Ukens mat: Okei, det er kanskje veldig spesielt. MEN! Is og krumkaker. Yes. Det er så sinnsykt godt, og jeg har allerede bestilt det som dessert på julaften…

♥ Ukens tanke: Jeg har tenkt mye på hvor heldige vi er. Hvor priviligerte vi er som har varme, trygghet og mat rundt oss. For meg er julen veldig nær og det er ofte mange følelser som blir satt i gang. Jeg postet innlegget “Behøver du en julegave” i går, og har fått enorm respons fra mennesker landet over. Jeg er rørt og faktisk ganske takknemlig for at det er så mange som helt ærlig tør å si at de syntes ting er litt tøft, at det ikke går helt rundt og at de gruer seg til jul. Jeg er lei av bildet vi har på at julen, og at alt er en klisje. Vi glemmer hva den egentlig handler om. Jeg holder på å pakke gaver som en gal nå, og det er SÅ hyggelig. 

Ukens øyeblikk: Det må ha vært når Christian kom hjem fra Tyskland. Det var som om jeg ble mye lettere og at en haug av bekymringer slapp.

Ukens serie: Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har sett et minutt på TV forrige uke. Jeg fikk sett litt av Fleksnes i går kveld, så jeg tror sannelig det er Fleksnes som blir ukens serie. Digger det! 

Ukens sang: “It´s Beginning To look A Lot Like Christmas” – Michael Bublé får ALLTID meg i julestemning. 

Ukens hendelser: Forrige uke var kaotisk, hektisk og jeg fløy rundt konstant. Men! Jeg digger det. Jeg føler at det er en bra ting at det skjer mye, og jeg føler en slags god følelse rundt det til tross for at kroppen ofte blir veldig sliten. Jeg husker så vidt hva jeg gjorde de forskjellige dagene!

Ukens snapchatbilder: 

Snapchat: Martinehalvs

♥ Ukens sitat: “Det er ikke bare bare å komme tilbake når man har drømt seg bort for alltid” – @Selvforvikling

 

// Marty. 

 

 

1 kommentar

1 thought on “Uken som gikk

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *