Hei dere.

I går postet jeg et innlegg angående presset rundt merkevesker. Du kan lese det HER. I den forbindelse poserte jeg med min uekte Louis Vuitton. Tidligere idag fikk jeg tilsendt en link av en jente som jeg dessverre ikke klarer å finne igjen. Linken inneholdt masse informasjon om det svarte markedet og om produksjonen av slike vesker. Gjett om jeg lærte noe! 

Jeg har tidligere aldri vært bevisst på dette, men produksjonen av slike vesker er grusom. Tidligere har ønsket mitt om å eie slike vesker vært det eneste som har stått i fokus, men med informasjon som at inntektene til disse veskene blant annet går til terrorisme, menneskehandel og prostitusjon har jeg besluttet å ALDRI kjøpe en igjen. Jeg er så takknemlig for at jeg har blitt opplyst om dette, og kjenner at samvittigheten svir. Behovet for å eie en dyr merkeveske burde ikke være så stort at man ønsker å støtte den sorte markedet – Det burde heller være en grunn til å boikotte det. 

Jeg skal sannelig se ett par dokumentarer til og bli en liten ekspert på dette. 

Anbefaler deg å gjøre det samme!

// Marty 

7 kommentarer

7 thoughts on “Lærepenge

  1. tror desverre det er mer illegalt forbindet med uekte vesker, da de selger til en høy pris (som en ekte) og pengene går til det du skriver ovenfor..

  2. Eksempel:
    Kjøpte ok bukse,original,på lokalmarked i Nord-Kambodsja (hvor de produseres) -pris US$ 5,-
    Den samme buksa i nabobutikken,Polen kr 3.500,-
    Så disse motehysteriene er direkte lureri og svindel…

  3. I tillegg til det som allerede er nevnt når du kjøper en fake veske skal du vite at når du kjøper fake vesker/solbriller hva det måtte være, hvor den fake varen skal forestille en orginal er du også med på å rive ned en merkevare mennesker har jobbe hard for å bygge opp. Man stjeler designet til andre for en billigere pris og rett og slett ødelegger merket. Glad for at du ble opplyst om litt forskjellig når du postet det andre innlegget ditt, og sprer ordet videre til andre som kanskje ikke vet det. Har alltid vært motstander av fake varer av grunnene som du nevnte i dette innlegget og det jeg nevnte i tillegg nå. Ha en fin dag!

  4. Jeg er så glad nå! Jeg er en av de som kommenterte ang. det i det opprinnelige innlegget! Digger deg enda mer nå <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *