Rundtur i Barcelona

Categories Blogg

Hola amigos! 

For en fin dag vi hadde her nede i Barcelona i går. Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg har hatt det så morro! Vi sto opp og spiste frokost på en super koselig restaurant rett rundt hjørnet på hotellet før vi ruslet litt rundt på La Rambla, gikk innom noen butikker og tittet rundt. 

Vi har blitt tipset om å ta noe som heter Hop on Hop off bussene her nede. Det er busser som går forskjellige ruter som man kan velge, og da hopper man på bussen og får se MAASSE av Barcelona. Vi gjorde dette i går og det var sikkelig gøy! Vi fikk se masse av byen, og da skjønte jeg hva folk mener med at byen er helt fantastisk. Dette tok faktisk nesten hele dagen, for vi hoppet jo av her og der, og når vi kom tilbake kom vi på at vi faktisk hadde glemt å spise lunsj. Da var det rett inn på nærmeste pizzaresturant for å si det sånn, før vi måtte ha en timeout fra alle inntrykkene inne på hotellrommet. Vi avsluttet dagen i går nede ved stranden på en sjøresturant som var sikkelig lokal og koselig, og klokken ble en del. Resturanten vi var på i går kveld lå rett ved siden av Barcelonas største nattklubber, og jeg var helt sjokkert over alle tilbudene man fikk med både det ene og det andre der, jøsses. Men morsomt var det hvertfall uansett! 
Idag er siste hele dagen så nå skal vi komme oss ut og oppleve enda mer av denne kule byen! Vi har ikke bestemt oss for hva vi skal helt idag, men vi har fortsatt bussbilletter så kanskje vi skal hoppe på en annen rute? Vi har hvertfall bestemt at vi skal spise middag på Hard Rock Cafe i kveld! 
 
Jeg håper dere får en super lørdag <3 

– Marty 

1 kommentar

1 thought on “Rundtur i Barcelona

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *