For 2 år siden

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Hey yoou.

For et fantastisk vær! Jeg stråler og er super fornøyd. C og jeg har 2 års jubileum idag, og jeg har lenge vurdert om jeg skal la være å si det i og med at han sjeldent dukker opp på bloggen. Samtidig er jo han en så stor del av livet mitt at jeg nesten føle at det ville blitt unaturlig å ikke si det. Jeg vet at det er flere som har lurt på hvorfor jeg ikke deler mer som handler om han og meg, hvem han er og hva han gjør.

Først og fremst så er vi to forskjellige individer, med hvert vårt liv. Bloggen er en stor del av mitt liv, og han får selv velge om han ønsker å ta del i den eller ikke. Han er en stor del av hverdagen og av hva jeg gjør, men noe mer enn det ser jeg ikke at er relevant. C har aldri sagt at han ikke ønsker å ta del i bloggen, det har bare blitt et naturlig skille. Han har sin karriere, og hva jeg gjør og mener skal ikke påvirke hans jobb. 

Christian er så dedikert og dyktig, og jeg støtter han i alt han gjør. Han gjør det samme med meg, men det betyr ikke at jeg behøver å inkludere han noe mer i bloggen enn nødvendig for at dere skal kjenne meg. Han tar del i avgjørelser, leser, deler og pusher meg, men hva han gjør, hva vi diskuterer om, hvor ofte vi gjør ditt og datt føler jeg at han skal få slippe. Christian er voksen, og bestemmer ting selv sammenliknet med et barn som blir utsatt for det samme. Jeg har valgt å dele mye av livet mitt og mine tanker, og det trenger ikke gå på andre sin bekostning. Jeg setter enormt stor pris på han og tror faktisk ikke jeg hadde turt dette uten han. 

Nå gleder jeg meg til pizzadate i kveld, og til dagene og årene sammen med verdens bestevenn og kjæreste. 

xoxo

Fin da eller?!?!?!?!

// Marty 

 

2 kommentarer

2 thoughts on “For 2 år siden

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *