Et av årets mest leste

Categories Hverdagskaos 🏃🏼‍♀️

Okei, hvilken dag er det? Desember har jo virkelig bare FLYDD av gårde. Jeg gleder meg som en liten unge til julaften, og jeg kjenner at det kribler i magen. Akkurat nå sitter jeg og jobber fra ett av mine favorittsteder, nemlig sofaen i Skien hjemme hos C sin familie. Jeg skal ture hjemover i morgen og jobbe helt frem til julaften. Jeg tror jeg er ferdig med alt som må gjøres til jul, men jeg er litt stresset i og med at den ene gaven ikke har kommet enda….. Men, men. Jeg har purret opp, men enda ikke fått noe svar så jeg får bare ha is i magen litt til. I dag har jeg jobbet en del med saken som kommer i VG om noen dager, og jeg tror det blir så vanvittig bra. Jeg gleder meg nesten mer til det enn til julaften, haha! Jeg har også fått forespørsel om noe annet morsomt idag, som jeg lover å dele så fort som mulig. 

Nå har jeg tatt på meg joggebuksen, skal snart bake pepperkaker og legge vekk mobilen. LANGT bort. Kroppen skriker etter litt fri nå, så jeg tror det er lurt å ta litt hensyn. Eller, jeg syntes egentlig ikke det – Men C syntes det, og det er vel greit å høre på han av og til også. 

I dag delte Side2 “kjære pappa, jeg er lei av å tørke datteren din sitt spy” og skrev at det er ett av årets mest leste innlegg – WOOOOW. Det er jo helt rått. Tusen takk!


 

// Marty. 

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *