Barcelona tiiips

Categories Blogg

Hei dere!

Jeg var jo i Barcelona i helgen, noe som var helt supert. Ironisk nok så var det mye finere vær hver hjemme enn det der var i Barcelona, men hallo! Barcelona er Barcelona. Jeg forelsket meg jo litt i denne byen, og det jeg likte så godt er kombinasjonen der nede, stemningen og menneskene. 

Sol og shopping:

Barcelona byr på både sol, bading og shopping, noe jeg forelsket meg i med en eneste gang. Barcelona er jo ikke den eneste byen som har dette å tilby, men Barcelona er virkelig god på begge områder. 

Camp Nou: 

Nå fikk dessverre ikke vi sett fotballkamp der nede, men vi tok allikevel buss til Camp Nou for å få sett den digre stadioen. Altså, fotballinterissert eller ei – Camp Nou er verdt turen. 

Turistbusser:

Jeg er så glad for at vi tok disse bussene! Barcelona er stort og det er klart at det er gøy å kun gå i sentrum, men for å oppleve litt mer og faktisk får med seg både Barcelonas historie, men også den vakre byen som faktisk har mye mer å tilby en en stor handlegate! Disse bussene heter Hop on Hop off, og er busser man kan hoppe på og av der man ønsker å se litt nærmere. Jeg var faktisk ikke klar over at vi hadde slike busser i Oslo, så kanskje jeg må prøve det en dag? 

Katedralen:

Vi fikk dessverre ikke tid til å få et ordentelig inntrykk av Katedralen i Barcelona, men vi så den og den er vanvittig flott. Hvis jeg skal tilbake til Barcelona, så skal denne stå høyt oppe på lista over hva jeg må få enda bedre med meg. 

La Rambla:

La Rambla tilbyr alt. Den er 1,2 km land og strekker seg fra Plaza Cataluntya og ned til Columbusstatuen ved Port Vell. Jeg tror det er vanskelig å unngå La Rambla når du er i Barcelona, i og med at den er så sentral. I denne gaten ser du alt fra gatekunstnere, flotte bygninger og ikke minst butikker. 

Barcelona har mye mer å tilby, og jeg håper jeg kan få muligheten til å besøke byen igjen i nærmeste tid. Jeg mener byen er absolutt verdt det og et spennende reisemål. Jeg og Christian koste oss hvertfall gløgg i hjel! 

 

 

– Marty

1 kommentar

1 thought on “Barcelona tiiips

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *