I dag skjer det!

Categories Tanker 💭

I dag braker Top Model sirkuset i gang. Jeg kan innrømme at jeg er vanvittig spent, og at jeg lurer på hvordan mottagelsen vil bli. For min del, så har dette føltes som en hemmelighet i all evighet, nesten som om hele opplevelsen ikke har eksistert og at alt er uvirkelig. Jeg er spent på hvordan jeg vil fremstå på TV denne gangen, hvordan oppfattelsen av mine vurderinger og handlinger vil bli og hvordan konseptet vil selge inn hos seerne. Jeg falt som kjent for konseptet, og for min del er konseptet det som er viktig. Det er ikke “curves” konseptet som er det som nødvendigvis er det viktige for meg her, men fokuset på det sunne, friske og aksepten for kropp og selvbilde. Aksepten for flere farger og fasonger – aksepten for det normale, det vanlige. 

Det å spille inn TV er helt annerledes enn det ser ut som når det vises på skjermen. Absolutt alt tar MYE lenger tid enn man i det hele tatt kan forestille seg. Jeg og resten av jentene har jo fått en smakebit på hvordan det blir i og med at vi har fått se de to første episodene, og for min del føles det som sagt uvirkelig. Det føles uvirkelig å ha vært der, tatt en del og at jeg i det hele tatt kjenner de andre jentene. Ting som har blitt sagt og gjort der inne føles helt annerledes når man ser på det i etterkant, og det hender man nesten får litt sjokk over hvordan ting egentlig er. Nå i etterkant føles det som om det er en evighet siden innspillingen foregikk!

Det å komme hjem fra innspilling var veldig rart, og nesten litt tøft. Eller ikke nesten. Det var tøft. Man venner seg fort til å ha kameraer rundt hele tiden, når du prater, spiser, trener, ler og gråter. Når jeg kom hjem var jeg plutselig alene, og følelsen av å ikke alltid ha noen hakk i hel var ganske rar. Jeg følte jeg var i en egen liten boble, og at de rundt meg ikke helt forsto meg. Ironisk nok! Jeg hadde heldigvis de andre jentene rundt som jeg kunne prate med, men det å plutselig skulle være tilbake i en vanlig hverdag ble nesten kunstig for meg. Jeg tror alle følelsene kom, og av og til dukker opp på grunnlag av at opplevelsen har vært unik, spesiell og vanvittig lærerik! Jeg krysser fingrene for at alt går som jeg håper, at dette kan være med på å revolusjonere og skape nye forbilder og idealer. 

Episodene vil gå 21.30 på FEM hver tirsdag og torsdag! 

 

– Marty

 

0 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *