Dørstokkmila

Categories Blogg

Hei dere!

Jeg håper dere har en bra lørdag 🙂 Jeg kickstarta dagen min idag med en treningsøkt helt alene. Helt rolig, kun for å koble av. 
Jeg trener når jeg er sint, jeg trener når jeg er glad, jeg trener for å få det bra og når jeg har det bra. Trening gir meg energi – og trening gir meg velvære. Jeg trener til og med når jeg er stressa, og når jeg egentlig ikke har tid, og egentlig burde gjort alt annet enn å trene. Jeg er lei av å dra på trening for å imponere, jeg er lei av å høre om folk som ikke vil dra på trening, men drar fordi de må. Trening skal være lystbetont, trening skal være givende og trening skal ha en mening. 

Jeg har alltid vært glad i å trene, og det er klart at dørstokkmila av og til er lang, men jeg er fast bestemt på at jeg skal over – for jeg vet at både kropp og sinn har godt av det. Trening trenger jo ikke å være å løpe en mil, en time på spinningsykkelen eller å løfte tonnevis av vekter – det er så vanvittig mye mer, og det er det jeg syntes er så digg med trening. Kroppen har godt av å pushe seg over dørstokkmila, og det er faktisk vanvittig deilig. Samtidig så tror jeg det er forskjell på dørstokkmila og veggen. Mila kommer du deg over, fordi du vil – men veggen kommer du deg ikke gjennom. Det skal være morro, og det skal være givende. 

Jeg håper du får en fin lørdag videre, dørstokkmil eller ei! 

 

 

– Marty

1 kommentar

1 thought on “Dørstokkmila

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *