Hei alle! Jeg håper mandagen har startet bra og at dere har det fint. Jeg ble holdt våken med verdens lengste ishockeykamp i natt, og det kjennes haha! Vel, sånn er det vel. Været er ikke så altfor tiltalende ute og det er som om det ikke klarer å bestemme seg for om det skal snø eller regne… Akkurat nå sitter jeg og jobber og skal gjøre det resten av dagen. I kveld er det premiere på Paradise Hotel, og jeg er invitert med av Grunde. Det eneste problemet er at jeg i utgangspunktet ikke er gammel nok, så det er sikkelig kjipt. Men jeg krysser fingrene for at det går fint, jeg er jo ikke der for å drikke akkurat. 

♥ Ukens tanke: I uken som gikk har jeg jobbet med å være positiv. Det er lange dager, mye som skjer og jeg merker at med feil innstilling så går det skeis. Jeg har derfor fokusert på å puste, før jeg reagerer, haha. Jeg har også tenkt mye på å spise riktig og nok mat, noe jeg ofte er dårlig på når det skjer mye!

♥ Ukens hyggeligste: Søs hadde bursdag på fredag, og det var veldig hyggelig å tilbringe dagen med henne. Hun blir så glad for ALT, og humøret hennes smitter så lett over på meg.

♥ Ukens måltid: Det må ha vært gårsdagens middag. Vi spiste en stor steik, ris, saus og grønnsaker. Det var såå deilig. Litt flaut at det ikke ble spist før klokken ti, når C var ferdig på kamp….. Menmen! 

♥ Ukens favorittantrekk: 

Aaaabsolutt dette. Fargerikt & behagelig!

♥ Ukens frustrasjon: Heheheheh, det har vært mange hockeykamper og jeg engasjerer meg enormt. Tror faktisk jeg har sovet litt dårligere på grunn av det, haha… Men! Jeg har tenkt mye på dette med russesangene, og syntes det er rart at noen forsvarer de, og ikke ser alvoret i de. Jeg kjøper liksom ikke argumentene om at det “bare er en sang”. For min del snakker ikke jeg om bare en sang, for dette har pågått i åresvis. Det er mulig jeg er kjedelig, men jeg klarer ikke se poenget og festlighetene med det. 

♥ Ukens sang: C har sett på Petter Uteligger når de er på tur, og har hele uken gått å sunget på “Livet mitt er helt problemfritt”, siden en av deltakerne sang den sangen der. FOR en munter sang, haha! 

Jeg håper dere får en finfin ny uke! 

Xoxo

// Marty

2 kommentarer

2 thoughts on “Uken som gikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *