Kjære pappa, jeg vet jeg er din lille prinsesse

Categories Blogg

Kjære pappa, jeg vet jeg er din lille prinsesse. Jeg vet du var stolt av meg, når jeg danset i kjolene du kjøpte med fra både Paris og Praha. Jeg vet du var stolt av meg når jeg scorte mitt første mål, du skrøt jo at jeg var laget av stål. Jeg vet du er stolt av meg når du skryter på jobben, om hvor dyktig jeg er, i både biologi og fysikk – og for at jeg enda ikke har gjort som mamma, og blitt litt for tykk. 
Pappa, du har en fin jobb du, og den gir oss mat på bordet, Mercedes og fine gaver når jeg fyller år. Men pappa, jeg vil ikke sitte på skolebenken og få seksere i alle fag – og jeg blåser i om toget mitt går. For jeg liker ikke jobbe sånn som deg pappa, dag etter dag. Pappa, jeg syntes du er snill mot meg, når du spanderer privatskole og ekstratimer. Men pappa, jeg lurer litt på hvorfor du ikke spanderer en tur på deg selv, i Merchedesen for å komme og se meg spille kamp, uten noen sure miner? Jeg vet du er hektisk pappa, og at du gjør så godt du kan. Jeg vet du fortjener å hvile pappa, med både golf og en dram. Jeg vet du syntes jeg fortjener den nye jakken pappa, den som er øverst på ønskelisten, men jeg vet ikke om den frister – når jeg må få sekser på alle prøver og kommende lister. Jeg gleder meg til både Mexico, Dubai og New York pappa, klart jeg gjør. Men vi har jo vært der, ti ganger før. Pappa, jeg hater når du skryter av meg, og forventer at jeg skal prestere og ligne på deg. Jeg vet jeg har arvet både nesen og haken, men nei pappa, jeg ligner ikke på resten – og hvertfall ikke den effektive baken. Kjære pappa, jobben din er fin, men jeg ønsker ikke at den skal bli min. Jeg vil lære pappa, om helt andre ting, jeg beklager – men jeg ønsker ikke å lære meg å sy sting. 

Jeg håper du forstår pappa, og at du ikke gjør som du sa – og kaster meg på trappa. For jeg skal få meg en jobb pappa, og kanskje jeg skal bygge hus eller kanskje holde kurs? 


bildekilde
 

Pappa kjører forresten Skoda. 

 

Følg meg gjerne på Facebook HER

og Instagram HER

– Marty 

5 kommentarer

5 thoughts on “Kjære pappa, jeg vet jeg er din lille prinsesse

  1. Godt det var skrevet med ironi. 😉
    Forferdelig at somme skal vokse opp i en slik overfladisk verden. Og det blir vel bare flere og flere?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *