Jeg har valgt å dele opp i flere runder og har kopiert spørsmålene direkte. 
 

Have fun: 
 

1. Hvor høy er du?

– Jeg er 179, men lyver alltid på meg en centimeter.

2. Har du noen kjæledyr?

– Jeg har to katter, som heter Pondus & Beate (Ja, der er oppkalt etter tegneserien Pondus). De bor hjemme hos mamma og pappa 🙂

3. Hei, jeg liker bloggen din. Hvor har du kjøpt leopard jakken din? Lurer også på hvor du henter klesinspirasjonen din fra. Hilsen meg!

– TUSEN TAKK <3 Den jakken er fra Bik Bok, og er muligens tidenes kupp…… Jeg betalte 99,-!!! Den er dessverre biiiittelitt liten, men er innafor. Jeg elsker å skrolle nedover diverse inspirasjons-kontoer på Instagram og følger haugevis av mote-profiler. 

4. Kjøpte du guccibeltet selv?

– Nei, det var jeg så heldig å få i julegave!

5. HEi! Skal Christian spille i Norge neste år eller i utlandet?

– Dette spørsmålet måtte bare komme. Ryktene går og la oss si det sånn at mye er rykter:)

6. Ser du har veldig god kontakt med søsteren din. Har du noen tips til hvordan man klarer å ha god kontakt med søsknene sine? Og hvor mange har du?

– Jeg digger søsteren min Pernille. Hun er så ekte, alltid glad og alltid positiv. For en jente! Det er lett å opprettholde kontakten med Pernille, for vi har det alltid hyggelig og kan alltid prate om noe. Noe av det beste med hun er vel at jeg ikke alltid må prate… Jeg har også en storebror også som heter Trond Marius. Han er født i 1995 og bor i Oslo med samboeren sin! Han har akkurat vært i Thailand og jeg er super sjalu….
Mitt beste tips er å prøve og ta kontakt, mange opplever at man vokser fra hverandre og finner nye interesser. Samtidig har man alltid noe til felles og kan alltids ha noe å prate om. Vær tålmodig og aksepter at man er forskjellig – Selv om man er søsken! 

7. Hvilken blogger i Norge er din favoritt? Hvor henter du inspirasjonen din fra?

– Godt spørsmål! Det er ingen bloggere jeg leser hver dag. Men det er flere norske jeg titter innom fra tid til annen. Liker veldig godt bloggerne som poster antrekksbilder, selv om de kanskje ikke er så kjente. Det finnes SÅ mange andre dyktige bloggere som ikke er på topplisten. 

8. Hvor lenge har du kjent Grunde?

– Hmm… 2 år? Jeg har visst hvem han er lenge, men vi har vært veeeldig gode venner i rundt 2 år nå.

9. Hvilken butikk er din favoritt?

– Godt spørsmål! Elsker å variere. Elsker å mixe dyrt og billig, så jeg har egentlig ingen favoritt.. Handler mye på Day Birger et Mikkelsen!

10. Hvordan ser en vanlig hverdag ut for deg?

– Jeg står opp.

– Drar og trener.

– Poster ett innlegg.

– Drar i et møte.

– Poster et innlegg.

– Svarer på diverse og farter rundt.

– Kommer hjem og lager middag.

– Jobber.

– Ser en serie!

Okei, veldig grove trekk. Hverdagen min er forskjellig fra dag til dag og det er det jeg ELSKER! Tenkte å lage et eget innlegg om dette en dag.

 

// Marty

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *