________________________________________

Blazer: La Redoute
Hettegenser: Gina Tricot
Bukse: Floyd
Sko: For flaut 
Veske: Day Birger et Mikkelsen 
Øredobber: Gave 

________________________

 

Statusoppdatering. Nå er jeg på vei hjem, spiser sjokoladecorassaint og beundrer kjæresteparet foran meg som råkliner, kontinuerlig. Vel, egentlig er jeg bare sjalu. C er fortsatt i Tyskland og jeg savner han. Men sånn er det. Dagen idag har vært hektisk. Jeg har vært i noen møter idag, og spesielt det ene var kjempe spennende. Jeg kjenner det kribler i magen bare av å tenke på det – HURRA. Når jeg kommer hjem skal jeg rett på julekonsert med familien og jeg gleder meg masse! Jeg har ikke fått ordentlig julestemning enda, så jeg håper jeg får det i kveld. Mamma har satt opp juletre og jeg gleder meg til å pynte det. 

Men en helt annen ting! Det har vært speilglatt overalt i Oslo idag og jeg tror jeg har sett typ fem stykker falle. Det som forundrer meg er at det er så mange som bare går rett forbi. Det er som om folk ikke enser, eller vil ense at noen andre faller og får vondt. Altså? Jeg vet med meg selv at det er flaut å falle, og at jeg helst vil at ingen skal se det, men det er jo klart noen ser det – og hvorfor i alle dager spør vi ikke om det går bra? FOLK. 

Jeg håper dere har hatt en kanon dag, det har hvert fall jeg! Jeg har også gjort et intervju med KK som jeg gleder meg til å dele med dere. 

Xoxo. 

// Marty. 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *